Pentru un look radiant și ochi strălucitori

NOU: Corector NIVEA Cellular 3în1 pentru zona ochilor, cu triplă acțiune: corectează, hidratează și reduce ridurile.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

NOU: CORECTOR PENTRU ZONA OCHILOR NIVEA CELLULAR 3ÎN1

Vrei să oferi ochilor tăi un look radiant și fresh? Acum este foarte ușor - cu noul Corector de ochi NIVEA CELLULAR 3în1, beneficiezi de combinația perfectă de îngrijire hidratantă cu efect anti-rid și o acoperire eficientă a cearcănelor. Pentru un look radiant și ochi strălucitori, cu un singur click!

NUANȚE

TREI NUANȚE PENTRU UN LOOK SEDUCĂTOR

Pentru diferite tonuri de piele, am dezvoltat trei nuanțe speciale pentru Corectorul NIVEA CELLULAR 3în1: nuanța deschisă, nuanța medie și nuanța închisă. Pigmenții minerali coloranți din formulă se adaptează perfect la orice nuanță a pielii și acoperă în mod eficient nu numai cearcănele de sub ochi, ci și roșeața și coșurile din alte zone ale feței.

OFERTĂ SPECIALĂ în dmGrăbește-te și profită acum de oferta specială din magazinele dm!

 

Cumpără un Corector NIVEA Cellular 3în1 și primești cadou un Demachiant pentru ochi bifazic de la NIVEA!

Promoție valabilă în perioada 14.06 -11.07, în limita stocului disponibil.

Produsul gratuit (demachiantul bifazic) se ridică de către client de la raft.

TV Spot

PENTRU UN LOOK RADIANT ȘI FRESH CU DOAR UN CLICK!

Cu ajutorul Corectorului Cellular 3în1 de la NIVEA, ești la un click distanță de a oferi ochilor tăi un look strălucitor. La serviciu, în natură sau la restaurant: ia-l cu tine oriunde, în fiecare zi.

INTERVIU CU EXPERTUL NIVEA

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE CORECTORUL PENTRU ZONA OCHILOR NIVEA CELLULAR 3în1

Britta Fischer

Cercetare și dezvoltare de produse pentru NIVEA

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE ACEASTĂ RUTINĂ SPECIALĂ DE ÎNGRIJIRE A PIELII

CARE ESTE AVANTAJUL UTILIZĂRII UNUI PRODUS SPECIAL CONCEPUT PENTRU A AVEA GRIJĂ DE ZONA OCHILOR?

Pielea din zona ochilor este diferită de alte zone ale feței: este foarte subțire și are țesut conjunctiv subcutanat mai slab. Această zonă este foarte sensibilă și predispusă la apariția cearcănelor și liniilor fine. Corectorul NIVEA CELLULAR 3în1 are o textură ușoară, fără parfum, reduce aspectul ridurilor și minimizează cearcănele de sub ochi. Pentru un aspect natural, radiant și strălucitor.

CUM APAR LINIILE FINE ȘI RIDURILE SUB OCHI?

Există mai multe cauze care influențează îmbătrânirea prematură a pielii. Cel mai important factor îl reprezintă radiațiile UV din lumina soarelui. Dar și alte influențe externe - precum un stil de viață nesănătos sau stresul - pot avea, de asemenea, un efect negativ asupra pielii sensibile. Acești factori provoacă creșterea radicalilor liberi la nivelul pielii, care sunt principala cauză a îmbătrânirii premature a tenului. Pentru a preveni acest lucru, folosește Corectorul NIVEA CELLULAR 3în1, ce combină hidratarea, acoperirea și eficiența anti-rid într-un singur produs.

DE CE ESTE HIDRATAREA ATÂT DE IMPORTANTĂ PENTRU PIELEA DE SUB OCHI?

Hidratarea joacă un rol important atunci când vine vorba de o piele cu aspect sănătos. Pielea cu un nivel de umiditate echilibrat este automat mai elastică, mai catifelată și are un sistem de protecție mai bun. Prea puțină hidratare poate duce la o piele lipsită de vitalitate. În plus, pielea uscată își poate pierde elasticitatea, ceea ce poate duce în timp la apariția liniilor fine. Pentru un ten sănătos și echilibrat este foarte important faptul că noul Corector NIVEA CELLULAR 3în1 oferă și suficientă hidratare.

DE CÂTE ORI PE ZI AR TREBUI SĂ FOLOSESC CORECTORUL NIVEA CELLULAR 3ÎN1 PENTRU OCHI?

Pentru un aspect fresh și radiant, Corectorul NIVEA CELLULAR 3în1 poate fi aplicat ori de câte ori simți nevoia. Fie dimineața, după curățarea feței, fie după prânz - pentru a-ți reîmprospăta look-ul sau seara, înainte de un eveniment special – acest produs este special conceput pentru pielea sensibilă de sub ochi.