Coafuri la modă pentru toamnă/iarnă

Kennedy Onassis: New York este cunoscut pentru trendurile sale, coafuri și oameni frumoși. Descoperiți noile trenduri de hairstyle din sezonul toamnă/iarnă de la New York Fashion Week.

Ultimele tendințe

tendinte

Metropola trendurilor, New York: coafuri noi pentru sezonul rece

New York City dictează trendul. Orașul cult este pur și simplu "the place to be".

Fie că este vorba de modă, coafuri, styling, bucătărie sau viaţă de noapte: ce este astăzi popular în metropola modei, va fi mâine în toată lumea.

Noile trenduri în coafuri sunt prezentate pentru prima dată la New York Fashion Week unde cele mai frumoase modele din lume prezintă creaţiile designerilor, haute couture, precum şi coafurile de mâine.

Deoarece trendul în coafuri se schimbă sezonier, este important să fii întotdeauna în trend.

Coafurile trend din New York pot fi găsite în acest modul.

Cele mai frumoase rochii sunt exploatate doar pe jumătate în lipsa unui păr elegant şi fermecător. Fie că ai păr lung, sau scurt, trendurile prezente la New York îți garantează o paletă largă de posibilități!

Tendințe în coafuri: Mercedes-Benz Fashion Wweek

În afară de Miami, Berlin, Australia și Istanbul, NYC este de două ori pe an punct de referință a seriei Fashion Week. Designeri, jurnaliști, modele și spectatori din întreaga lume, toți pot fi găsiți în metropola modei sub sloganul "Rock the Runway"!

Metropola americană este pionier când vine vorba de coafuri la modă și tendințe în modă.

Celebrul Fashion Week a început în 1943 la New York - la acel moment fiind numit "Press Week".

Tot ce are rang și nume, poate fi găsit la Fashion Week în cadrul prezentărilor elegante de coafuri și modă. În plus față de accesorii la modă, îmbrăcăminte și încălțăminte, vor fi prezentate tendinţele de coafură ale sezonului viitor.

Pentru a-ți putea coafa părul acasă sau la stilist după tendinţele din NYC, am selectat pentru tine cele mai importante coafuri.
Tendinte par

Coafuri feminine: tendințele toamnă/iarnă

Vara a trecut! Dar vine toamna şi iarna! Trendurile în coafuri pentru sezonul rece din acest an sunt:
Look Undone

Obraznicul look undone

Pur și simplu trage o şapcă pe cap, zburleşte un pic părul şi fixează-l cu cleme de păr.

Sau periază-ţi părul fără prea multă grijă, ca fata de alături. Cu NIVEA Spray Fixativ Extra Strong poţi păstra forma lui pentru o perioadă mai lungă. Uleiul de macadamia hrănește firul de păr și îl protejează împotriva vântului și intemperiilor. O fashionistă adevarată nu are fasoane!

Cărare laterală à la Agyness Deyn

Dacă apelezi la pieptene, nu trebuie să ratezi una dintre tendințele în coafură în acest sezon. Aranjat strict sau doar gelat  - acest look nu trebuie ocolit!

NIVEA Creme Gel Styling oferă look-ului „Sleek” sprijinul necesar, fără a simți părul gras. Formula cu emulsie de styling și protecție cu vitamine modelează părul fără a-l îngreuna. Stilul Pony nu mai este anul acesta în trend.
Carare laterala
Bob clavi cut

Bobul și Clavi-Cuts la modă

Dacă îți plac coafurile cool, atemporalul Bob nu trebuie ratat! Lung, scurt sau Clavi-cut: această coafură este mai tare ca oricând și cu siguranță una dintre cele mai la modă coafuri!

Un Clavi-Cut este un Bob prelungit, care se extinde până la claviculă și cu valuri care îți măgulesc feeric fața. Celebrități precum Jessica Alba au popularizat acest tip de coafură și l-au adus la perfecțiune! Duo-ul de designeri Kaviar Gauche au prezentat, de asemenea, o variantă elegantă de coafuri la modă: Blunt Cut. Această coafură este mai degrabă dreaptă, fără trepte.

Păr gri-argintiu dramatic

Aşa este. Părul gri este cu siguranţă una dintre tendințele de toamnă/iarnă. Editorul ediţiei americane a Vogue, Grace Fuller a adoptat deja această tendință, la fel ca designerul Jean Paul Gaultier care prezintă coafuri gri pe catwalk.

Platinum Blonde, părul cu nuanță gri poate fi aranjat cu stil foarte simplu, cu ajutorul NIVEA Color Care & Protect Spray Fixativ. Filtrele UV și protecția cu uleiul de macadamia oferă strălucire și intensifică nuanța părului. Astfel, apariția ta de divă va fi perfectă! Un loc în rândul din față, în New York sau Paris este garantat!
Par gri - argintiu
Nu există pălărie veche

Nu există pălărie veche

Dacă Bad Hair-Day este prea mult pentru tine, poţi apela la o pălărie care să-ţi ascundă părul. Fie melon, beretă sau pălărie vânătorească, creativitatea nu cunoaște limite! Şepcile Rags, Beanies și Yankee sunt în acest an o necesitate!

Părul lung trecut prin eșarfă

Părul lung trecut prin eșarfă

Coafurile la modă nu trebuie să fie întotdeauna complicate pentru a fi cool. La majoritatea este de ajuns să inserăm un „random look” programat. 

Părul tău va arăta elegant dacă este ascuns discret de guler sau de o eşarfă. Frumuseţea şi coafurile la modă pur şi simplu nu cunosc granițe!

Coafurile starurilor

Coafurile starurilor

În plus față de tendințele de pe podium, o altă sursă de inspirație sunt starurile mondiale care ne arată din nou și din nou, care sunt coafurile „must have”:

  • Roşul cupru este un „must have”. Emma Stone și Rihanna sunt pionerii acestei culori. În acest caz, şamponul NIVEA Color Care & Protect Color este alegerea perfectă deoarece păstrează pentru o perioadă dublă de timp strălucirea culorii, graţie Complexului Oil Color cu ulei de macadamia şi filtre UV.
  • Coafuri scurte se situează, de asemenea, printre coafurile la modă, așa cum ne arată Victoria Beckham cu Pixie Cut - femeile cu încredere în propriile forțe, poartă scurt.
  • Coafurile retro à la Lana Del Rey sunt într-o revenire spectaculoasă! Aici, bogăția părului nu are limite. Fie Victory Rolls, stil școlăriță sau valuri: cine este pentru coafuri la modă, nu poate ignora aspectul retro!

Coafuri la modă în sezonul toamnă/iarnă pentru bărbați

Nu doar femeile pot incepe cu o nouă coafură toamna și iarna. Bărbații pot de asemenea să-și aleagă o coafură trendy care să fie făcută foarte ușor și acasă.

Care e trendul la bărbați în sezonul rece?
  • Blond și maro cu accente deschise
  • Păr cârlionțat
  • Frizură standard cu cărare aranjată cu gel
  • Frizuri Brit Pop Chic cu părțile laterale rase
Coafuri la moda
Produsele NIVEA pentru styling