Împletiturile într-o parte sunt șic, fresh și atrag privirile!

O nouă zi, o nouă tu! Propunerea noastră de azi: o împletitură lejeră într-o parte, care îți scoate în evidență trăsăturile și îți oferă un aer relaxat.


Împletitura într-o parte – o coafură celebră reinterpretată!

Părul se poate împleti în foarte multe feluri. Astăzi îndrăznește să porți o împletitură într-o parte! Ajutorul tău: tutorialul NIVEA!
 

Descoperă în video cum să-ți faci o împletitură perfectă într-o parte

Într-o parte o împletitură lejeră – în cealaltă parte șuvițe strălucitoare! Lasă-te inspirată de tutorialul NIVEA și îndrăznește să porți această coafură! Cei 5 pași din tutorial sunt atât de simpli încât tot ce ai nevoie este puțin fixativ, un balsam leave-in și două elastice de păr.


Tutorialul tău pentru o împletitură superbă

Pasul 1 – Separă părul

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți împarți părul în două folosind un pieptăn sau un bețișor. Apoi, prinde cu un elastic părul care nu va fi împletit, ca să nu te încurce.

Pasul 2 - Pregătește-ți părul pentru coafat!

Pentru ca părul tău să fie maleabil și ușor de coafat, este indicat să folosești un tratament spray înainte. Când ești gata să începi, piaptănă cu o perie partea de păr care va fi împletită. Apoi, aplică pe păr puțină apă sau balsam. Astfel, el va fi mult mai ușor de împletit și aranjat.

Pasul 3 - Este timpul să-ți împletești părul

Începe împletitura cât mai aproape de cărare. Apoi, prinde-o cu un elastic lăsând cam 10 cm de păr neîmpletit. După ce ai făcut asta, pulverizează fixativ pe părul lăsat liber pentru a-l pregăti de coafare.

Pasul 4 - Creează buclele perfecte

Ondulează pe rând câte o șuviță de păr folosind ondulatorul. După ce ai făcut asta cu tot părul, fixează bine coada împletită sub bucle, folosind agrafe de păr.

Pasul 5 - Finisează

Pentru a-ți finisa coafura, piaptănă foarte ușor buclele cu o perie mare. Apoi, pentru a astâmpăra firele rebele și pentru a-ți definitiva buclele, pune puțină spumă de coafat pe vârful degetelor și aplic-o ușor pe păr.

Atât de mult feluri în care îți poți împleti părul

Când vine vorba de împletituri, posibilitățile sunt nelimitate. Cele mai populare sunt cele daneze, franțuzești, cozile de pește și coronițele, însă ele pot varia de la o coadă simplă împletită în trei până la coafuri complexe. Inspiră-te din tutorialele noastre și îndrăznește un look nou!

SFATURI INTERESANTE PENTRU TINE