6 sfaturi practice pentru o piele frumoasă și fermă – NIVEA

Calea către o piele suplă și netedă nu este mereu ușoară, însă multe femei o urmează. Cheia succesului este un mix între fitness, alimentație și îngrijire. Descoperă cele 6 sfaturi practice incredibil de simple, dar eficiente, prin care te poți bucura de o piele fermă și o siluetă de invidiat, în cel mai scurt timp posibil.

6 sfaturi practice pentru o piele frumoasă și fermă

Calea către o piele suplă și netedă nu este mereu ușoară, însă multe femei o urmează. Cheia succesului este un mix între fitness, alimentație și îngrijire. Descoperă cele 6 sfaturi practice incredibil de simple, dar eficiente, prin care te poți bucura de o piele fermă și o siluetă de invidiat, în cel mai scurt timp posibil. 
 

Recomandări practice pentru o piele fermă:


1. Transformă mișcarea într-un obicei zilnic 

Unul din cele mai bune obiceiuri pe care le poți crea este mișcarea zilnică. Știm, între muncă, prieteni, familie și treburi casnice, e normal să te simți aglomerată și să pui sportul pe plan secundar. Să nu vorbim de energie și motivație.

Deși pare dificil, nu e imposibil să depășești aceste bariere dintre tine și cea mai bună versiune a ta. Preia controlul asupra lor și asupra ta. Cuvântul magic? Perseverența! Cu siguranță, aceste rețineri vor apărea chiar și dacă integrezi sportul în viața ta de zi cu zi, însă vor fi mult mai ușor de controlat dacă faci asta în fiecare zi.

Pentru a ajunge în acel punct, însă, ai nevoie de multă voință. Uite un argument care poate îți va da primul impuls: 30 de minute de mișcare pe zi sunt suficiente pentru a dezvolta musculatura și a arde grăsimile. 30 de minute pentru o stare de fericire și sănătate.  Aceste 30 de minute își vor pune amprenta și pe pielea ta, care va deveni mai netedă. Ce să mai spunem de siluetă, care va deveni mult mai fermă?

Mai mult de atât, sportul regulat contribuie la starea de bine, stimulând producția de hormoni ai fericirii – endorfinele. Chiar dacă nu reușești să duci antrenamentele până la capăt, fiecare mișcare contează, iar prin simplul fapt că ai încercat, creierul tău va produce mai multă dopamină. 

Sfaturi practice pentru a integra mișcarea în programul tău zilnic:

 • Alege scările în loc de lift.
 • Coboară din metrou sau autobuz cu o stație mai devreme și bucură-te de plimbare.
 • Pentru distanțele scurte, alege bicicleta în locul mașinii.
 • În loc să trimiți emailuri colegilor, fă o scurtă vizită la birourile lor!

Un exercițiu pe care multe femei mizează pentru a avea un corp tonifiat și o piele fermă.

Recomandări practice pentru o piele fermă:

2. Exerciţiile de fitness întăresc musculatura

Antrenarea mușchilor este foarte importantă pentru o piele cu aspect ferm și frumos.

Pentru întărirea mușchilor, îți recomandăm un exercițiu simplu cate te ajută să antrenezi zonele interioare și exterioare ale coapselor și șezutul.

 • Întinde-te pe spate şi așază picioarele pe sol (depărtate la o distanță egală cu șoldurile). 
 • Ridică bazinul până când abdomenul şi coapsele formează o linie dreaptă.
 • Rămâi în această poziţie şi încordează puternic abdomenul şi şezutul.
 • Depărtează coapsele în timp ce expiri aerul şi apropie-le când inspiri. Repetă exerciţiul de 20 de ori.
 • Coboară încet bazinul până când ești întinsă pe spate şi relaxează-te pentru câteva momente.
 • Repetă întregul proces.
 • Aceeași poziție de pornire este ideală și pentru antrenarea șezutului.
 • Atunci când abdomenul şi coapsele formează o linie dreaptă, întinde piciorul stâng.
 • Întinde-l când inspiri şi flexează-l când expiri.
 • Repetă mişcarea de 20 de ori şi apoi schimbă piciorul.
 • Fă câte două astfel de seturi pentru fiecare picior


FUND ȘI PICIOARE DE INVIDIAT

Recomandări practice pentru o piele fermă:

3. Alege accesoriile potrivite pentru antrenament

Arderea grăsimilor, fermitatea pielii, scăderea în greutate – cu ajutorul potrivit aceste lucruri nu mai par așa dificile. Echipamentele și accesoriile au fost create special pentru a te ajuta să dai randament maxim și să obții rezultate dorite:  

Banda Thera:

Banda de Latex sau Thera transformă mișcările naturale într-un antrenament intens ce rezultă într-o musculatură tonifiată, grăsime topită și o piele mai suplă! 

