Trucuri pentru volum: cum să obții un păr plin de volum

Descoperă cele mai bune secrete de îngrijire pentru un păr voluminos - fie că îți dorești să ai părul mai bogat, să obții un look natural sau să creezi look-uri dramatice.

DĂ VOLUMUL MAI TARE

Am comprimat tot ceea ce trebuie să știi despre volumul părului, de la cele mai bune secrete și trucuri la produsele must-have

CELE MAI BUNE SECRETE DE STYLING PENTRU UN PĂR CU VOLUM

De la ondulare până la cărări pe mijloc sau păr dat pe spate, există multe opțiuni pentru un look cu volum. Fie că vrei să atragi privirile sau să oferi părului un aspect bogat, fixativul NIVEA Volume Care se potrivește cu orice tip de styling, oferindu-i părului volum dublu și fixare 24h.

CUM SĂ ÎI OFERI PĂRULUI VOLUM

Unul dintre cele mai bine păstrate secrete este utilizarea produselor potrivite. Șamponul pentru volum NIVEA Volume Care întărește, protejează și îi oferă volum părului, fără a-l încărca. 

Pentru cele mai bune rezultate, utilizați-l împreună cu balsamul de păr NIVEA Volume Care. Formula sa cu ulei de macadamia și extract de bambus îngrijește părul și îi oferă un plus de volum.

De asemenea, este ideal să îți tunzi părul în mod regulat, mai exact la fiecare 6-8 săptămâni, pentru a avea un păr cu aspect sănătos.

DOs & DON'Ts PENTRU UN PĂR CU VOLUM

Ce să faci:

  • schimbă-ți cărările pentru un volum de la rădăcină
  • usucă-ți părul în direcția opusă în care stă în mod normal                         
  • fă-ți un coc lejer pe timpul nopții                         


Ce să NU faci:   

  • nu folosi șampoane care încarcă părul. Produsele cu formule speciale, precum șamponul NIVEA Volume Care, păstrează părul ușor și mătăsos
  • nu folosi balsam la rădăcină                                   
  • nu folosi uscătorul fără difuzor

COAFURI CARE INSPIRĂ VOLUM - CUM SĂ ÎI OFERI PĂRULUI VOLUM

Descoperă coafurile pentru un păr cu volum, care va atrage privirile celor din jur

CUM SĂ ÎI OFERI PĂRULUI VOLUM ÎN FUNCȚIE DE COAFURĂ

Ca și tunsorile, și coafurile sunt special alese pentru a crea mai mult volum.

Dacă ești în căutarea unei coafuri simple, pentru un păr cu volum, alege o coadă întoarsă. 

Alege două secțiuni de păr din creștet. Leagă-le împreună la spate cu un elastic de păr. Introdu coada prin spațiul creat de cele două șuvițe și apoi trage-o în jos. 

Farmecul acestui look este că oferă părului volum instant și crează un aspect de păr bogat și des. Vrei ceva și mai simplu de atât? Înainte de a prinde coada cu elasticul, tapează puțin părul de deasupra.

RUTINA ÎNAINTE DE CULCARE PENTRU UN PĂR CU VOLUM

Aranjează-ți părul într-un coc lejer în creștetul capului. Nu contează cum arată acum, deoarece scopul este să ridice părul la rădăcină. Odată ce îl desprinzi în dimineața următoare, părul va fi plin de volum.
Cele mai bune secrete de styling

CELE MAI BUNE TUNSORI PENTRU VOLUM

Dacă ai părul fin și firul subțire, tunsorile scurte pot crea volum natural și simplu pentru păr, deoarece nu îngreunează rădăcinile. Optează pentru cărări pe o parte și bretoane asimetrice. Folosește spuma NIVEA Volume Care pentru a da impresia unui păr proaspăt tuns pentru mai mult timp.

Dubleaza volumul cu produse de styling