coafuri ideale pentru femei mature

Descoperă coafurile ideale pentru femei mature

Află cum să îngrijești și să aranjezi părul matur
Pe măsură ce avansăm în vârstă, structura părului nostru se schimbă, însă nu și dorința noastră de a arăta mereu bine. De aceea, rutina de îngrijire trebuie ajustată pentru nevoile părului matur.

Coafuri pentru femei mature - o tușă de culoare

Când ai grijă de tine, te simți bine în pielea ta și se vede. Pentru multe femei trecute de 50 de ani, vopsirea părului face parte din acest ritual.

Cum se schimbă părul odată cu vârsta?

Pe măsură ce avansăm în vârstă, părul se subțiază. Nu numai că devine mai rar, ci foliculii produc fire mai subțiri. Astfel, părul este mai predispus la rupere și deteriorare.

În cele mai multe cazuri, albirea părului vine odată cu înaintarea în vârstă. Părul se regenerează la fiecare 2-10 ani. În timp, nivelul de melanină (pigmentul de culoare) din păr scade, iar părul devine gri sau alb.

De multe ori părul devine uscat, își pierde strălucirea și aspectul bogat și suplu de altădată. Pentru a preveni uscarea și deteriorarea părului, folosește produse ca Șamponul NIVEA Hairmilk, ce oferă părului îngrijire intensivă cu proteine naturale din lapte, fără să-l încarce.

Coafuri pentru femei mature - îngrijrea părului cărunt

O coafură potrivită pentru tipul tău de păr te poate întineri cu ani de zile. Iar încrederea în sine pe care ți-o dă o coafură reușită te face să strălucești.

Coafarea părului matur

Deși vedem des femei mature cu coafuri de tip permanent, cel mai mulți stiliști recomandă evitarea acestui look, fiindcă face părul mai fragil și mai predispus la rupere.

Pe măsură ce avansăm în vârstă, părul începe să se subțieze și să se rărească. Multe femei încearcă să redea viața părului lor prin coafare excesivă cu ondulatorul sau placa, ceea ce poate face părul chiar mai fragil și mai degradat.

Un mod bun de a da volum părului subțiat este cu Spuma de coafare Care & Hold, care face părul mai ușor de coafat și îi conferă volum în timp ce îl protejează de rupere și îi oferă îngrijirea delicată de care are nevoie.

Cuvinte pline de grijă

5 moduri de a avea grijă de părul matur și vopsit

  1. Folosește mereu balsam - acesta netezește cuticula și face părul strălucitor, dându-i un aspect tânăr.
  2. Caută produse special formulate pentru părul matur și colorat.
  3. Tratează-ți părul cu măști și serumuri în mod regulat pentru a-l menține sănătos și puternic.
  4. Evită coafarea excesivă cu placa sau ondulatorul.
  5. Folosește o spumă pentru volum ca să dai părului un aspect bogat și suplu.

Coafează ușor părul matur cu produsele de îngrijire potrivite

Recomandările noastre pentru tine