Coafuri împletite pentru toate tipurile de păr

Pe cât de multe tipuri de păr, pe atât de multe împletituri. Descoperă care ți se potrivește și află pas cu pas cum să-ți realizezi coafura perfectă.

Cele mai frumoase coafuri împletite

Bucle lejere de plajă

Sfatul expertului:
Părul lung are nevoie de îngrijire intensă! Ca să arate mereu îngrijit, aplică săptămânal o mască de păr ca Tratamentul Long Care & Repair de la NIVEA, care îngrijește intens firul de păr. De asemenea, ca să nu ai vârfuri despicate, tunde-le o dată la trei luni.

Cum le faci:

O coafură superbă pentru părul lung și ondulat, pe care o poți face rapid: partea de sus, aranjată lejer, este completată de coada cu volum, împletită larg.

PASUL 1
Spală părul și aplică un balsam potrivit cum ar fi Balsamul NIVEA Long & Repair. Apoi, aplică o mână de spumă (exemplu: Spumă de păr Color Care & Protect) pe toată lungimea părului cu ajutorul unui pieptăn.

PASUL 2
Separă partea de sus a părului și fixeaz-o bine astfel încât să nu se desprindă. Usucă restul părului și piaptănă șuviță cu șuviță folosind o perie. Apoi usucă și partea de sus a părului folosind accesoriul pentru volum al uscătorului de păr setat la cea mai joasă treaptă de căldură. În acest fel, părul va avea mai mult volum și un aspect natural, ca și cum ar fi fost uscat de vânt.

PASUL 3
Slăbește partea de sus a părului folosind degetele. Poți, de asemenea, să piepteni puțin părul. Apoi, prinde-ți părul rămas liber într-o coadă. Împarte-o în trei și împletește-o într-o coadă voluminoasă și lejeră, apoi prinde-o cu o agrafă de păr. Aranjează șuvițele din față cu Gelul-cremă NIVEA și gata: părul ar trebui să arate natural și lejer!

Cum o faci:

Coronița împletită îți oferă un look clasic, feminin și fermecător. În plus, dacă exersezi puțin, vei putea să îți aranjezi părul așa în doar câțiva pași simpli!

Împarte părul în două părți egale folosind un pieptăn. Apoi fă-ți două codițe împletite simple și prinde-le pe fiecare cu un elastic de păr.

Apoi așează ambele codițe în spatele capului și fixează-le cu agrafe de păr. Acest tip de împletitură iese cel mai bine atunci când codițele sunt suficient de lungi astfel încât să îi poți ascunde vârful uneia sub cealaltă, pentru că așa coafura arată ca și cum ar fi o singură împletitură.

Sfat: dacă vrei ca împletitura să fie mai lejeră, trage fiecare codiță și așeaz-o astfel încât să se observe că sunt două, nu doar una. Astfel, coafura va avea un aspect mai casual și rebel.

După ce ai terminat, tot ce mai e de făcut este să fixezi coafura cu un fixativ. Noi îți recomandăm Fixativul NIVEA Care & Hold, oferă nu doar fixare de durată, ci și îngrijire pentru păr.

 

Coroniță împletită

O coafură șic, care nu se demodează niciodată!

Codițe spic

O coafură pentru petreceri și nu numai! Descoperă cât de ușor este să îți aranjezi părul așa și fură toate privirile!

Pași de urmat:

Această coafură se potrivește de minune părului scurt, fie că este vorba de o singură codiță împletită sau mai multe.

Pentru început, împarte părul în mai multe șuvițe în funcție de câte codițe vrei să-ți faci. Coafura arată foarte bine cu o codiță în partea stângă și una în partea dreaptă, însă poți experimenta mai multe variante, pentru a o găsi pe cea care te reprezintă.

Apoi începe să împletești strângând bine codițele din frunte până în spatele urechii. În fiecare etapă a împletirii, o șuviță subțire a părului rămas este preluată și împletită cu firul principal.
Repetă procesul până îți realizezi codițele așa cum îți dorești.

Fixează-le cu un elastic de păr și finisează-le cu fixativ. Noi îți recomandăm Fixativul NIVEA Care & Hold pentru fixare de durată fără ca părul să fie deteriorat.