Părul drept este mereu în tendințe și mai ușor de obținut decât crezi

Îndrăznește un nou look! Cu ajutorul produselor de styling potrivite și a tutorialului NIVEA, poți avea un păr drept și mătăsos în doar câteva minute.


ÎNDRĂZNEȘTE UN LOOK MODERN CU PĂR DREPT!

Urmează 4 pași simpli și obții un păr drept de care te vei îndrăgosti

Pasul 1 – Aplică spuma

Primul pas este să aplici puțină spumă pe părul curat și uscat în prealabil. Folosește vârful degetelor și întinde spuma pe toate șuvițele. Astfel, părul tău va deveni mai maleabil și îți va fi mai ușor să îl coafezi.

Pasul 2 – Usucă-ți părul

Usucă-ți părul cu foehnul ca să ajuți spuma să intre mai repede în păr, însă la o temperatură ridicată. Dacă ți se pare că nu reușești să usuci toate șuvițele de păr, folosește o perie și piaptănă-le. Sfat: ca să previi firele rebele, folosește puțin fixativ și usucă-ți părul cu aer rece.

Pasul 3 – Îndreaptă părul

Începe să-ți îndrepți părul folosind o placă și un pieptăn. Îndreaptă șuviță cu șuviță și prinde restul părului, ca să nu te încurce. Ideal este să începi din față, iar ultimele șuvițe pe care le îndrepți să fie cele din spate.

Pasul 4 - Finisează

Acum că părul tău este complet îndreptat, poți să finisezi aranjând firele rebele. Pune puțină spumă de păr pe vârful degetelor, aplic-o delicat pe păr și piaptănă încă o dată pentru a-l menține drept și mătăsos!

Cum alegi uscătorul potrivit pentru părul tău

Alege un uscător care emite temperaturile potrivite în funcție de tipul de păr. Dacă ai păr des sau ondulat, alege un uscător cu turmalină. Dacă ai păr lung, încearcă un uscător cu titaniu – este ușor și usucă eficient fiecare șuviță. Dacă ai păr uscat, folosește un uscător cu ceramică.

SFATURI INTERESANTE PENTRU TINE