CE ESTE AUTOBRONZANTUL

 

Cremele și loțiunile autobronzante sunt o variantă sănătoasă de bronzare, care nu îți agresează pielea. Ingredientele din crema autobronzantă reacționează în contact cu celulele de la suprafața pielii și creează un efect de colorare. Datorită modului său de acțiune, autobronzantul nu este o soluție de colorare permanentă, iar pentru o aplicare uniformă și un efect îndelungat, trebuie să îl reaplici odată la câteva zile. 

Pe lângă faptul că oferă pielii un aspect bronzat, un autobronzant bun va hidrata pielea în profunzime, protejând-o de radicalii liberi. Ține cont de faptul că autobronzantul colorează și hidratează pielea, însă nu are și rolul de protecție solară. Chiar dacă porți autobronzant, ai grijă să te protejezi de efectele nocive ale radiațiilor solare cu protecția solară adecvată!


APLICAREA AUTOBRONZANTULUIPasul 1: Exfolierea este esențială!

Înainte de a aplica o cremă de corp autobronzantă, asigură-te că ai îndepărtat celulele moarte de pe piele. Exfoliază-ți bine pielea, în special zonele mai aspre, precum coatele, genunchii și călcâiele. Dacă ești proaspăt epilată, ar trebui să aștepți minim 6 ore înainte de a aplica autobronzantul, petru ca porii tăi să se poată închidă și să obții o culoare uniformă pe întregul corp.Pasul 2: Hidratează-ți bine pielea!

Acest pas important te va ajuta să îți pregătești pielea pentru aplicarea autobronzantului. Folosește produse de hidratare care se absorb rapid în piele, fără să lase o senzație grasă. Astfel vei obține o colorare uniformă a pielii, cu un aspect natural și de lungă durată. Alege loțiunea de corp cu cocos și ulei de monoi de la NIVEA pentru o hidratare în profunzime și o senzație ușoară și răcoritoare!


Pasul 3: Aplică autobronzantul!

Aplică loțiunea autobronzantă cu mișcări circulare pentru o distribuire uniformă, începând cu picioarele și continuând pe restul corpului. Întinde bine loțiunea pentru a se absorbi complet în piele. Nu ezita să ceri ajutorul unei prietene pentru a putea să aplici autobronzantul în zonele greu accesibile de pe spate.  

Când ajungi la zona feței, aplică puțină loțiune autobronzantă pe nas și frunte și distribuie uniform pe restul feței, cu mare grijă în jurul zonei ochilor. Evită să aplici produsul pe sprâncene sau foarte aproape de linia părului. Nu uita să aplici loțiunea și pe urechi și în spatele acestora. În final, scoate-ți mănușile și aplică autobronzantul pe mâini, evitând 
unghiile.


DUPĂ APLICARE

După ce ai aplicat autobronzantul, așteaptă minimum 15 minute și te poți îmbrăca! Dacă ai distribuit uniform autobronzantul pe corp și i-ai acordat timpul necesar pentru a se absorbi complet în piele, nu ar trebui să îți păteze hainele. Ar fi bine să aștepți în jur de 8-10 ore până la primul duș pentru a permite autobronzantului tău să acționeze.

Pentru a-ți menține culoarea frumoasă și strălucitoare, folosește zilnic produse pentru hidratara pielii! Vei evita astfel exfolierea și pierderea treptată a culorii. Dacă îți dorești să menții culoarea, poți să reaplici autobronzantul după 3 zile.  

Poți încerca loțiunile hidratante cu efect autobronzant NIVEA pentru îngrijire delicată și un aspect de bronz natural! Loțiunea de corp Q10 pentru fermitate și efect de bronzare îmbină efectul de colorare a pielii, pentru un look natural sărutat de soare, cu eficiența coenzimei Q10 pentru creșterea elasticității pielii. Astfel pielea ta va deveni mai fermă și intens hidratată. Autobronzantul NIVEA stimulează bronzarea naturală și are un parfum fresh și reconfortant!

Poți încerca și Loțiunea de corp autobronzantă sun-kissed radiance, ideală pentru a oferi un bronz natural pielii de culoare deschisă și medie. Loțiunea conține extract de ginko biloba și ulei din semințe de struguri, pentru a-ți lăsa o piele deosebit de catifelată și hidratată. Parfumul său răcoritor se va asorta perfect cu look-ul tău bronzat!