ingrijirea-buzelor

Întrebări despre îngrijirea buzelor?

1. DE CE AM NEVOIE DE O ÎNGRIJIRE SPECIALĂ PENTRU BUZE?
Pielea de pe buze este extrem de subțire și sensibilă. Buzele tale au doar un strat subțire pentru a se proteja de iritațiile externe. Produsele de îngrijire a buzelor păstrează pielea sănătoasă. Este important să păstrăm în mod corespunzător nivelul de hidratare al buzelor și este deosebit de important să protejăm buzele împotriva factorilor externi, cum ar fi frigul, vântul și radiațiile UV. Pentru a proteja buzele, trebuie să le îngrijim pe tot parcursul zilei, nu doar atunci când ieșim din casă. Iarna, în special, buzele pot avea mai mult de suferit, uscându-se mai repede. Același lucru se poate întâmpla și în timpul verii, atunci când stai în încăperi cu aer condiționat.

2. EXISTĂ VREUN PERICOL DE A DEVENI DEPENDENTĂ DE PRODUSELE DE ÎNGRIJIRE A BUZELOR ATUNCI CÂND LE APLIC ÎN MOD REGULAT?
Nu există nicio dovadă științifică ce confirmă că utilizarea produselor de îngrijire a buzelor ar putea duce la o dependență fizică. Lipidele aplicate extern nu influențează producerea lipidelor endogene ale pielii. Cu toate acestea, în cazul în care se produc doar cantități mici de lipide, ar putea fi necesară aplicarea produselor de îngrijire a buzelor de mai multe ori pe zi, mai ales în timpul iernii, când temperatura și umiditatea aerului sunt scăzute. Buzele îngrijite în mod regulat vor rămâne mai catifelate.

3. BUZE CRĂPATE - CE POT FACE?
În cazul în care buzele devin uscate și crăpate este important să acționezi imediat. Cea mai bună soluție este alegerea unui produs care poate ameliora senzația de uscare și ajută la repararea buzelor, precum și la sprijinirea procesului de vindecare. Gama NIVEA Lip Care include balsamurile SOS și Repair, un prim ajutor al buzelor crăpate.

4. BUZELE POT FI ARSE DE SOARE?
Pigmentul natural al pielii ajută pielea să filtreze razele UV periculoase din lumina soarelui. Din păcate pielea buzelor nu conține aproape deloc melanină. Așadar, în lumina directă a soarelui, buzele trebuie întotdeauna protejate cu un produs care conține FPS. Unele produse NIVEA Lip Care conțin FPS 15. Îți recomandăm un factor de protecție mai ridicat dacă ești pe plajă sau la munte. Și nu uita: razele UV îți pot afecta buzele chiar dacă afară este înnorat. Gama NIVEA Lip Care include balsamul de buze SUN cu FPS 30.


AI ȘI ALTE ÎNTREBĂRI?

Te rugăm să folosești formularul de contact.

 

CONTACTEAZĂ-NE