Greutățile pentru încheieturi:

Greutățile pentru mâini și picioare asigură dinamismul mișcării, cu granulele care se mișcă ritmic după mișcările tale. Astfel, arzi cu 33% mai multe calorii decât în mod normal. Sunt perfecte pentru scăderea în greutate!

Power-Leggings:

Pantalonii compresivi apasă zonele problematice la nivelul coapselor, șoldului și posteriorului pe tot parcursul antrenamentului. Aceste zone își reduc dimensiunile ca rezultat al compresiei care acționează asupra țesutului conjunctiv. Acest proces stimulează circulația la nivelul musculaturii și ajută la arderea grăsimilor și reducerea celulitei.

Echipamentele corecte ajută eficient la scăderea în greutate şi întinderea pielii.


FRUMUSEŢE INTERIOARĂ

Alimentaţia sănătoasă este foarte importantă pentru o piele fermă și o siluetă suplă.

Recomandări practice pentru o piele fermă:

4. Frumusețe și sănătate din interior 

Pentru o piele frumoasă și fermă, sportul regulat trebuie însoțit și de o dietă sănătoasă. Iată câteva recomandări:

 • Introdu mai multe fructe și legume în alimentația ta. Acestea sunt esențiale pentru o siluetă frumoasă și pentru funcționarea optimă a corpului tău. Pentru piele, cel mai benefice sunt roșiile, spanacul și nucile.
 • Fructele de pădure au o concentrație mare de substanțe nutritive și foarte puține calorii. Ele sunt bogate în vitamina C, vitamină ce ajută la întărirea imunității și care accelereză procesul de ardere a grăsimilor. Un beneficiu în plus pe care îl aduc, acestea întăresc țesutul conjuctiv și reduc astfel chiar și celulita.
 • Hidratare, hidratare, hidratare! Oferă-i organismului o cantitate suficientă de lichide! Evită băuturile dulci și acidulate dar și alcoolul. 
 • Evită pe cât posibil cafeaua și zahărul, întrucât acestea îngreunează drumul către o piele fermă și netedă. Înlocuiește cafeaua cu ceaiul verde! Are numeroase beneficii. 
 • Știm că e greu, dar încearcă să consumi cât mai puțină pâine și alte produse de brutărie. Optează mai degrabă pentru produse din cereale integrale.


ÎNTREŢINERE

Recomandări practice pentru o piele fermă:

5. Ai grijă de pielea ta

Să vorbim despre a treia variabilă din combinația perfectă pentru o piele fermă – îngrijirea corectă.

Produsele de îngrijire ca Loțiunea pentru fermitate NIVEA Q10 asigură hidratarea intensivă a pielii și un aspect ferm și suplu. Coenzima Q10 susține procesul de regenerare celulară și susține fermitatea pielii, prevenind pierderea elasticității.

Pentru cele mai bune rezultate, aplică și masează loțiunea în piele în fiecare dimineață și seară. Masajul este esențial pentru a obține pielea netedă și fermă pe care ți-o dorești.

Pentru diminețile pe fugă, alege Loțiunea de Corp sub Duș NIVEA Q10 pentru fermitate, pe care o poți aplica chiar în duș. 

 

Confirmat de mii de femei: Îngrijirea corectă înseamnă o piele frumoasă și suplă.

Nu doar relaxare, ci și fermitate: masajul zilnic.

Recomandări practice pentru o piele fermă:

6. Bucură-te de un masaj

Prin tehnici corecte de masaj, stimulezi circulația la nivelul pielii și susții procesele metabolice. Această metodă este deosebit de eficientă pentru o piele netedă și suplă.

Un ajutor de preț? Mănușa Luffa! Prin structura ei specială, te ajută să obții rezultate mai bune din masaj. Masează cu mișcări circulare pentru o piele mai fermă. Astfel, stimulezi țesutul conjunctiv și îl pregătești pentru îngrijirea ulterioară. Pentru cele mai bune, rezultate, masează pielea în cursul dimineții.

Include aceste obiceiuri în viața ta de zi cu zi și vei observa în scurt timp primele rezultate. Pe lângă o piele fermă și netedă, vei observa și o siluetă mai frumoasă și te vei simți mai bine în pielea ta!