Spa la tine acasa - masca de fata

Pauza de relaxare cu un mini moment de spa la tine acasă

Știm că mereu ești în mișcare, chiar și când lucrezi de acasă, intrii în meeting, răspunzi la zeci de emailuri, faci stretching, gătești, mergi la cumpărături și uiți de momentele tale de relaxare. Pune stop pentru 10 minute și pregătește-te de relaxare și un mic spa la tine acasă.

5 PAȘI PENTRU MOMENTUL TĂU DE RELAXARE

Este greu să găsești aceste 10 minute într-o zi aglomerată, mai ales când ai deadline-uri fixe și telefonul îți tot luminează de la mesaje. Dar cu ar fi să transformi un task stresant într-un moment de relaxare. Noi venim cu câteva idei pentru a-ți oferi cele 10 minute de relaxare în momentele agitate din timpul zilei.1. Aprinde o lumânare și pune muzică ambientală

Aprinde o lumânare parfumată, eventual cu mirosul tău preferat și pune muzică de fundal. Acestea te vor face să te relaxezi chiar și în cel mai stresant moment al zilei și te vor face să tratezi tot ceea ce ai de făcut cu mai mult calm.

Un mic tips pentru un extra moment pentru tine este să achiziționezi lumânări cu fitil de lemn. Sunetul de lemn ars trosnind te va purta cu gândul la o vacanță la munte într-o cabană cu șemineu. Nu sună ideal?
Masti servetel NIVEA
masca de fata masca NIVEA

2. Ridică-te de pe scaun și întinde-ți mușchii

Ești într-un call cu camera oprită și nu este încă momentul să vorbești sau să intervii în discuție? Scoate-ți căștile, lasă sonorul la laptop și fă câteva exerciții de întindere a mușchilor.

Te asigurăm că după 10 minute de exerciții de stretching corpul tău se va relaxa și vei simți că nu mai ești așa tensionată.

Pentru un extra moment de relaxare ai putea să încerci masca tip șervețel  NIVEA Urban Skin Detox curăță în profunzime și detoxifică tenul, astfel oferi și tenului tău un moment de hidratare și extra îngrijire în doar 10 minute.

P.S. Masca te ajută și să scapi de punctele negre (wink, wink).

 3. Pune muzica ta preferată și dansează

Lasă tot ceea ce aveai de făcut și ceea ce te-a indispus și pune playlist-ul preferat, aplică pe ten masca șervețel NIVEA Q10 PLUS C, care îi va da tenului tău un plus de energie, iar apoi dance like nobody's watching. 

După 10 minute dă masca de față jos, oprește muzica și apucă-te din nou de treabă. Acum ai energia necesară ca să dai cel mai bun din tine și să termini tot ceea ce ți-ai propus.
 
masca pentru fata masca pentru puncte negre
masca pentru fata masca servetel4. Ascultă un podcast scurt

Ascultă câteva momente dintr-un podcast cu un content mai light pentru a-ți oferi un moment în care să te gândești și la altceva decât la ceea ce ai de făcut.

Ascultând alți oameni cum dezbat un subiect te poate ajuta să îți recapeți inspirația sau chiar îți pot da idei pentru proiectul pe care îl ai.

P.S. Această activitate merge numai bine cu o cafea sau o ceașcă din ceaiul preferat.5. Momentul tău de spa cu o mască tip șervețel

Nu contează că ai de trimis o prezentare, că trebuie să gătești sau că trebuie să faci un raport, poți să îți oferi ție și tenului tău un moment de îngrijire în doar 10 minute.

Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi una dintre măștile pentru față NIVEA și să aplici șervețelul cu seruri pe fața curată. Îți oferim mai jos câteva variante de care poți profita:
masca servetel masca servetel nivea
masca servetele masca hidratare

MASCA ȘERVEȚEL NATURAL RADIANCE

În doar 10 minute de relaxare cu masca șervețel NIVEA Natural Radiance, îi poți reda aspectul catifelat și luminos al pielii. Uită de radicalii liberi care îți încarcă și îți îmbătrânesc tenul!

 
masca servetele masti servetel

MASCA ȘERVEȚEL CU ACID HIALURONIC ȘI STIMULATOR DE COLAGEN

Ai nevoie de doar 10 minute cu mască tip șervețel NIVEA Cellular Filler, iar tenul tău va arăta vizibil mai tânăr, cu riduri reduse și mai ferm. Masca tip șervețel este îmbibată în jumătate de fiolă de ser de tratament, a cărei formule conține acid hialuronic și stimulator de colagen.

 
masca de fata masti pentru fata

MASCA ȘERVEȚEL CU VITAMINA C ȘI COENZIMA Q10

În doar 10 minute un ten energizat, fără semne de oboseală! Secretul măștii NIVEA Q10 PLUS C? Combinația puternică dintre doi antioxidanți eficienți – coenzima Q10 și Vitamina C.

 

Deci? Ce faci la următorul tău moment de relaxare?

 

Descoperă și tu măștile șervețel NIVEA și bucură-te de 10 minute de relaxare