Medium close up of a woman and man, both of their faces show clear, blemish-free skin. They

ALIAZĂ-TE CU PIELEA TA PENTRU UN TEN MAI UNIFORM

Noua gamă NIVEA Derma Skin Clear curăță tenul delicat, dar eficient, cu rezultate vizibile și un ten mai uniform încă din primele 7 zile. Descoperă noua rutină de îngrijire dedicată tenului cu tendință acneică.

TENUL TĂU, INOVAȚIA NOASTRĂ

Noul tău aliat împotriva imperfecțiunilor: Tratamentul exfoliant pentru noapte NIVEA Derma Skin Clear

Obține o piele mai uniformă în 7 zile cu noul tratament exfoliant pentru noapte NIVEA Derma Skin Clear. Formula inovatoare cu 8% acid salicilic și acid glicolic, alături de niacinamidă, susține delicat pielea în procesul natural de regenerare, curăță în profunzime porii și îndepărtează celulele moarte. Începe o nouă rutină de îngrijire a pielii și câștigă lupta cu imperfecțiunile!
GAMA NIVEA DERMA SKIN CLEAR

OFERĂ-I TENULUI TĂU CU TENDINȚĂ ACNEICĂ SUPORTUL DE CARE ARE NEVOIE

Noua gamă NIVEA  Derma Skin Clear are la bază formule inovative, testate dermatologic și clinic* pentru o eficiență ridicată în reducerea și prevenirea reapariției punctelor negre, acneei și a altor imperfecțiuni. Și a fost creată pentru ca tu să obții rezultate vizibile și un ten mai uniform încă din primele 7 zile.

* Compatibilitate și eficacitate pentru pielea predispusă la acnee - demonstrată clinic

 
Close up of a woman
ȘTIINȚA DIN SPATELE INOVAȚIEI SKIN CLEAR

NOILE FORMULE NIVEA DERMA SKIN CLEAR: EFICIENTE, DAR BLÂNDE

skin-clear

 

Cum îți susțin tenul noile formule NIVEA Derma Skin Clear? Activând procesul natural de regenerare a pielii, prin acțiunea acizilor salicilic și glicolic și al niacinamidei.

ȘTIINȚA DIN SPATELE INGREDIENTELOR NOASTRE

Acidul salicilic & glicolic îndepărtează celulele moarte și curăță porii, iar niacinamida are un efect antiinflamator și calmant asupra pielii.
PRODUSE

GAMA NIVEA DERMA SKIN CLEAR SE ALIAZĂ CU TENUL TĂU

Nivea Skin Clear Wash Gel sitting on a tile bathroom counter next to a sink.

Gelul de curățare NIVEA Derma Skin Clear eliberează instant porii

Începe-ți rutina de îngrijire cu gelul de curățare blând, dar eficient. Pe parcursul zilei, pielea ta acumulează exces de sebum, care blochează porii și favorizează apariția imperfecțiunilor. Gelul NIVEA Derma Skin Clear curăță intens, elimină excesul de sebum și previne reapariția acneei și punctelor negre.

Nivea Skin Clear Toner sitting on a tile bathroom counter next to a sink.

Loțiune tonică NIVEA Derma Skin Clear reechilibrează tenul

Aliatul tău secret pentru reechilibrarea tenului, loțiunea tonică NIVEA Derma Skin Clear hidratează pielea fără să înfunde porii, ajută la controlul sebumului pentru un ten vizibil mai uniform și mai sănătos în doar 7 zile.

Nivea Skin Clear Scrub sitting on a tile bathroom counter next to a sink.

Scrub anti-imperfecțiuni NIVEA Derma Skin Clear

Folosit de 2-3 ori pe săptămână, scrubul anti-imperfecțiuni NIVEA Derma Skin Clear desfundă porii și redefinește textura tenului, contribuind în același timp la reducerea punctelor negre și albe.

Nivea Skin Clear Night Exfoliator laying on a tile bathroom counter.

Tratamentul exfoliant pentru noapte NIVEA Derma Skin Clear

Îmbogățit cu 8% acid glicolic și acid salicilic + niacinamidă, tratamentul susține pielea în procesul natural de regenerare pielii, astfel exfoliantul pentru noapte NIVEA Derma Skin Clear devenind aliatul perfect pentru o piele mai uniformă în doar 7 zile.

RUTINA DE ÎNGRIJIRE

FOLOSEȘTE RUTINA DE ÎNGRIJIRE NIVEA DERMA SKIN CLEAR PENTRU UN TEN VIZIBIL MAI UNIFORM

Folosește gelul de curățare ca prim pas în rutina de îngrijire a tenului, dimineața și seara. Masează ușor pe fața umedă și clătește. Apoi, tamponează loțiunea tonică, folosind mâinile sau o dischetă demachiantă îmbibată în produs. Evită zona ochilor atunci când aplici cele două produse.

Seara, la sfârșitul rutinei, aplică tratamentul exfoliant pentru noapte NIVEA Derma Skin Clear pe tenul curat*.

Folosește scrub-ul anti-imperfecțiuni NIVEA Derma Skin Clear ca alternativă la tratamentul exfoliant pentru noapte. Utilizează-l ocazional, de 2-3 ori pe săptămână, masând ușor pe fața umedă după curățarea feței. Clătește înainte de a aplica loțiunea tonică NIVEA Derma Skin Clear. Și evită zona ochilor.

*Poate apărea o ușoară senzație de usturime. A nu se utiliza pe pielea iritată; întrerupe utilizarea dacă apare iritația; consultă un medic dacă iritația persistă; evită contactul cu ochii. Acest produs conține alfa hidroxiacizi care pot crește sensibilitatea pielii la soare și implicit riscul de arsuri solare. Folosește protecție solară, poartă îmbrăcăminte adecvată și limitează expunerea la soare pe parcursul utilizării acestui produs și timp de o săptămână după aceea.

