par coafat coafuri

PĂR COAFAT HERRINGBONE: 6 PAȘI SIMPLI CA SĂ ÎȚI IASĂ ACASĂ

Coafura tip herringbone rămâne una dintre cele mai cool modalități de a te aranja. Deși într-o primă fază poate părea complicată, nu este deloc. Iată șase pași prin care poți să îți faci acasă împletitura perfectă tip șiret.

ARTA ÎMPLETITURII (OS ) DE PEȘTE: CUM SĂ FACI

Părul coafat sub forma herringbone (os de pește) poate arăta extravagant și romatic în același timp. Nu este un styling atât de complicat pe cât ai crede. Venim pentru tine cu o secțiune Do It Yourself (DIY), prin care îți arătăm cum să obții acest tip de hairstyle cu succes, acasă. Este modalitatea perfectă pentru a-ți aranja părul, fie că vrei să stai acasă sau să ieși seara în oraș. 
 
par coafat volum

Spuma densă pentru păr cu volum de la NIVEA te ajută să obții volumul lejer pentru un styling tip os de pește perfect. 

 

1. VREI UN HERRINGBONE PERFECT: DĂ VOLUM PĂRULUI

Primul pas este să îi dai părului tău cât mai mult volum. Pentru asta, la început, aplică pe lungimea lui NIVEA Spumă densă pentru volum – are particule de ulei uscat care hrănesc firul și te ajută să obții volum natural, fără să lase o senzație lipicioasă. Fixarea este una ușoară, pentru un hairstyle lejer. Dacă vrei și mai mult boost, poți tapa puțin părul, folosind un pieptene.

 

hairstyle par coafat

Când împletești, asigură-te că suvițele alese au aceeași grosime.

2. primii pași pentru o coafură în tendințe

După ce părul tău a căpătat mai mult volum, împarte-l în două secțiuni egale. Și de pe partea stângă și de pe dreapta, alege câte o șuvită subțire .Pentru o coafură cu formă perfectă de panglică la final, suvițele trebuie să fie aproape la fel de groase. 

 

coafura par coafat

Pentru ca totul să se aseze, firele trebuie întinse.

3. URMĂTORUL PAS:PUNE TENSIUNE

Adu cele două suvițe din exterior spre interior,la mijloc, pe forma capului. Este important aici să ții părul ferm cu degetele.

 

hairstyle par styling

Prinde suvițe fine de păr, încât părul astfel coafat să capete forma herringbone.

 

4. PRINDE SUVIȚELE DE PĂR SUB FORMA UNUI OS DE PEȘTE

Aici este partea când efectiv împletești suvițele. Prinde secțiuni subțiri ale părului și asează-le alternativ una peste alta, ca în fotografie. 

 

par coafuri styling

Continuă să împletești până aproape de vârfuri.

5. CONTINUĂ CU PRINSUL SUVIȚELOR ASEMENEA UNOR OASE DE PEȘTE

Pe măsură ce împletești, asigură-te că pui suficientă tensiune pe păr, întinzând astfel fiecare suviță aleasă înainte. Dacă ai firul subțire, este recomandat să te oprești cu aproape 5 centimetri înainte de vârfuri – așa obții o împletitură mai groasă, cu volum până la capăt.

 

coafura par mediu

Îndepărtează puțin suvițele în împletitură pentru un styling cu aspect casual.

 

6. DĂ-I UN FINISH RELAXAT

Apucă ușor suvițele împletite și îndepărtează-le puțin încât să prindă un aer casual. Rezultatul este un look fresh, potrivit ziua, dar și pentru seară. Ca să fii sigură că împletitura herringbone rezistă cât mai mult timp, îți recomandăm să folosești la final fixativul NIVEA Diamond Volume.

 

coafura

ELEGANȚĂ ÎN HAIRSTYLE – NODUL TIP BRAID

hairstyle coafuri par mediu

Pusă într-o coafură tip bride, împletitura prinde un aer extrem de elegant.

 

Poți da părului coafat și mai multă eleganță dacă prinzi împletitura într-un nod de tip braid. Cum reușești acest hairstyle? Deloc greu!

Coada odată prinsă sub forma unui (os) de pește este adusă la ceafă. Apoi este răsucită pe forma capului și fixată cu agrafe.

 


ȘI MAI MULT VOLUM – STYLING FISHTAIL

par coafat hairstyle

Pentru a obține un păr coafat tip fishtail, cu o coadă împletită gros, trage tot părul pe spatele și începe împletitura de acolo, în loc de lateral ca la herringbone.

Obții astfel un look casual, un styling șic și complet.

Cu aceste tipuri de coafuri nu ai cum să nu faci impresie wow! Sunt coafuri care se potrivesc foarte bine mai ales pentru un păr mediu ca și lungime. 

 

Ele pot fi adaptate foarte ușor în funcție de ocazie: puțin mai strâns dacă vrei să mergi pe clasic, ori cu suvițele mai lejer lăsate dacă îți place un aspect mai casual de zi cu zi. Pași și pentru alte tipuri de coafuri găsești și aici. Exersează pe părul tău și vezi care ți se potrivește.  Distrează-te cu un hairstyle nou!