Un produs de curățare cu adevărat delicat

Femeile din lumea întreagă au încredere în NIVEA Creme de zeci de ani. Acum, există o gamă pentru curățarea tenului care conține tot ce este mai bun din ea. Descoper-o și tu!

NIVEA Creme: peste 100 de ani de expertiză

Tu și prietenele tale iubiți NIVEA Creme și aveți încredere în ea. De aceea, ea a fost sursa de inspirație pentru gama NIVEA Creme Care.

Albastru înseamnă îngrijire

Datorită proprietăților sale de protecție și îngrijire, cutiuța albastră NIVEA Creme, pe care o știm de când eram copii, a inspirat noua gamă NIVEA Creme Care.

O marcă iconică

De mai bine de un secol, NIVEA înseamnă îngrijire. De când a fost inventată, NIVEA Creme - prima emulsie care a avut grijă de piele ca nici o altă cremă și care a revoluționat îngrijirea pielii pentru femei - a devenit un produs nelipsit din casele tuturor.

După succesul formulelor pentru geluri de duș, loțiuni de corp și produse sub duș, care conțin tot ce este mai bun din îngrijirea NIVEA, cercetătorii au descoperit o nouă modalitate de curățare a tenului, care oferă și îngrijire: noua gamă NIVEA Creme Care. Bucură-te de o curățare eficientă și delicată, care îi oferă tenului îngrijirea de care are nevoie, de la o marcă iubită de femeile din toată lumea. 

Parfumul unic NIVEA Creme

Mirosul unic și ușor de recunoscut, inspirat de note florale, citrice si de mosc, este iubit de femei din întreaga lume, fiind asociat cu dragostea și grija. De aceea, a fost ales ca parfum pentru noua gamă pentru demachiere NIVEA Creme Care. Deja îl simți nu?

Beneficiile folosirii unui produs de curățare în fiecare zi

  • Pentru a elimina orice impurități care se acumulează pe ten, pe tot parcursul zilei.
  • Pentru că celulele tenului se reînnoiesc în timpul somnului, curățarea de dimineața le elimină pe cele de care tenul nu mai are nevoie. 
  • Deoarece aplicarea machiajului poate duce la uscarea tenului, rolul demachierii este de a-l reîmprospăta și de a-l curăța.

Ritualuri diferite de curătare? Produse diferite.

La fel ca fiecare dintre noi, și tenul este unic. Și de aceea nu există un produs perfect pentru toți când vine vorba de îngrijirea și curățarea tenului. Descoperă toată gama NIVEA Creme Care și vezi ce produs ți se potrivește. 

Laptele demachiant NIVEA Creme Care trebuie aplicat cu ajutorul unei dischete demachiante, pe când crema de curățare se folosește în combinație cu apă. 

Servețelele demachiante din aceeași gamă pot fi folosite pentru a îndepărta machiajul, oriunde te-ai afla și oricând ai nevoie. Materialul din care sunt făcute este extra-fin, pentru o curățare cât mai delicată a tenului.

Frumusețea unică a tenului nostru

Fiecare femeie este de o frumusețe unică. Le fel de unic este și tenul ei.  

Ce spune tenul tău despre tine?

Emoții

Fie că ne supără ceva sau că de abia ne abținem să sărim în sus de bucurie, e greu să ne ascundem sentimentele. Expresiile feței spun totul despre noi.

Ce spune tenul tău despre tine?

Alimentația

Ceea ce mâncăm și bem zilnic ne afectează atât sănătatea, dar și felul în care arătăm. Tenul unei persoane care are o alimentație bogată în fructe, legume și proteine are un aspect mai sănătos și mai luminos. 

Ce spune tenul tău despre tine?

Exercitii

Exercițiile regulate au întotdeauna un impact pozitiv asupra felului în care te simți și arăți. Dacă mișcarea pune sângele în mișcare, tenul este mai vascularizat, cu un aspect sănătos, rozaliu și luminos.

Ce spune tenul tău despre tine?

Tipare de somn

Somnul este momentul în care celulele tenului se repară și se reînnoiesc. Ce înseamnă asta? Dacă reușești să te odihnești suficient, e mai puțin probabil ca tenul tău să pară lipsit de viață, tern și obosit sau să-ți apară cearcăne. Nu degeaba se numește ,,somn de frumusețe”.

Ce spune tenul tău despre tine?

Nivelul de stres

Cu toții vedem și simțim că lumea în care trăim devine din ce în ce mai agitată, atât la birou, cât și acasă. Din păcate, stresul ne poate afecta tenul, făcându-l mult mai sensibil, ceea ce poate cauza erupții și îmbătrânire prematură. 

Cea mai bună combinație: curățare şi îngrijire

Motivul pentru care multe femei evită să folosească un produs de curățare a tenului este senzația de după, de,,piele care ține”. Gama NIVEA Creme Care curăță eficient, îngrijește delicat și a fost creată tocmai pentru a înlătura această frică și pentru a hidrata corespunzător tenul. 

Un ten unic are nevoie de o îngrijire unică

Suntem diferiți și avem nevoi diferite. La fel și tenul fiecăruia dintre noi. Îngrijirea NIVEA este unică tocmai pentru a avea grijă de unicitatea aceasta, fără de care tu n-ai mai fi tu. 

Grijă = Dragoste

Avem grijă de tenul nostru pentru că îl iubim – fiindcă ne dorim ca el să arate cât mai bine și să fie cât mai sănătos, îi oferim atenția și grija pe care o merită. Primul pas către a face asta este să avem o rutină potrivită de îngrijire. 

Aici vine în ajutor gama NIVEA Creme Care pentru curățarea tenului, care conține complexul Protective Care și parfumul unic NIVEA Creme. Produsele ajută la menținerea nivelului optim de hidratare al tenului, ferindu-l de stres sau de iritații inutile. Încearcă și tu o formulă delicată pentru un ten curat, hidratat, și mai presus de toate, iubit. 

NIVEA Creme Care - Cea mai nouă gamă pentru demachiere