Tot ce trebuie să știi despre șervețelele demachiante

Să cureți tenul înainte de culcare este foarte important însă, de multe ori, lipsa timpului are ultimul cuvânt. Află cum poți face totul mai simplu!

Știința din spatele șervețelelor micelare

Ce este apa micelară și de ce sunt micelele atât de eficiente în curățarea delicată a tenului? 

CE SUNT MICELELE?

  • Micelele sunt grupări de molecule formate dintr-o componentă apoasă și una uleioasă.
  • Un produs de curățare eficient are nevoie de ambele componente, pentru a îndepărta atât impuritățile solubile în apă cât și pe cele solubile în ulei.
  • Pentru formarea micelelor, este necesară o cantitate suficientă de compuși numiți surfactanți, care permit gruparea moleculelor din lichid.
  • Fenomenul este unul natural și folosit de produsele NIVEA cu tehnologie micelară.
 

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Micelele îndepărtează machiajul, sebumul și alte impurități.

Totul pornește de la structura acestora. Sunt delicate la exterior și puternice la interior. Moleculele apoase fac posibilă fixarea loțiunii micelare pe șervețel, în timp ce moleculele de acizi grași atrag și fixează impuritățile.

acțiunea micelelor

De ce este curățarea tenului atât de importantă?

Zilnic, tenul tău este expus la impurități - mai ales când îți atingi fața sau vorbești la telefon. Îndepărtarea murdăriei și a machiajului împiedică blocarea porilor și ajută pielea delicată să aibă un aspect natural și sănătos.

De ce sunt atât de apreciate șervețelele demachiante micelare

Află cum tehnologia micelară îmbinată cu șervețelele demachiante îți face rutina de îngrijire mai eficientă.
șervețele de curățare a tenului
ÎNGRIJIRE COMPLETĂ ÎNTR-UN SINGUR PAS
Șervețelele micelare sunt și șervețele demachiante, și șervețele pentru curățarea tenului. Cu un singur șervețel demachiant micelar, tenul este împrospătat și hidratat. Ia-ți adio de la o rutină de îngrijire care durează mult și spune bun venit demachierii cu șervețele micelare demachiante, care curăță în profunzime și hidratează tenul.

5 MOTIVE SĂ FOLOSEȘTI ȘERVEȚELELE DEMACHIANTE MICELARE DE LA NIVEA

  1. Oferă o curățare simplă și rapidă. Pentru că șervețelele conțin apă micelară, nu este nevoie să îți clătești tenul. Îl cureți dintr-o singură mișcare!
  2. Curăță și hidratează în același timp. Șervețelele micelare curăță în profunzime tenul și, datorită formulei delicate, îl lasă hidratat și catifelat.
  3. Sunt perfecte pentru călătorii. Pentru că șervețelele micelare de la NIVEA curăță, tonifiază și hidratează în același timp, ai mai puține produse de luat în bagaj.
  4. Îndepărtează complet machiajul. Șervețelele micelare îndepărtează machiajul, chiar și rimelul rezistent la apă: fără efort și fără să lase nicio urmă.
  5. Curăță și nu lasă reziduuri. Șervețelele micelare de la NIVEA demachiază și curăță în profunzime, fără să lase reziduuri.

De ce șervețelele micelare sunt diferite

FAȚĂ DE ȘERVEȚELELE NORMALE PENTU DEMACHIERE
șervețele cu formulă specială
CURĂȚARE FĂRĂ CLĂTIRE, CARE LASĂ TENUL FRUMOS, CURAT ȘI CATIFELAT

Un produs de curățare cu o formulă specială

Șervețelele micelare sunt create pe baza unei formule derivate din Apa micelară delicată cu Vitamina E.

șervețele micelare prietenoase cu tenul
CURĂȚARE FĂRĂ CLĂTIRE, CARE LASĂ TENUL FRUMOS, CURAT ȘI CATIFELAT

Curățare delicată și eficientă

Șervețelele micelare oferă un echilibru perfect între curățare în profunzime și îngrijire delicată. Dintr-o singură mișcare, îndepărtează chiar și machiajul rezistent la apă fără să afecteze genele.
textură delicată
CURĂȚARE FĂRĂ CLĂTIRE, CARE LASĂ TENUL FRUMOS, CURAT ȘI CATIFELAT

Prietenoase cu tenul

Șervețelele micelare de la NIVEA sunt eficiente și în același timp foarte delicate. După ce le folosești, nu este nevoie să-ți clătești tenul. Mai mult decât atât, se potrivesc tuturor tipurilor de ten - chiar și celui sensibil.

parfum delicat NIVEA
CURĂȚARE FĂRĂ CLĂTIRE, CARE LASĂ TENUL FRUMOS, CURAT ȘI CATIFELAT

Textură delicată

Materialul fin din care sunt făcute șervețelele demachiante micelare asigură o îngrijire foarte blândă chiar și pentru zonele sensibile, ca pielea din jurul ochilor.