FILOSOFIA & OBIECTIVELE NOASTRE

PIELEA TA. PLANETA TA. ÎNGRIJIREA TA.

NIVEA este un brand de top în îngrijirea pielii , cu peste 100 de ani de experiență, tocmai de aceea suntem constienți de noile provocări.

Suntem măguliți de încrederea acordată, vrem să rămânem la înălțimea așteptărilor și astfel extindem îngrijirea pentru piele la protecție și conservare a planetei noastre. Dorim să îți oferim produse obținute în mod sustenabil. Suntem preocupați ca și tine de provocările de mediu pe care le avem în față – consum excesiv de plastic și generarea de deșeuri, gazele cu efect de seră și altele.

La NIVEA ne angajăm să facem partea noastră în încercarea de a rezolva aceste provocări. Vrem astfel să ne asigurăm că planeta va rămâne o casă frumoasă pentru generațiile viitoare. 

 

PIELEA TA. PLANETA TA. ÎNGRIJIREA TA.

Credem în frumusețea naturală a pielii și facem tot ce e nevoie pentru a o proteja. Pielea este legătura noastră directă cu mediul în care trăim: ne conectează la cei dragi și la cei pe care îi avem aproape, prin atingere, și ne permite să simțim elementele naturii.

Avem o singură planetă. Este casa noastră și ne bazăm pe o planetă sănătoasă la fel de mult pe cât ne bazăm pe o piele sănătoasă. Dar planeta noastră nu mai este în echilibru, iar frumusețea sa naturală este afectată de consumul excesiv de resurse și de  poluarea mediului. Lupta împotriva schimbărilor climatice este cea mai importantă provocare de mediu cu care ne confruntăm.

Noi, cei din echipa NIVEA, nu credem în compromisuri. Ne angajăm să extindem grija pentru pielea ta la protecția și conservarea planetei noastre. Transformând produsele noastre, reducându-le amprenta de CO2 și, de fapt, schimbând modul în care ne desfășurăm activitatea, vrem să te ajutăm să ai grijă de pielea ta și de planeta noastră în același timp.

 

OBIECTIVELE DE SUSTENABILITATE ALE NIVEA

Acțiunile durabile sunt vitale dacă vrem un impact pozitiv asupra planetei. Trebuie să fim mai conștienți de cât de important este să protejăm și să menținem sănătos mediul înconjurător. Iată care sunt obiectivele de sustenabilitate ale NIVEA:

 

Combaterea schimbărilor climatice: investim mult în dezvoltarea celor mai bune produse posibile pentru îngrijirea pielii și, în timp ce facem acest lucru, suntem  mereu  atenți cum putem reduce emisiile de CO2 și cum să economisim energie de-a lungul întregului nostru lanț valoric.

- Reducerea absolută a emisiilor totale ale lanțului valoric cu 30% până în 2025
- Operațiuni neutre din punct de vedere climatic până în 2030
- produse ce contribuie la atenuarea schimbărilor climatice 

 

Formule ecologice: implementăm materii prime alternative - ecologice și biodegradabile, astfel ne străduim să îmbunătățim compatibilitatea de mediu a portofoliului nostru general de produse.

- Produsele NIVEA vor fi 100% fără microplastice până la sfârșitul anului 2021
- Exclusiv polimeri biodegradabili în formulele noastre de produse din UE până la sfârșitul anului 2025 

 

Ambalaje durabile și reducerea deșeurilor: ghidați de principiile economiei circulare, la NIVEA avem misiunea de a folosi plasticul în mod responsabil în ambalajele produselor noastre. Abordarea este simplă: reducem plasticul ori de câte ori este posibil, reciclăm plastic cât de mult posibil, îl înlocuim atunci când are sens și încurajăm clienții noștri să refolosească ambalajele.

- 100% din recipiente reutilizabile sau reciclabile până în 2025
- Reducerea cu 50% a materialelor plastice convenționale pe bază de fosile până în 2025
- 30% materiale reciclate în ambalajele noastre din plastic până în 2025
- Reducerea cu 30% a deșeurilor în instalațiile noastre de producție până în 2025 

 

Aprovizionare făcută în mod responsabil: ne angajăm să tratăm cu respect mediul înconjurător. Obiectivele noastre sunt să contribuim la practici agricole ecologice, să prevenim defrișările și să sprijinim comunitățile și regiunile în care cresc ingredientele noastre.

- Toate ingredientele regenerabile vor fi din surse durabile până în 2025
- Aprovizionarea cu principalele materii prime să  nu presupună defrișări – obiectiv de atins până în 2025
- Uleiul de palmier (nucleu) folosit este tot obținut în mod sustenabil, de la sfârșitul anului 2020
- Toate ambalajele noastre pliabile sunt certificate FSC încă din 2019 

 

Reducerea consumului de apă: în calitate de producător de produse de îngrijire a pielii, suntem conștienți de marea noastră responsabilitate și am făcut din reducerea utilizării apei un subiect central al abordării noastre de sustenabilitate.

- reducere cu 25% a consumului de apă pe produs fabricat până în 2025

PIELEA TA. PLANETA TA. ÎNGRIJIREA TA.

Vrem să fim 100% transparenți și să răspundem la toate întrebările tale despre sustenabilitate la NIVEA. Dacă nu ai putut găsi toate răspunsurile pe care le căutai pe acest site web sau cauți informații mai detaliate, te rugăm să vizitezi site-ul web de sustenabilitate al companiei-mamă a NIVEA, Beiersdorf..