Coafuri cu bentițe pentru stiluri lejere și elegante

O bentiță din pânză sau una împletită din părul tău poate oferi o sclipire și celor mai simple coafuri. Află cum să oferi coafurilor de zi cu zi un plus de stil cu puțin efort.

Alege coafurile cu bentiță

Coafurile cu bentiță oferă un look feminin și îngrijit fără a fi nevoie să petreci prea mult timp în oglindă

Alege bentița potrivită

Cu atâtea tipuri de bentițe din care să alegi, există câte o opțiune pentru fiecare femeie și fiecare stil: ai de ales între numeroase tipuri de materiale, forme și culori.

Cele din pânză se potrivesc ținutelor cu fuste A-line sau jeans evazați, pentru un stil hippie.

Pe de altă parte, bentițele cu imprimeuri florale pot fi prinse în păr sau îți pot încadra delicat fața, fiind perfecte pentru vară și festivalurile ei. 

Bentițele subțiri aranjate pe frunte pot da viață atât ținutelor de zi, cât și celor de seară, oferindu-le un plus de stil. Iar împreună cu spray-ul fixativ, țin firele rebele sub control.

Crește volumul

Chiar dacă bentițele sunt folosite în general pentru a ține părul sub control, nu îți dorești să aibă un aspect fără vlagă. Aplică Spuma de păr NIVEA Diamond Volume Care înainte să-l usuci pentru a-l proteja de căldură și a-i da un plus de strălucire și volum înainte de coafare.
Cum porți o bentiță

Coada cu bentiță

O bentiță îți poate schimba complet look-ul. Pentru un aspect relaxat, poartă o bentiță cu imprimeu floral în jurul frunții și prinde părul într-o coadă lejeră. Pentru un plus de eleganță, fă-ți o coadă strânsă și schimbă bentița cu una dublă, din metal - o coafură perfectă pentru seară.
Cum porți o bentiță

Cocul rebel cu bentiță

Bentițele pot da tonul întregului tău look. Dacă vrei să porți un coc rebel la birou, o bentiță subțire oferă stilului un plus de eleganță. Pentru o coafură lejeră sau hippie de seară, schimbă bentița cu una din pânză sau cu o bandană.
Cum porți o bentiță

Coc parțial cu bentiță

Uneori cocurile parțiale pot fi mai dificil de realizat decât te aștepți. În cazul în care coafura ta nu se așază cum te așteptai sau părul tău nu are cea mai bună zi, o bentiță poate salva situația. Cele subțiri și delicate pot transforma orice coafură într-una rafinată. 
Cum porți o bentiță

Bentița împletită

Știai că poți să îți creezi o bentiță din propriul păr? Împletește o șuviță din dreptul urechii și trece-o deasupra capului sau de-a lungul frunții. De la cocuri la bucle lejere, acest tip de împletitură poate completa cu succes orice coafură.
Bentițele adaugă un plus de stil buclelor lejere
Cum porți o bentiță

Bucle lejere cu bentiță

Bentițele nu sunt doar pentru părul prins. Accesorizează-ți buclele lejere cu o bentiță din pânză pentru o coafură drăguță de zi sau cu una din metal pentru un aspect elegant, de seară. Nu uita să aplici Spray-ul fixativ NIVEA Diamond Gloss Care, ca să fixezi buclele pentru întreaga zi.

Stiluri de coafuri cu bentiță

Bentițele te ajută să creezi coafuri simple și de impact, ușor de realizat.

Cum realizezi coafuri lejere cu o bentiță

Coafuri lejere cu bentiță pentru părul scurt 

Dacă ai părul scurt, știi că nu ai la fel de multe opțiuni pentru coafat. Bentițele îți vin în ajutor, pentru că se potrivesc oricărei lungimi de păr. O bentiță cu imprimeu floral accesorizează perfect un bob pixie pentru o coafură de zi. Dacă ai părul mai lung, fixează bretonul pe o parte cu o bentiță din pânză. 

Coafuri lejere cu bentiță pentru păr lung

Un avantaj al părului lung este acela că poți folosi propriile șuvițe pentru a-ți încadra fața cu o bentiță împletită. Aplică spumă de păr înainte de uscare, pentru un plus de strălucire. 

Dacă ai părul lung, poți realiza bentița împletită în mai multe moduri, de la cea prinsă în jurul capului la cea care formează un coc la ceafă. 

Cum realizezi coafuri elegante cu o bentiță

Cu bentița potrivită, nu ai nevoie de o coafură complexă. Pentru stilurile elegante, alege  bentițele subțiri și evită pânza groasă. Imprimeurile florale pun în valoare atât părul scurt, cât și pe cel lung. Chiar și coada de cal poate fi foarte elegantă cu ajutorul unei bentițe.
Cum fixezi coafurile cu bentiță

Spray-ul fixativ - fiecare femeie are nevoie de el

Odată ce ai realizat coafura perfectă cu bentiță, aplică Spray-ul fixativ NIVEA Extra Strong și oferă-i o rezistență de până la 24 de ore. Spray-ul fixativ te ajută să îți porți coafura cu un plus de încredere în fiecare zi. 
background