Curățarea tenului, cele mai bune rezultate

Curățarea tenului de două ori pe zi poate părea o povară, însă tenul tău îți va mulțumi pentru grija pe care i-o oferi. Descoperă sfaturi de curățare a tenului și beneficiile unei rutine de îngrijire zilnică!

Curățarea tenului: Un pas esențial pentru îngrijire

Descoperă de ce curățarea este atât de importantă pentru tenul tău și cum să îți organizezi rutina zilnică pentru a nu sări peste acest pas!
Femeie care își curăță tenul cu o dischetă demachiantă

Importanța curățării tenului

Dacă folosești un produs de curățare potrivit tenului tău, acesta va îndepărta machiajul și impuritățile, lăsând tenul revigorat și pregătit pentru alte produse de îngrijire. Dacă sari peste curățarea tenului, el va fi predispus la imperfecțiuni și iritații.

5 motive să-ți cureți tenul zilnic

 

 

  • Deblochează porii pentru a preveni apariția acneei
  • Îndepărtează celulele moarte și lasă pielea radiantă 
  • Îndepărtează transpirația după o zi călduroasă
  • O formulă de curățare delicată a tenului calmează și hidratează pielea
  • Pregătește tenul pentru crema hidratantă și îl ajută să o absoarbă
background

Sfaturi pentru curățarea tenului

Cea mai delicată curățare pentru un ten frumos și radiant!
Spălarea mâinilor la robinet

Pot să mă spăl pe față cu săpun?

Din păcate, săpunul tradițional este de obicei prea dur pentru pielea delicată a feței și îi poate afecta echilibrul natural, lăsând-o uscată și încordată. Alege în schimb produse speciale de curățare care îndepărtează impuritățile și lasă tenul hidratat în același timp.

Tips & tricks pentru curățarea tenului

  • Ai grijă ca mâinile tale să fie curate înainte să-ți cureți tenul.
  • Folosește doar apă călduță - apa prea fierbinte sau prea rece usucă pielea.
  • Curăță zona ochilor cu mișcări blânde, pentru că pielea de aici este foarte subțire și sensibilă.
  • Folosește un prosop curat pentru față.

Curățare delicată a tenului pe fugă

Curățarea tenului este un pas esențial al îngrijirii, însă de multe ori timpul nu este de partea ta. Șervețelele micelare NIVEA te ajută să îi oferi tenului tău îngrijirea de care are nevoie, chiar și când ești pe fugă!

Pe lângă faptul că îndepărtează machiajul de peste zi, șervețelele micelare reîmprospătează și hidratează delicat tenul. Pentru că șervețelele conțin apă micelară, ele curăță rapid și eficient tenul de toate impuritățile cu care intră în contact cu tenul tău pe parcursul zilei. Mai mult decât atât, nu trebuie nici măcar să clătești - ai un ten curat și hidratat dintr-o singură mișcare!

Smiling woman during her morning routine

Curățarea tenului uscat: îngrijire cu apă micelară

Este foarte important ca produsul de curățare a tenului pe care îl folosești să nu afecteze echilibrul natural al pielii. Apa micelară pentru ten uscat de la NIVEA a fost creată special pentru a proteja echilibrul natural al tenului și pentru a-i oferi hidratarea de care are nevoie.
Un ten frumos este un ten hidratat

Nu uita de hidratare!

Cel mai bun moment pentru a-ți hidrata tenul este după curățare, când este gata să absoarbă crema hidratantă. Încearcă Crema de noapte anti-rid NIVEA Q10 Plus dacă ai un ten matur sau Crema regenerantă de noapte pentru un ten tânăr și te vei trezi cu un ten hidratat și catifelat!