Șampon Micelar pentru curățare delicată în fiecare zi

Noile Șampoane Micelare NIVEA sunt create atât pentru păr normal, cât și pentru păr cu tendință de îngrășare și scalp cu exces de sebum. Formulele delicate curăță în profunzime și lasă părul frumos și plin de prospețime.

Șamponul Micelar NIVEA pentru păr plin de prospețime

Bucură-te de prospețime și curățare în profunzime în fiecare zi cu noul Șampon Micelar NIVEA cu extract de citrice și melisa.

Ce sunt micelele?

Micelele sunt molecule microscopice, iubitoare de apă și de grăsimi. Tocmai de aceea, reușesc să înlăture atât impuritățile solubile în apă, cât și pe cele solubile în grăsimi, înglobând toate aceste particule și îndepărtându-le delicat. Componentele lipofile captează murdăria și sebumul, iar capetele hidrofile ale micelelor le permit să se dizolve în apă și să fie îndepărtate cu ușurință împreună cu impuritățile. 

Noile Șampoane Micelare au la bază tehnologia de curățare utilizată și în produsele de demachiere a tenului. Agenții delicați de curățare captează murdăria și sebumul în exces și le dizolvă în apă, curățând în profunzime, fără a înlătura lipidele naturale ale părului și scalpului. Află mai multe despre tehnologia micelară.

Șamponul pentru păr gras: spune adio părului cu tendință de îngrășare și scalpului cu exces de sebum!

Șamponul Micelar NIVEA pentru păr gras utilizează micelele pentru a curăța în profunzime părul și scalpul. Formula fără silicon nu irită scalpul și îți lasă părul proaspăt și suplu. 
Șampon Micelar NIVEA pentru păr gras

Simte parfumul proaspăt datorită extractului
de citrice și melisa

*Șamponul Micelar NIVEA pentru păr gras* îți curăță părul și scalpul, oferindu-le prospețime îndelungată datorită formulei cu extract de citrice și melisa. Notele proaspete aduc o notă revigorantă rutinei tale de îngrijire și te ajută să începi ziua cu un plus de energie!

Șamponul Micelar pentru păr fragil: pentru hidratare și un plus de elasticitate

Părul tău e mai hidratat și mai puternic cu Șamponul Micelar NIVEA pentru păr fragil și scalp sensibil.

Răsfață-te cu un parfum exotic

*Șamponul Micelar NIVEA pentru păr fragil* vine cu un parfum care îți amintește de aroma delicată a florilor de nufăr, plantă cunoscută pentru frumusețea și parfumul ei. Astfel, te bucuri în același timp de relaxare, dar și de un păr proaspăt și îngrijit așa cum merită.
Curățare delicată

Curățare delicată în fiecare zi

Spălarea frecventă a părului nu mai e motiv de îngrijorare! Noile formule din Șampoanele Micelare NIVEA îți promit curățare zilnică delicată, dar în profunzime, fără a irita scalpul. Bucură-te de un păr hidratat și sănătos!
background-sampon-micelar