Casual, dar șic: coafuri simple de zi cu zi

Vrei ca părul tău să fie aranjat indiferent de ocazie? Este ușor! Descoperă în articol cum să-ți coafezi ușor părul zi de zi, astfel încât să ai un look sofisticat în doar câțiva pași.

Coafuri casual - sfaturi simple de styling

E timpul să strălucești! Tutorialele de hairstyling de la NIVEA te inspiră să ai o coafură perfectă zi de zi - totul este posibil când ai la îndemână produsele potrivite.

Perfect aranjată pentru orice ocazie

Ai dormit prea mult, nu ai pregătit copiii de școală sau a apărut o urgență? Dacă vrei să arăți bine în timp record în astfel de dimineți, coafurile simple sunt ideale. Poți să înveți să le faci în doar câțiva pași - pentru a face o impresie bună zi de zi, nu doar la ocazii speciale.

 

Unele coafuri care par complicate pot fi făcute ușor în doar câțiva pași simpli. Dacă știi că te așteaptă o zi agitată, pregătește-te cu o zi înainte: aplică puțină spumă de păr (de exemplu Spuma de coafat NIVEA Care & Hold) pe părul proaspăt spălat și aranjează-ți părul în câteva codițe împletite. A doua zi, desprinde-le și vei avea o coafură simplă, cu bucle lejere!

Peria de păr care ți se potrivește

O perie potrivită este esențială când vine vorba de coafuri simple și rapide.

Foarte important: Periile cu ace ar trebui să fie folosite doar pe părul bine uscat și se potrivesc cel mai bine părului lung. Cele cu peri naturali sunt de asemenea foarte potrivite, mai ales pentru că sunt delicate cu scalpul și firele de păr. Acestea sunt cele mai potrivite pentru o coafură clasică a părului lung.

Spre deosebire de ele, periile circulare sunt folosite pentru a coafa părul cu volum. Forma lor îți permite să răsucești tot părul pe ele pentru a avea maximul de volum. În plus, periile circulare pot fi folosite pentru uscarea părului ondulat în bucle lejere și largi.

Pe de altă parte, poți folosi periile paletă atunci când vrei să-ți usuci și îndrepți părul rapid. Până și părul rebel poate fi aranjat ușor cu astfel de perii.

Periile sunt foarte diverse și disponibile în multe forme și mărimi. Periile cu găuri, cunoscute și ca perii cu aerisire, au fost folosite frecvent în anii '70 pentru ca femeile să usuce repede părul și să obțină o coafură cu aspect natural.

Motivul: peria are găuri prin care aerul cald al uscătorului de păr poate circula.

Uscătorul potrivit - look-ul perfect

Un uscător de calitate este foarte important pentru a obține coafuri simple și rapide. Sfatul nostru: când îți usuci părul, încearcă să construiești cât mai mult volum în partea superioară a capului, dar nu încălzi foarte tare părul când faci asta.

Există și produse de îngrijire care te ajută să-ți protejezi părul de pericolul termic. De exemplu, Spuma de păr NIVEA Color Care & Protect protejează părul vopsit și îi prelungește culoarea. În plus, fiecare uscător de păr are opțiune de aer rece. După uscare, folosește această opțiune pentru a răci părul și finisează cu Fixativul NIVEA Care & Hold, pentru un plus de îngrijire!