Îngrijirea TO GO

Oricine își dorește un ten sănătos și radiant, dar uneori e greu să găsim timpul necesar pentru rutina de curățare. Apa și șervețelele micelare sunt soluția rapidă și practică.

Ce trebuie să includă rutina de îngrijire a tenului?

Descoperă cum poți oferi tenului tău cea mai delicată curățare și de ce îngrijirea tenului este atât de importantă.

Îngrijire delicată cu apa micelară

  • Loțiunea micelară îndepărtează simplu machiajul.
  • Curăță în profunzime și permite tenului să respire.
  • Loțiunea micelară funcționează și pe post de toner facial.
  • Este 3 în 1, ceea ce înseamnă că și hidratează pielea.
  • Conține uleiuri prețioase și vitamine.
  • Loțiunea micelară îndepărtează machiajul și curăță tenul în același timp.
  • Poate fi folosită și pe zonele sensibile ale ochilor și buzelor.

De ce este atât de important să îți cureți tenul

Zilnic, tenul tău este expus la poluare și impurități.

De exemplu, de fiecare dată când ne atingem fața sau folosim telefonul, transferăm bacterii.

Rutina de curățare ajută la îndepărtarea bacteriilor, sebumului, machiajului și tuturor impurităților adunate peste zi, prevenind astfel blocarea porilor. Acest ritual zilnic menține frumusețea naturală a tenului.

Știai că nu este importantă doar demachierea de seară, ci este indicat să îți cureți tenul și dimineața?

PONT: Ține Loțiunea Micelară Delicată de la NIVEA pe noptieră pentru a curăța rapid tenul înainte de culcare și dimineața.

Curăţare simplă şi rapidă a tenului

O curățare simplă și rapidă a tenului

Loțiunea micelară și șervețelele micelare oferă o curățare simplă, chiar și când ești pe fugă. Fie că vrei să îți împrospătezi tenul când ești în oraș sau vrei să te demachiezi înainte să faci sport, tot ce trebuie să faci este să le pui în geantă și să le iei cu tine.
îngrijire completă pentru ten

Îngrijire completă pentru ten

Șervețelele demachiante umede sunt apreciate pentru că oferă o senzație de prospețime și curăță tenul chiar și când ești pe fugă. Cu toate acestea, ele nu oferă o îngrijire completă. Șervețelele micelare însă, pe lângă faptul că îți curăță tenul, îl și tonifiază și hidratează.

Apa micelară - îngrijirea 3 în 1 pentru ten

Considerate produse revoluționare pentru îngrijirea tenului, apa micelară și șervețelele micelare de la NIVEA curăță, tonifiază și hidratează dintr-o singură mișcare.

Micelele funcționează ca un magnet: aplicate pe discheta demachiantă, ele atrag uleiurile și machiajul, iar tenul rămâne hidratat.

Nimeni nu vrea să sară peste rutina de curățare a tenului, dar în același timp nu ne permitem să petrecem ore întregi în fața oglinzii.

Șervețelele micelare de la NIVEA sunt soluția de demachiere perfectă pentru un ten frumos și sănătos chiar și când suntem pe fugă.

Îngrijirea TO GO

Când ai o viață agitată, este normal să cauți soluții eficiente care să ți-o simplifice. Folosește produsele de îngrijire care îți oferă mai mult timp pentru tine.
îngrijirea tenului la oraş

Îngrijirea tenului când trăiești în oraș

Apa micelară delicată NIVEA îndepărtează murdăria și impuritățile care se adună pe ten din cauza poluării orașului. Viața în oraș poate afecta tenul, însă formula delicată a apei micelare de la NIVEA îl curăță în profunzime și îl îngrijește.
şerveţele micelare practice

Curățarea simplă a tenului cu șervețelele micelare

La fel ca apa micelară delicată NIVEA, șervețele micelare de la NIVEA îndepărtează chiar și cele mai mici particule de machiaj, murdărie sau alte impurități de pe ten, datorită tehnologiei micelare.

De ce apa micelară de la NIVEA este perfectă pentru fiecare călătorie

1. DEMACHIEREA FĂRĂ APĂ. Ca să te demachiezi cu apa micelară ai nevoie doar de o dischetă demachiantă și nu trebuie să clătești. Dacă folosești Șervețelele Micelare de la NIVEA, te demachiezi dintr-o mișcare cu un singur șervețel. Ambele produse sunt ideale pentru călătoriile lungi cu trenul sau avionul.

2. ÎNGRIJIREA 3 ÎN 1. Apa micelară oferă îngrijire 3 în 1. În loc să iei cu tine o soluție de curățare, un demachiant și o cremă hidratantă, poți lua în bagaj doar loțiunea micelară.

3. SIMPLU DE DEPOZITAT. Călătorești cu avionul și nu poți lua lichide? Nicio problemă. Șervețelele micelare de la NIVEA ocupă puțin spațiu și îți lasă loc pentru alte produse de îngrijire.

Loţiunea micelară şi şerveţelele micelare