Secrete de styling cu fixativ și spumă de păr

GHID PENTRU UTILIZAREA FIXATIVULUI

Dacă ai nevoie de ajutor în zilele în care părul îți dă bătăi de cap, pentru a îmblânzi firele rebele și pentru a fixa cocurile, există produse potrivite pentru tine. De asemenea, explicăm cum să aplici fixativul și spuma de păr.

APLICAREA - CUM SĂ UTILIZEZI FIXATIVUL SI PRODUSELE DE STYLING

Chiar dacă produsele pentru păr sunt diverse și numeroase, cel mai bun rezultat îl obții atunci când le folosești pe cele potrivite pentru părul tău.

CELE MAI BUNE PRODUSE DE STYLING DE LA NIVEA PENTRU DIFERITE TIPURI DE COAFURI

Fixativul este grozav pentru orice lungime de păr. Este unul dintre cele mai bune produse pentru coafuri precum cele up-do. Cu cât este mai ușor fixativul, cu atât este mai bun pentru părul mai lung.
Cum să aplici corect fixativul

CUM SĂ APLICI CORECT FIXATIVUL

Ține fixativul la o distanță de aproximativ 30 cm de păr și distribuie egal produsul. Aplicând produsul prea aproape de rădăcinile părului sau aplicând mult produs într-o anumită zonă îți va face părul lipicios.

Styling cu spumă de păr

SECRETE PETRU STYLING-UL CU SPUMĂ DE PĂR

Cel mai bun mod de a evidenția textura părului drept sau de a-i oferi mai mult volum este să aplici spuma de păr cu un pieptăn. Pentru început, agită bine recipientul și aplică produsul în palmă, ia pieptănul, înmoaie-l în spumă, iar apoi distribuie produsul de la rădacină spre vârfuri.

ÎMPRIETENEȘTE-TE CU FIXATIVUL

Află care dintre produsele de styling NIVEA este cel mai potrivit pentru tine și cum să utilizezi fixativul, protejându-ți în același timp părul.

CUM SĂ SALVEZI O ZI ÎN CARE PĂRUL PUR ȘI SIMPLU NU STĂ ÎN NICIUN FEL

Îmbânzirea firelor rebele:   

Dacă ai firul de păr fin sau care are tendința să stea în toate părțile, aplică puțin fixativ NIVEA Volume Care pe peria de păr și apoi piaptănă zonele respective. Acest lucru te ajută să eviți aspectul unei coafuri încărcate care s-ar crea dacă ai aplica fixativ direct la rădăcini.   

Energizarea părului fără volum: 

Pentru acele zile în care părul tău pare lipit de scalp și lipsit de volum, încearcă acest truc simplu și rapid. Ia primul strat de păr și adu-l în față, apoi aplică dedesubt fixativul NIVEA Volume Care. Tapează puțin această secțiune cu un pieptăn, iar apoi aplică fixativul pentru a-i da rezistență coafurii. Dă părul înapoi pe spate și bucură-te de un look natural și de un păr cu volum.

5 LUCRURI DE CARE SĂ ȚII CONT CÂND UTILIZEZI FIXATIV

  1. Fiecare fixativ are diferite nivele de rezistență                                                                         
  2. Capacele de spray înfundate pot afecta modul de distribuire al produsului.                        
  3. Puțin înseamnă mai mult uneori - îți dorești strălucire, nu încărcare.                                              
  4. Ai grijă - fixativul combinat cu placa de păr îți poate usca părul.                                                     
  5. Cele mai bune rezultate sunt obținute atunci când miști produsul în timp ce îl aplici pe păr.
Fixativ NIVEA Volume Care
CE PRODUS DE STYLING AR TREBUI SĂ FOLOSEȘTI?

FIXATIV

Fixativul poate fi folosit pentru foarte multe tipuri de styling, fie că îți dorești să netezești firele de păr rebele sau să creezi un look care atrage privirile celor din jur. Cu fixativul NIVEA Volume Care, ai produsul perfect pentru volum și rezistență 24h, care nu usucă părul.
Spuma de păr NIVEA Volume Care
CE PRODUS DE STYLING AR TREBUI SĂ FOLOSEȘTI?

SPUMA DE PĂR

Spuma de păr precum NIVEA Volume Care combină protecția termică și styling-ul într-un singur produs. Spre deosebire de gelurile de păr, spuma poate fi aplicată când părul este încă umed. Poate fi folosită și de la rădăcină spre vârfuri, pentru a-i oferi părului strălucire și îngrijire.
Gel NIVEA Ultra Strong
CE PRODUS DE STYLING AR TREBUI SĂ FOLOSEȘTI?

GELUL

Gelurile de păr ca NIVEA Ultra Strong sunt făcute pentru a modela individual șuvițele de păr și pentru a crea stiluri și look-uri unice și oferă o rezistență de durată.
Gel-crema NIVEA
CE PRODUS DE STYLING AR TREBUI SĂ FOLOSEȘTI?

GELUL-CREMĂ

Gelul-cremă NIVEA este un produs de styling maleabil, ce îți permite să experimentezi. Este perfect pentru părul scurt și mediu, pentru că nu îl usucă. Este flexibil, nu lasă părul lipicios și îi oferă un aspect natural și o fixare de durată.
Cele mai bune produse de styling de la NIVEA