Ulei de corp sau loțiune?

Pentru a te bucura de o piele catifelată, cu aspect sănătos și luminos, hidratarea zilnică este esențială. Descoperă beneficiile unice ale uleiurilor și loțiunii de corp!

Îngrijirea și răsfățul care ți se potrivesc

Uleiurile și loțiunile mențin pielea catifelată și hidratată și au un rol esențial în orice rutină de îngrijire.
moment de răsfăț

Bucură-te de un moment de răsfăț doar al tău

E ușor să te pierzi în agitația de zi cu zi și să uiți să-ți rezervi momente doar pentru tine. O sesiune de răsfăț și hidratare din cap până în picioare este un mod simplu de a te deconecta: tu îți răsfeți simțurile, iar pielea ta arată și se simte minunat.

Ulei de corp sau loțiune: găsește formula perfectă pentru hidratare

Loțiunile și uleiurile de corp sunt foarte importante pentru a preveni deshidratarea și a menține o piele frumoasă și catifelată. Fiecare dintre ele are beneficii unice de îngrijire a pielii uscate.

Uleiurile de corp, deși sunt lichide, lasă urme grase și se absorb greu. Totuși, acest lucru le face mai eficiente în a reține apa în piele și a menține pielea hidratată pentru mai mult timp. Sunt o formă minunată de răsfăț după o baie sau într-o seară doar pentru tine.

Pe de altă parte, loțiunile au texturi lejere. Ele hidratează rapid și calmează zonele uscate și aspre, lăsând pielea suplă și catifelată. Nu trebuie să-ți faci griji pentru urme grase sau lipicioase, fiindcă loțiunile noastre se absorb rapid în piele, ca să fii gata imediat să-ți începi ziua!


Loțiunile NIVEA Oil in Lotion: Ce e mai bun din fiecare

Bucură-te de experiența plăcută de îngrijire oferită de uleiuri, în combinație cu textura lejeră a loțiunilor, în noua gamă de produse NIVEA.
experiență unică - NIVEA Oil in Lotion

O experiență unică de răsfăț

Parfumurile delicate îți răsfață simțurile, în timp ce formulele hidratante cu uleiuri prețioase ca cel de jojoba, argan și migdale hrănesc pielea în profunzime. Deconectează-te și oferă-ți o sesiune de răsfăț în confortul casei tale!

Trei combinații irezistibile pentru momente de răsfăț

  • Flori de portocal & Ulei de Avocado
  • Flori de Cireș & Ulei de Jojoba
  • Trandafir & Ulei de Argan
  • Vanilie & Ulei de Migdale

O formulă unică de hidratare pentru corp

Până acum, efectul de hidratare intensivă al uleiurilor de corp venea la pachet cu textura grasă și absorbția lentă în piele. Acum poți oferi pielii tale aceeași îngrijire intensă cu uleiuri hidratante, într-o loțiune ușoară, care nu lasă urme grase sau lipicioase. Cu 100 de ani de expertiză în îngrijirea pielii, NIVEA a formulat o gamă inovatoare de loțiuni cu uleiuri hidratante, care combină îngrijirea și răsfățul uleiurilor de corp cu textura lejeră și absorbția rapidă a loțiunilor.

Această formulă unică îmbină ingrediente de îngrijire și uleiuri prețioase, pentru ca tu să te bucuri de hidratare intensă timp de 24 de ore și o piele irezistibil de catifelată și frumoasă întreaga zi.

piele catifelată
Care sunt beneficiile unice ale loțiunilor de corp NIVEA cu uleiuri hidratante?

Efect imediat de catifelare

Îngrijirea oferită de loțiunile de corp cu ulei hidratant lasă pielea catifelată și minunată la atingere timp de 24 de ore.
absorbție rapidă
Care sunt beneficiile unice ale loțiunilor de corp NIVEA cu uleiuri hidratante?

Intră rapid în piele

Fără urme grase sau lipicioase! Formula unei loțiuni precum cea cu Vanilie și Ulei de Migdale se absoarbe imediat în piele, așa că nu trebuie să aștepți.
Hidratare intensă
Care sunt beneficiile unice ale loțiunilor de corp NIVEA cu uleiuri hidratante?

Hidratare intensă și de durată

Formula cu uleiuri prețioase oferă hidratare în profunzime, iar tu te bucuri de o piele frumoasă, luminoasă și catifelată întreaga zi.
Parfumuri unice
Care sunt beneficiile unice ale loțiunilor de corp NIVEA cu uleiuri hidratante?

Parfumuri unice

O gamă de formule cu parfumuri delicate dintre care poți alege după preferințe sau după starea de spirit. Bucură-te de parfumurile rafinate și discrete, alese cu grijă de NIVEA!