Coafuri moderne pentru păr scurt șI lung

Coafurile primăverii sunt sălbatice și nebuneşti. Fie coafuri lejere de festival sau aspect pierdut, bucle simple și ușoare sau un coc sexy: sezonul cald captivează nu doar prin soare și flori colorate, dar şi prin aceste coafuri la modă! Descoperă aici toate coafurile și trendurile actuale.

Coafuri scurte moderne

Nordic blonde

NORDIC BLONDE – UN HIT PRINTRE CULORI

Nicio culoare nu este mai la modă primăvara/vara ca blondul nordic rece. Această culoare face ca orice coafură scurtă să arate modern şi edgy, deoarece pune accentul pe trăsăturile faciale feminine, deosebit de frumoase.

Combină tendințele în coafurile pentru primavară/vară, cu această culoare - nu vei regreta!

OBȚINE UN PĂR BLOND STRĂLUCITOR

Astfel încât părul tău blond să arate deosebit de luminos şi intens, există seria de styling NIVEA Color Care & Protect cu extract de mușețel și keratină lichidă.

Produsele fac părul mai ușor de pieptănat și îl menţin moale şi sănătos.
BOBUL SCURT

Ai păr scurt şi vrei o schimbare? Încearcă această coafură! Este elegantă, simplă şi frumoasă: Vorbim despre Bobul scurt.

Clasic, atemporal, feminin - o necesitate a tendințelor de coafură primăvara/vara!

Alte coafuri simplu de făcut pentru părul scurt găsești în acest modul.
Bobul scurt
Gelul Cremă NIVEA

STYLING PERFECT PENTRU PĂRUL SCURT

Tunsorile scurte nu sunt ușor de îmblânzit, chiar dacă aşa ar părea. Părul scurt necesită o mulțime de timp și efort pentru a fi aranjat.

Primăvara/vara coafurile lejere date pe spate sunt la modă!

Cu Gelul Cremă NIVEA este foarte ușor: ia în palme puţin gel şi masează-l ușor în părul scurt.

Gelul are o textură foarte ușoară, non-grasă care dă flexibilitate și nu îngreunează părul.
Ingrijirea părului de la NIVEA

Coafuri la modă pentru păr lung

În sezonul actual aspectul undone este o necesitate pentru coafuri lungi. Acesta arată minunat mai ales în cazul părului vălurit.

Împletiturile sunt „şifonate” în mod intenționat pentru a crea un aspect sălbatic, iar look-ul "pony tale" este purtat cât mai lejer posibil. De asemenea, pe podiumurile din metropolele modei domină împletiturile. Coafurile amintesc de hipioţi şi de petrecăreţii de la concerte.

Condimentează coafurile pentru părul lung cu accesorii de păr opulente, care vor atrage atenția tuturor.

PĂR DESFĂCUT PENTRU PRIMUL RENDEZ-VOUS

Pentru a arăta foarte bine la un flirt într-o cafenea poartă părul liber. Transparent, ușor, lejer: Pune-ți părul în valoare!

Dacă preferi un look clasic nu trebuie sa ratezi cocul! Rotit lejer, acesta arată stilat şi elegant.

Dar atenție: Primăvara și vara, coafurile clasice sunt purtate în mod deliberat „neîngrijit”! Tendinţele necesită curaj pentru a arăta „sălbatic”!
Coafuri par lung

Coafuri pentru păr de lungime medie

Coafuri par mediu

"OUT-OF-BED" LOOK

În prezent, aspectul mullet pentru părul de lungime medie este extrem de popular. Mai ales coafurile cool și casual care beneficiază de un ombre gradient.

În plus, coafurile trebuie să arate ca şi cum ar fi neterminate. Motto-ul este: Cu cât mai sălbatic, cu atât mai bine.

TENDINȚE DE CULORI PENTRU PRIMĂVARĂ

În afară de Ombre mai există culori la modă interesante pentru primavară/vară.

Coafurile pentru păr negru sunt modernizate cu accente de nuanțe petrol. Pentru păr roșcat există nuanţe de cupru iar pentru coafurile cu păr şaten sunt la modă nuanţele aurii.

Divele curajoase nu au voie să ocoloească stilul à la Nicki Minaj. Aici, coafurile cu tăieturi în cant şi drept cu breton sunt combinate cu o culoare copilărească albastră.

De asemenea Dip-Dying este din nou la modă! Coafurile care combină blondul platinat cu roz atrag toate privirile.

În orice caz, dacă te hotărăşti să adopţi una dintre aceste coafuri, sfătuieşte-te mai întâi cu stilistul tău pentru a fi sigură că o astfel de schimbare radicală ţi se potriveşte! Coafurile la modă necesită de multe ori un pic de curaj. :)
Tendinte de culori pentru par
NIVEA Color Care & Portect

ÎNGRIJIREA INTENSIVĂ ȘI PROTECȚIA CULORII

Pentru ca părul tău să-şi păstreze culoarea pentru o perioadă îndelungată, să strălucească şi să rămână moale există seria NIVEA Color Care & Protect cu Color Oil Complex şi keratină lichidă.

Formula conține ulei de macadamia care sprijină sigilarea pigmenților de culoare, astfel încât culoarea părului să dureze de două ori mai mult. În plus, filtrele UV protejează părul de razele solare.

Linia de îngrijire constă într-un şampon de îngrijire cu protecție a culorii, o spumă de styling şi fixativ. Astfel îți poți menține părul sănătos și îl poți coafa perfect!


COAFURI CU BUCLE ELEGANTE ȘI JUCĂUȘE

Sezonul cald va fi rock, deoarece coafurile cu bucle sălbatice sunt la modă!

Nu contează dacă alegi o coafură retro-chic din anii '80 sau păr scurt cu undercut și creastă sălbatică: buclele sunt cool, casual și interesante.

Lasă-te inspirat de legende rock, cum ar fi David Bowie sau Bonnie Tyler și combină buclele cu culori de păr flamboaiante, cum ar fi cupru sau violet.
Bucle elegante
NIVEA Fresh Energy

SENZAȚIE DE PROSPEȚIME

Răcoritoarele coafuri jucăușe arată natural doar dacă părul are un aspect proaspăt și sănătos. Mai ales după iarnă, părul uscat are nevoie de o mulțime de hidratare, astfel încât să strălucească frumos.

Şamponul NIVEA Balanced & Fresh Care anti-grăsime cu extract de lămâiță curăță părul bine și îl menține sănătos mulțumită keratinei lichide.

Combină șamponul cu un balsam hidratant. Vei vedea că noile coafuri vor arăta și mai bine!
RAPUNZEL, ÎNNOBILEAZĂ-ȚI PĂRUL CU BIJUTERII!

În acest sezon, pentru coafurile părului lung, există coroane florale, bentițe discrete colorate și agrafe strălucitoare! La birou sau în club, atrage toate privirile cu accesorii de păr pline de fantezie!
Rapunzel