NIVEA MEN Creme - Accesoriul ascuns care te face remarcabil

Pe tine ce te face remarcabil? Fiecare bărbat își clădește propria poveste prin care se reflectă în ochii celorlalți. NIVEA MEN Creme susține unicitatea și originalitatea fiecăruia dintre noi și este aici pentru a-i ajuta pe bărbați să evolueze și să reușească să își impună propriul lor mod de a fi, mai ales prin felul în care au grijă de pielea lor.

Pentru mulți dintre noi, NIVEA MEN Creme este definiția îngrijirii pielii într-un singur produs. Este crema care poate fi folosită, atât pe mâini, pentru a oferi mângâieri catifelate, cât și pe ten, ca să se asorteze cu zâmbetele sincere. NIVEA MEN Creme este ceea ce ai nevoie ca să ai grijă zilnică de pielea ta, dar și să te simți remarcabil și unic în felul tău. În plus, vine și cu alte câteva beneficii:

  • are grijă de pielea ta, previne uscarea și îi oferă hidratarea necesară;
  • nu lasă urme grase, nu este lipicioasă și se absoarbe rapid în piele;
  • formula este îmbogățită cu vitamina E și cu un parfum masculin, remarcabil;
  • potrivită pentru față, mâini, corp.
Îngrijirea pielii este importantă pentru a-i menține sănătatea și aspectul îngrijit. Hidratarea joacă un rol important în îngrijirea de zi cu zi a pielii noastre. Folosește NIVEA MEN Creme, crema multi-funcțională pentru mâini, față și corp.NIVEA MEN Creme îți îngrijește pielea și îți aduce și premii!

 

Cumperi minimum 2x produse NIVEA MEN, înscrie bonul fiscal prin SMS la 1703 și poți câștiga 1x consolă Playstation 5, 3x căști JBL, 50x kit-uri NIVEA MEN.

Campania se desfășoară între 12 iunie – 15 iulie 2023 și poți consulta regulamentul aici.