5 motive sa folosesti o lotiune de corp

TOP 5 MOTIVE SĂ FOLOSEȘTI O LOȚIUNE DE CORP

Descoperă ghidul nostru și află cum să folosești cel mai bine loțiunea de corp. Află cum să alegi loțiunea de corp potrivită pentru tine și de ce e atât de importantă.

IMPORTANȚA HIDRATĂRII PIELII

La fel cum ne hidratăm zilnic tenul pentru a-l menține suplu și hidratat, la fel are nevoie și pielea de pe corp. Chiar dacă nu e la fel de expusă ca tenul, soarele, factorii de mediu, transpirația, dușurile fierbinți, încălzirea centrală și temperaturile reci o pot lăsa uscată și iritată. Hidratarea pielii în mod regulat poate ajuta la calmarea efectului înțepător, incomod sau aspru.

 

Deși este un pas destul de simplu în rutina de îngrijire a corpului, utilizarea loțiunii de corp este foarte importantă pentru a avea o piele catifelată și sănătoasă.


CE ESTE LOȚIUNEA DE CORP?

Înainte de a ajunge la beneficiile loțiunii de corp, să începem cu elementele de bază și să descoperim „ce este loțiunea de corp?”. Loțiunea de corp este o cremă hidratantă concepută pentru a fi folosită pe tot corpul. În același mod în care ne hidratăm fața în fiecare zi, corpul nostru are nevoie de o doză zilnică de hidratare. Loțiunile de corp tind să fie mai bogate decât produsele hidratante pentru ten și sunt uneori formulate pentru a adresa probleme specifice, cum ar fi celulita sau tonifierea.

Loțiunile de corp pot fi sub formă de creme bogate, lapte, mousse-uri ușoare sau uleiuri hidratante. Acestea pot avea o formulă intensivă pe care pielea uscată o va absorbi instant sau o textură mai lejeră pentru menținerea nivelului de hidratare. Iar alături de loțiunea de corp, există și alte lucruri pe care le poți face pentru o piele frumoasă. Descoperă aici un ghid complet.

 

BENEFICIILE LOȚIUNII DE CORP

  1. Aplicarea regulată a unei loțiuni de corp ajută la hidratarea pielii și îi oferă acesteia un aspect sănătos
  2. De asemenea, poate ajuta la reducerea ridurilor, în special în zonele expuse, cum ar fi pieptul, dar și la calmarea zonelor iritate
  3. Loțiunea de corp susține bariera de protecție a pielii, linia de apărare a pielii care este afectată la duș. Ingredientele nutritive din loțiunile de corp restabilesc bariera naturală de protecție a pielii și pot menține echilibrul și sănătatea microbiomului pielii.
  4. Multe loțiuni de corp conțin ingrediente care te ajută să tratezi probleme specifice, cum ar fi pielea uscată, pierderea elasticității sau celulita.
  5. Loțiunea de corp se simte minunat și îți oferă o senzație de răsfăț! De exemplu, să aplici o loțiune de corp cu parfum irezistibil după duș nu doar te ajută să ai o piele hidratată, dar te ajută să te și destinzi și să fii mai relaxată. Recomandarea noastră: loțiunea NIVEA Rose Touch cu parfum irezistibil de trandafir.
 
ingrijirea corpului crema de corp elasticitatea pielii
rutina de ingrijire a corpului corp crema de corp

CUM SĂ UTILIZEZI LOȚIUNEA DE CORP PENTRU ZONE SPECIFICE, PREDISPUSE LA USCARE

Anumite părți ale corpului, cum ar fi coatele, mâinile, genunchii și gâtul, sunt predispuse la uscare mai mult decât altele și pot necesita o atenție suplimentară. Pentru a le calma și hidrata, e posibil să simți nevoia să aplici loțiunea de corp pe acele zone pe tot parcursul zilei, precum și după baie sau duș.

Încearcă mai întâi să masezi ușor zonele pentru a le încălzi puțin înainte de a aplica loțiunea. Acest lucru va asigura că zona absoarbe în întregime loțiunea de corp.

Poți folosi loțiunea de corp obișnuită pe aceste zone sau poți opta pentru una care să ofere un aport mai mare de hidratare sau să se absoarbă rapid. Cutiuța emblematică NIVEA Creme este perfectă pentru tratarea la fața locului a zonelor cu probleme. Suficient de mică pentru a încăpea într-o geantă și bogată în glicerină și Eucerit, celebritatea ei de zeci de ani este o dovadă a eficienței sale în ceea ce privește hidratarea.

Te confrunți des cu problema pielii uscate? Află cum să îi întărești bariera naturală de protecție și cum să previi uscarea și crăparea acesteia. Descoperă care e rutina potrivită de îngrijire pentru a-ți menține pielea sănătoasă și suplă!