crema de femeie

Ce tip de piele ai?

Descoperă nevoile specifice corpului tău
Diferitele tipuri de piele necesită îngrijire diferită

Îngrijire personalizată

Alegerea modului potrivit de îngrijire pentru pielea ta poate fi cheia prin care poți obţine o piele catifelată şi frumoasă. Personalizează-ţi selecţia de produse de îngrijire a pielii în funcție de tipul tău de piele.

Ce tip de piele ai?

  • Pielea normală este în mod natural suplă şi catifelată, iar suprafeţele uscate şi lipsa elasticităţii nu îi sunt specifice. Cu toate acestea, chiar și pielea normală are nevoie de hidratare și protecție pentru a rămâne sănătoasă. Pentru a-ți hrăni pielea și pentru a o păstra supla și catifelată, este indicat să folosești o loțiune hidratantă, cu o textură ușoară. 
  • Pielea uscată necesită o îngrijire individualizată nevoilor sale. În caz contrar, aceasta se va usca mai tare şi va provoca mâncărimi. În cazul acestui tip de piele cele mai vulnerabile zone sunt coatele şi genunchii.
  • Pielea ta îţi provoacă mâncărimi, îți creează disconfort și e rigidă? Asta înseamnă că ai o piele foarte uscată. Aceasta necesită îngrijire specială pentru a-şi recăpăta anticorpii naturali. Pielea sensibilă poate fi recunoscută după roşeaţă, care poate apărea şi în cazul utilizării produselor de îngrijire nepotrivite. În acest caz, utilizează produse uşoare, cu un Ph neutru.

Pielea normală - îngrijirea moderată asigură echilibrul 

Pielea normală are un conţinut de umiditate echilibrat. Chiar şi utilizarea zilnică a unei creme sau loţiuni uşoare este îndeajuns pentru a păstra acest tip de piele sănătoasă şi netedă.
Pentru piele normală

Piele îmbătrânită sau sensibilă

Produsele anti-îmbătrânire vizează menţinerea elasticităţii pielii îmbătrânite. Pielea sensibilă are nevoie de loţiuni uşoare pentru a-și menţine echilibrul.

Îngrijire personalizată pentru orice tip de piele

Recomandările noastre