Împletiturile boeme îți oferă un look unic

Poți avea un look unic, cu împletituri moderne, mai ușor decât crezi. Urmărește tutorialul și află cum îți poți face această coafură acasă, fără ca părul să se deterioreze!

Învață cum să îţi faci singură împletituri boeme!

Găseşte-ţi inspiraţia în tutorialul nostru şi încearcă acasă o nouă coafură frumoasă!

Tutorial pentru împletituri boeme

Există multe tipuri de împletituri din toată lumea, unele complicate, altele mai simple. Urmărește acest tutorial scurt şi descoperă cât de simplu este să-ţi faci singură împletituri boeme în câţiva paşi simpli.


Pas cu pas: o coafură elegantă în patru paşi simpli

 

Pasul 1 - Separă-ţi părul şi ondulează-l

Pentru început, pulverizează fixativ pe jumătate din păr. Acest lucru va face ca părul să se aranjeze mult mai uşor. Ondulează-ţi jumătate din păr cu ondulatorul. Îţi recomandăm să îţi prinzi într-un coc cealaltă jumătate pentru a o ţine separată de partea pe care o coafezi.

Pasul 2 - Împleteşte-ţi părul

Piaptănă-ţi cele două secţiuni de păr cu un pieptăn des. Acum este timpul pentru împletit! Începe cu mici secţiuni de la baza părului şi continuă astfel înspre ureche, până ajungi la capătul secţiunii. Fixează împletitura cu un elastic de păr.

Pasul 3 - Îmbină secţiunile

Cu ajutorul unui pieptăn sau al unei perii, tapează-ţi părul pentru a-i da un look lejer. Răsuceşte într-un coc secţiunea neîmpletită, apoi trece împletitura în jurul acestuia pentru a-l fixa. Foloseşte câteva agrafe pentru a-ţi fixa mai bine coafura.

Pasul 4 - Personalizează-ţi look-ul

În funcţie de stilul tău, poţi desprinde cu degetele câteva fire de păr pentru a da coafurii un look mai lejer, ușor romantic. Ai grijă să nu tragi prea tare pentru a nu desface împletitura. Dacă este nevoie, mai poţi aplica fixativ pentru a te asigura că totul este la locul lui.