Inspiră-te din tutorialul NIVEA pentru coc înalt

Cine spune că o coafură trebuie să fie greu de făcut? Descoperă în tutorialul NIVEA cum să îți faci un coc îndrăzneț în doar patru pași simpli.


Un coc înalt elegant ține tot părul sub control. Adio, fire rebele!

Primul pas este să îți separi partea de sus a părului de restul. Astfel, vei putea mai târziu să înfășori șuvițele de păr în jurul cocului.
NIVEA ți-a pregătit un tutorial special. Parcurge-l pas cu pas și află cum să îți faci singură un coc înalt perfect. În doar patru pași simpli ai un coc frumos și aranjat. Lasă-te inspirată și îndrăznește un look nou, potrivit pentru orice ocazie și sezon!

Vezi cum să-ți prinzi părul într-un coc înalt simplu și de efect!

NIVEA ți-a pregătit un tutorial special. Parcurge-l pas cu pas și află cum să îți faci singură un coc înalt perfect. În doar patru pași simpli ai un coc frumos și aranjat. Lasă-te inspirată și îndrăznește un look nou, potrivit pentru orice ocazie și sezon!


Pas cu pas: un coc înalt perfect în patru pași simpli

Pasul 1 - Separă părul înainte să îl prinzi

Primul pas este să separi partea de sus de restul părului. Astfel, vei putea să înfășori șuvițele rămase în jurul cocului și să le prinzi cu agrafe. În plus, dacă folosești un tratament spray, părul tău va fi descurcat și va avea strălucire!

Pasul 2 - Prinde-ți părul

Piaptănă-ți părul pe spate folosind o perie. Aranjează toate firele de păr pentru un aspect neted și ține-ți părul pe spate astfel încât fiecare șuviță să stea la locul ei. Apoi, prinde-l pe tot într-o coadă înaltă. Astfel, cocul tău nu va avea fire rebele și va arăta îngrijit.

Pasul 3 - Răsucește-ți părul până e strâns

După ce ți-ai prins părul într-o coadă înaltă, ține-l îndreptat în sus și începe să-l răsucești cât mai strâns. De asemenea, ai grijă ca părul să fie cât mai neted, fără fire rebele. Sfat: folosește un fixativ care regenerează părul și îți fixează coafura pentru mai mult timp! 

Pasul 4 - Prinde bucla și creează cocul

Ai ajuns la ultimul pas! Folosește un pieptăn cu dinți subțiri și tapează părul pentru a-i oferi textură. Apoi răsucește în sens invers părul și creează un coc. Înfășoară șuvițele de jos în jurul lui și acoperă-le vârfurile cu agrafe. Gata! Ți-ai făcut un coc înalt, elegant și frumos!

Cocurile înalte: coafuri mereu actuale, potrivite pentru orice ocazie

Unul dintre avantajele cocurilor înalte este că te ajută să îți ții tot părul strâns sus. Astfel, sunt perfecte pentru verile călduroase și pot fi purtate atât la ocazii formale, cât și zi de zi. În plus, se potrivesc aproape oricărui tip de păr, de la mediu spre lung.

Un plus de eleganță: accesoriile!

Cocurile înalte sunt foarte versatile! Poți să le asortezi cu aproape orice ținută, fie că este vorba de una elegantă sau casual. Și pentru că tot părul tău este strâns sus, îți poți scoate în evidență noua pereche de cercei sau noul colier.

Descoperă cele mai bune produse care îți ajută cocul să reziste mai mult timp!

Să îți faci un coc înalt este simplu, însă pentru ca părul tău să fie frumos indiferent de coafură, el are nevoie de îngrijirea potrivită. Astfel, produsele de îngrijire și styling îți fac părul mai ușor de coafat și te ajută să nu ai fire rebele, mai ales dacă ai părul fin și subțire.