apc-creme

Alege hidratarea NIVEA care ți se potrivește și răsfață-te în fiecare zi!

MAI MULT TIMP PETRECUT ACASĂ, MAI MULT TIMP PENTRU TINE!

Știi deja, hidratarea zilnică este esențială dacă îți dorești să ai mereu o piele catifelată și netedă. Să aplici zilnic o cremă hidratantă care ți se potrivește și care are grijă de pielea ta, să bei îndeajuns de multă apă pentru a o hidrata și din interior este cel mai frumos cadou pe care i-l poți face – iar acum, i-l poți oferi fără să te grăbești!

Acum îți poți lua timpul de care ai nevoie să ai grijă de tine așa cum îți dorești. Oferă-i pielii tale îngrijirea și răsfățul pe care le merită, într-o rutină zilnică care să te facă să te simți mai frumoasă ca oricând!


DESCOPERĂ HIDRATAREA POTRIVITĂ

DESCOPERĂ HIDRATAREA POTRIVITĂ

Descoperă cremele hidratante de la NIVEA care îți îngrijesc și hidratează pielea așa cum ai nevoie! Alege-o pe cea care ți se potrivește, profită de timpul pentru tine și asigură-te că o ai mereu lângă tine!
apc-creme

NIVEA CREME

De peste 100 de ani are grijă de pielea celor care o folosesc. Este prima cremă NIVEA și este apreciată în toată lumea: emblematica NIVEA Creme este o cremă hrănitoare pentru întreaga familie ce conține Eucerit, complex propriu pielii ce protejează împotriva deshidratării și catifelează pielea. Este ideală pentru îngrijirea zilnică a pielii, în orice moment. Ține-o aproape și aplic-o de fiecare dată când simți nevoia!

NIVEA SOFT

Senzație de prospețime și o piele catifelată întreaga zi? Ia-ți timp în rutina de îngrijire și pentru crema hidratantă care ți se potrivește: descoperă NIVEA Soft, pentru hidratarea intensivă de care ai nevoie! Formula îmbogățită cu ulei de Jojoba și vitamina E se absoarbe ușor în piele și îți lasă o senzație revigorantă, pentru un plus de energie în fiecare zi! Bucură-te în fiecare zi de răsfățul NIVEA Soft și obține o piele catifelată după o singură aplicare!
apc-creme
apc-creme

NIVEA CARE

Cu 100% hidratare, fără senzație grasă, cremele NIVEA Care te fac să te simți minunat în pielea ta. Cele două creme sunt dezvoltate cu formule delicate, bazate pe ingrediente care hidratează pielea fără să o încarce. Astfel, crema clasică NIVEA Care conține cristale hidratante și glicerină, iar crema NIVEA Care Soothing conține extract de aloe vera, un ingredient important pentru îngrijirea pielii sensibile. În plus, le poți folosi pentru față, corp și mâini! Alege-o pe cea potrivită pentru tine și bucură-te de hidratare de 24 de ore și de atingeri catifelate întreaga zi!

ABONEAZĂ-TE

Abonează-te la newsletterul NIVEA și descoperă lunar cele mai noi sfaturi de îngrijire și tips&tricks-uri dedicate ție! În plus în fiecare sezon poți câștiga premii surprinzătoare pentru tine și cei dragi!