Tips & Tricks protecție solară

Tips & Tricks protecție solară

Filtrează
Sortează

Vrei să obții acel bronz auriu care durează, dar și să previi efectele nocive ale expunerii la soare?. Citește mai jos sfaturile noastre.


#1 Alege-ți corect factorul de protecție solară

Faptul că FPS-ul trebuie ales în funcție de cât de mult sau puțin vrei să te bronzezi este un mit. Astfel, alegerea acestuia ține de tipul și culoarea pielii:
Piele sensibilă și deschisă la culoare: fiind pielea cea mai predispusă la arsuri și iritații, este recomandat un factor de protecție de 50. În plus, o loțiune calmantă după plajă și evitarea expunerii la soare în orele de vârf sunt alte lucruri de care trebuie să ții cont dacă ai o astfel de piele.
Piele normală, de culoare medie: deși nu ești chiar atât de expusă la pericole, asta nu înseamnă că pielea ta nu va suferi dacă nu este protejată. Așa că alege o cremă cu factor mediu, undeva în jurul nivelului de 30. Acesta te va ajuta să obții un bronz frumos, sănătos și strălucitor, dar și să eviți eventualele arsuri și iritații.
Piele normală, închisă la culoare: și acest tip de piele este la fel de expus efectelor nocive ale soarelui. Deci dacă te încadrezi în această categorie, optează pentru un FPS de 20 în prima zi de expunere la soare, iar apoi alege un FPS 6 pentru stimularea bronzului.


#2 Hidratează-te!

Pe timpul verii, când este expusă la soare, pielea are tendința de a deveni mai uscată, rigidă și să își piardă din elasticitate. Pentru a preveni asta, oferă-i un plus de hidratare prin aplicarea unor loțiuni după plajă, dar încearcă și să consumi o cantitate mai mare de lichide. În acest mod, bronzul obținut va fi mai sănătos, auriu, iar pielea va fi catifelată.


#3 Nu uita de ten!

Fie că ești la plajă sau nu, tenul are nevoie de protecție specială. Așa că orientează-te către creme de zi cu FPS, care previn efectele nocive ale razelor UV, previn apariția semnelor de îmbătrânire prematură și hidratează.


#4 Ia în considerare că pielea ta este expusă la soare chiar și în oraș

Chiar dacă deseori ideea de bronz se asociază cu zilele petrecute la plajă, pielea este expusă la soare și când nu ești pe șezlong. Prin urmare, folosește produse de protecție solară în fiecare zi de vară. Sugestia noastră: un spray de protecție cu efect răcoritor, ideal atât pentru un bronz frumos, cât și pentru o senzație rapidă de revigorare.


#5 Indiferent de ținută, poartă și accesoriile potrivite 
Pe lângă faptul că pălăriile și ochelarii oferă un aer cool ținutelor tale de vară, acestea te și protejează de razele UV. Așa că alege-ți preferatele și poartă-le cu încredere!