UN PRODUS DE CURĂȚARE CU ADEVĂRAT DELICAT

Femeile din întreaga lume au încredere în NIVEA de zeci de ani. Am inovat și evoluat constant pentru a crea o gamă pentru curățarea tenului care conține tot ce este mai bun pentru tine și pielea ta. Descoper-o și tu!

NIVEA: PESTE 100 DE ANI DE EXPERTIZĂ

Tu și prietenele tale iubiți NIVEA și aveți încredere în ea. Voi sunteți sursa noastră de inspirație pentru gama NIVEA! 
Albastru inseamna ingrijire

Albastru înseamnă îngrijire

Esențele tari vin în sticluțe mici – exemplul perfect este și cutiuța albastră Nivea Creme, pe care o știm cu toții încă de când eram copii. De acolo am pornit pentru a crea gama NIVEA Creme Care, cu aceleași proprietăți de protecție și îngrijire delicată.
 

O marcă iconică

De mai bine de un secol, NIVEA înseamnă îngrijire. De la prima aplicare, NIVEA Creme a fost prima emulsie care a avut grijă de piele ca nici o altă cremă. A revoluționat îngrijirea pielii pentru femei – de aceea, a devenit un produs nelipsit din casele tuturor.

 

Succesul formulelor pentru geluri de duș, loțiuni de corp și produse sub duș, cercetătorii au descoperit o nouă modalitate de curățare a tenului, care oferă și îngrijirea necesară: gama NIVEA Creme Care - curățare eficientă și delicată, ce oferă tenului îngrijirea de care are nevoie, de la o marcă iubită de femeile din întreaga lume. 
 
Parfumul unic Nivea Creme

PARFUMUL UNIC NIVEA CRÈME

Mirosul unic și ușor de recunoscut, inspirat de note florale, citrice și mosc, este iubit de femei de pretutindeni. Noi, și voi, îl asociem cu dragostea și grija. De aceea, a fost ales ca parfum pentru noua gamă pentru demachiere NIVEA Creme Care. Deja îl simți, nu?
 

DE CE SĂ FOLOSEȘTI UN PRODUS DE CURĂȚARE ÎN FIECARE ZI?

  • Pentru a elimina impuritățile care se adună pe ten în timpul zilei.
  • Pentru că celulele tenului de reînnoiesc în timpul somnului, iar curățarea de dimineață le elimină pe cele de care tenul nu mai are nevoie.
  • Pentru că aplicarea machiajului poate usca tenul – acesta trebuie reîmprospătat și curățat
  • Pentru a-ți ajuta pielea să fie sănătoasă
  • Pentru ca tenul tău să radieze de fericire

 

RITUALURI DIFERITE DE CURĂȚARE? PRODUSE DIFERITE.

Fiecare dintre noi este unic, fiecare ten este unic. De aceea, nu există un produs perfect pentru toți când vine vorba de îngrijirea tenului. Descoperă produsele de curățare a tenului și alege-l pe cel care se potrivește tenului și nevoilor tale!
 

FRUMUSEȚEA UNICĂ A TENULUI NOSTRU

Fiecare femeie este de o frumusețe unică. La fel și tenul ei.
Emoții
Ce spune tenul tău despre tine?

Emoții

E greu să ascunzi sentimentele, fie de tristețe, cu atât mai mult cele de fericire. Expresiile feței ne dau mereu de gol. 
Dieta
Ce spune tenul tău despre tine?

Alimentația

Corpul tău reacționează la alimentele pe care tu i le oferi și îți spune cât de mult îi plac sau displac. Se vede pe fețele tuturor dintre noi. Tenul unei persoane care are o alimentație bogată în fructe, legume și proteine are un aspect mai sănătos și mai luminos. 

Exercitii
Ce spune tenul tău despre tine?

Exercitii

Exercițiile regulate au mereu un impact pozitiv asupra felului în care te simți și arăți. Dacă mișcarea pune sângele în mișcare, tenul este mai vascularizat, cu un aspect sănătos, rozaliu și luminos.

Tipare somn
Ce spune tenul tău despre tine?

Program de somn

În timpul somnului, celulele tenului se regenerează. Ce înseamnă asta? Te odihnești suficient, tenul tău are timp să se repară. Așa vei avea un ten revitalizat și luminos! Nu degeaba se numește “somn de frumusețe”.

Nivel de stres
Ce spune tenul tău despre tine?

Nivelul de stres

Peste tot în jurul nostru, pare că viața devine din ce în ce mai agitată, din ce în ce mai plină. Stresul își lasă amprenta pe tenul nostru, făcându-l mult mai sensibil și mai predispus la erupții și îmbătrânire prematură.
Curatare si ingrijire

CEA MAI BUNĂ COMBINAȚIE: CURĂȚARE ȘI ÎNGRIJIRE

Tehnologia micelară a devenit vedetă în îngrijirea tenului datorită proprietăților sale. Apa micelară Naturally Good cu Aloe Vera Organic înlătură eficient machiajul, curăță tenul în profunzime și împrospătează și hidratează tenul. Micelele acționează ca un magnet care atrage impuritățile și sebumul de pe pielea ta, lăsându-l revigorat și curat. A, am menționat și că este din 98% ingrediente naturale? Bun și pentru pielea ta, și pentru planetă!

 

Gelul de curățare cu apă de trandafir NIVEA Rose Touch îndepărtează eficient murdăria și impuritățile pentru a-ți lăsa tenul curat și revigorat. Nu usurcă și ajută la menținerea echilibrului natural de hidratare – pentru o senzație de prospețime ce persistă. 

 
Îngrijire unică

UN TEN UNIC ARE NEVOIE DE O ÎNGRIJIRE UNICĂ

Corpuri diferite, minți diferite, nevoi diferite. NIVEA are grijă exact de acea parte care te face unică, fără de care nu ai mai fi tu.

Grijă = Dragoste

Ne iubim tenul, așa că alegem să avem grijă de el. Pentru că ne dorim ca el să arate cât mai bine și să fie cât mai sănătos, îi oferim toată atenția și grija pe care o merită. Primul pas este găsirea rutinei potrivite de îngrijire.