ingrijirea-corpului

Întrebări despre îngrijirea corpului?

1. DE CE AR TREBUI SĂ APLIC CREMA HIDRATANTĂ ÎN FIECARE ZI?
Pielea este supusă în fiecare zi diferitelor influențe - se usucă mai repede după duș, iar factorii de mediu pot afecta de asemenea pielea. Prin urmare, este important să îți hidratezi pielea. Toate produsele de îngrijire a pielii din gama NIVEA pentru corp, precum și NIVEA Soft și NIVEA Creme, oferă pielii ingrediente hidratante.

2. PRODUSELE NIVEA PENTRU ÎNGRIJIREA CORPULUI SUNT POTRIVITE ȘI PENTRU FAȚĂ?
NIVEA are o gamă largă de produse pentru față, formulate pentru toate tipurile de ten, pe care te sfătuim să le folosești.

3. CÂT DE DES AR TREBUI SĂ FOLOSESC O CREMĂ HIDRATANTĂ PENTRU MÂINI?
Hidratarea mâinilor depinde de agresiunile la care sunt supuse și de nevoile proprii de hidratare. Pur și simplu hidratează-ți mâinile în mod regulat pentru a le menține pielea catifelată și suplă.

4. CE PRODUSE NIVEA PENTRU ÎNGRIJIREA CORPULUI POT FI FOLOSITE ÎN SIGURANȚĂ ÎN TIMPUL SARCINII PENTRU MASAJUL VERGETURILOR?
Datorită conținutului său ridicat de uleiuri de îngrijire, NIVEA Q10 Plus Ulei pentru Fermitate este ideal pentru masajul burticii in timpul sarcinii. În plus, acesta oferă o senzație de catifelare în timpul masajului împotriva vergeturilor. Acesta poate fi folosit după duș, pe pielea uscată sau umedă.

5. DE CE MÂINILE AU NEVOIE DE UN PRODUS SPECIAL DE HIDRATARE?
Mâinile noastre sunt supuse unor influențe diferite ale mediului și spălărilor frecvente cu săpun. Pentru că suntem mereu în mișcare, crema de mâini ar trebui nu doar să hidrateze, ci să se și absoarbă foarte repede.


Ai și alte întrebări?

Te rugăm să folosești formularul de contact.

 

CONTACTEAZĂ-NE