vitamina e

BENEFICIILE ULEIULUI DE MIGDALE

Uleiul de migdale este recunoscut pentru capacitățile sale de a hidrata și catifela pielea. Află mai multe despre proprietățile lui!

LUCRURI ESENȚIALE DESPRE ULEIUL DE MIGDALE

Având o istorie fascinantă și o multitudine de utilizări - uleiul de migdale este extrem de puternic și are beneficii extraordinare.

CE NUTRIENȚI CONȚINE ULEIUL DE MIGDALE?

  • Vitamina E
  • Potasiu
  • Zinc
  • Acizi grași mononesaturați
  • Proteine

DE UNDE PROVINE ULEIUL DE MIGDALE?

Indiciul este în nume - uleiul de migdale este extras din migdalele crude. Migdalul în sine este originar din părțile mai calde din Asia de Vest și Africa de Nord, dar acum este cultivat și în jurul Mediteranei.
Procesul de extragere a uleiului de migdale a fost realizat din cele mai vechi timpuri. Există dovezi că acest ulei unic a fost utilizat inițial pentru ameliorarea durerii prin masarea acestuia în piele, precum și pentru tratarea colicilor. În timpul Evului Mediu a devenit foarte popular în bucătăria medievală și a fost chiar comercializat ca un obiect important de comerț.
În zilele noastre, uleiul de migdale este utilizat în principal pentru beneficiile sale cosmetice pentru piele, păr și față. Formula sa hidratantă și conținutul ridicat de nutrienți îl fac ideal pentru utilizarea pe zone specifice.


5 MODALITĂȚI PRIN CARE POȚI FOLOSI ULEIUL DE MIGDALE

ulei de migdale pentru fata

ULEI DE MIGDALE PENTRU FAȚĂ

Prin textura sa ușoară, cu absorbție rapidă, se știe că uleiul de migdale menține tenul hidratat și suplu, având în același timp și acțiune antirid. Ca ulei hipoalergenic, este potrivit și pentru tenul uscat și sensibil.

cum aplicam uleiul de migdale

ULEI DE MIGDALE PENTRU PĂR

Aplicarea regulată a uleiului de migdale dulci pe firele de păr le poate face să pară mai strălucitoare și mai sănătoase decât de obicei. Se consideră că nutrienții esențiali din uleiul de migdale ajută la vârfurile despicate și la mătreață.

ulei de migdale piele

ULEI DE MIGDALE PENTRU PIELE

Când este aplicat pe corp, uleiul de migdale poate ameliora asprimea pielii, mâncărimea sau pielea foarte uscată. Prin hidratarea intensă fără blocarea porilor, pielea este lăsată mai netedă și cu o strălucire radiantă.

beneficii ulei migdale

ULEI DE MIGDALE PENTRU CEARCĂNE

Uită de cearcăne cu ajutorul uleiului de migdale! Masează-l pe zona de sub ochi înainte de a merge la culcare. Vitamina E întinerește pielea obosită și te vei trezi cu ochii mai strălucitori, mai puțin pufoși și somnoroși.

cel mai bun mod de a aplica uleiul de migdale

ULEI DE MIGDALE PENTRU PICIOARE

Călcâiele uscate și crăpate pot fi incomode și chiar dureroase. Datorită conținutului său de zinc, aplicarea uleiului de migdale calmează imediat pielea aspră a piciorului - și miroase și incredibil!


CUM FOLOSESC ULEIUL DE MIGDALE?

Uleiul de migdale este foarte versatil și are foarte multe întrebuințări. Iată câteva sfaturi, ca să te asiguri că-l folosești corect!
ulei de migdale

CEL MAI BUN MOD DE A APLICA ULEIUL DE MIGDALE

Spre deosebire de alte uleiuri de înfrumusețare, uleiul de migdale dulci are o textură ușoară și se absoarbe ușor fără a lăsa un reziduu lipicios pe piele și păr. Se absoarbe cel mai bine dacă este încălzit la temperatura corpului înainte de a fi aplicat, așa că încearcă să îl freci între degete înainte de a lăsa formula hidratantă să-și exercite magia.

Masajul este modalitatea ideală de a aplica ulei de migdale pe piele, deoarece îi permite să pătrundă în bariera pielii pentru a te ajuta să obții o hidratare maximă. Deși uleiul de migdale are un miros minunat, adăugarea câtorva picături dintr-un ulei esențial la alegere îl poate face un ulei de masaj excepțional pentru a te bucura de tratamente spa în confortul propriei case.