TU ÎNTREBI, NIVEA RĂSPUNDE.

Mai jos găsești o serie de întrebări pe care le-ai putea avea, și răspunsurile lor.

 

CE CAUZEAZĂ IMPERFECȚIUNI?

Cauza principală a imperfecțiunilor este producția excesivă de sebum, cunoscută sub numele de seboree, și mai ales o îngroșare excesivă a straturilor externe ale pielii. Denumirea exactă este hiperkeratoză, și duce la o descuamare inadecvată a celulelor moarte. Ambele în combinație provoacă o înfundare a porilor, cunoscută sub numele de comedoane: puncte negre sau puncte albe în termeni simpli. Acești pori înfundați sunt mediul perfect pentru bacterii (mai ales Cutibacterium acnes). Inflamația vizibilă și roșeața sunt, de asemenea, cel mai probabil să apară. Indiferent dacă sunt proeminente sau mai mici, coșurile sunt întotdeauna percepute ca o pacoste.

CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE AHA ȘI BHA ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ?

AHA înseamnă alfa hidroxiacizi. Aceste substanțe naturale se găsesc printre altele în fructe, motiv pentru care sunt cunoscute și sub numele de acizi din fructe. Cele mai importante AHA în îngrijirea pielii includ acidul glicolic, acidul mandelic și acidul lactic. Acţionează în principal pe suprafaţa pielii, sprijinind reînnoirea celulară şi dizolvând celulele moarte ale pielii. Acidul glicolic este benefic pentru pielea grasă, cu imperfecțiuni, deoarece exfoliază pielea. BHA (acid beta hidroxi) este acidul salicilic. Substanța solubilă în grăsimi pătrunde mai adânc în straturile pielii decât AHA. Pătrunde în pori, curățând canalele glandelor sebacee din interior și eliberându-le astfel de excesul de sebum. În același timp, are un efect antiinflamator care reduce roșeața.
Deoarece AHA sunt mai puțin eficiente în exfoliere, dar, prin urmare, mai blânde, folosim mai multe dintre ele. În plus, au și un efect hidratant. BHA este foarte eficient în exfoliere, așa că nu avem nevoie de prea mult. De asemenea, acidul salicilic are efect antibacterian.

ACIDUL PE PIELE SUNĂ PUȚIN EXTREM...

Acidul salicilic, de exemplu, este unul dintre cele mai folosite în domeniul medicinal. Folosit extern, are în primul rând efect de dizolvare a stratului cornos, ceea ce explică utilizarea sa în tulburările de acnee și cornificare. Pielea umană se regenerează continuu. Celulele mai bătrâne ale pielii mor, se keratinizează și în cele din urmă se exfoliază. Această exfoliere este promovată de acidul salicilic aplicat extern. Are o eficacitate keratolitică, ceea ce înseamnă că forțează celulele cornoase din stratul exterior al pielii să se desprindă. Eliberează porii de impurități și susține procesul natural de reînnoire a pielii.

CE CONCENTRAȚIE CONȚIN NOILE PRODUSE?

Tratamentul exfoliant pentru noapte NIVEA Derma Skin Clear, produsul „erou”, conține în total opt procente din complexul cu acid. În această doză, ingredientul activ poate fi utilizat pe termen lung fără ezitare.

ȘI CUM AJUTĂ NIACINAMIDA PIELEA CU IMPERFECȚIUNI?

Niacinamida este un derivat solubil în apă al vitaminei B3. Este deosebit de bine tolerat în îngrijirea pielii și potrivit pentru tenul gras. Tenul mixt și gras predispus la imperfecțiuni beneficiază de acțiunea antiinflamatoare și de reglarea sebumului datorită Niacinamidei. Un alt avantaj neprețuit în folosirea acesteia pentru îngrijirea pielii este că o puteți combina cu alte ingrediente.

CARE ESTE REZULTATUL ACESTEI COMBINAȚII?

Produsele sunt eficiente, dar în același timp blânde. Cei care folosesc rutina de îngrijire NIVEA Derma Skin Clear vor avea un ten vizibil mai uniform în doar 7 zile. Și vor da uitării diferite tipuri de probleme, cum ar fi punctele negre, punctele albe și cosurile, precum și roșeața și uscăciunea.

PUTEȚI CONFIRMA ASTA?

Absolut. Am testat toate produsele din gama NIVEA Derma Skin Clear în studii clinice, iar un dermatolog a evaluat proprietățile lor și compatibilitatea cu pielea. Dar pentru că, până la urmă, nu expertul ar trebui să fie mulțumit, ci consumatorul nostru, am înființat și un studiu pentru a le cere feedback. Și am putut vedea clar că produsele ajută la combaterea imperfecțiunilor. 100 consumatori au testat zilnic tratamentul exfoliant pentru noapte NIVEA Derma Skin Clear. 93% au confirmat un ten vizibil mai uniform în doar șapte zile. După patru săptămâni, 93% confirmă că imperfecțiunile sunt vizibil reduse.

Autoevaluare, studiu de 8 săptămâni cu 100 de femei și bărbați care au folosit tratamentul exfoliant pentru noapte NIVEA Derma Skin Clear, 2022

RECOMANDAȚI FOLOSIREA GAMEI COMPLETE?

Categoric. Ingredientele și produsele din gama sunt perfect coordonate. În cele din urmă, faptul că știi că cele 4 produse sunt suficiente ca să-ți rezolvi problema îți ușurează și rutina de îngrijire a tenului.