Ce tip de piele ai?

Diferitele tipuri de piele necesită îngrijire diferită

Îngrijire personalizată

Alegerea modului potrivit de îngrijire pentru pielea ta poate fi cheia prin care poți obţine o piele catifelată şi frumoasă. Personalizează-ţi selecţia de produse de îngrijire a pielii în funcție de tipul tău de piele. 

Ce tip de piele ai?

  • Pielea normală este în mod natural suplă şi catifelată, iar suprafeţele uscate şi lipsa elasticităţii nu îi sunt specifice. Cu toate acestea, chiar și pielea normală are nevoie de hidratare și protecție pentru a rămâne sănătoasă. Pentru a-ți hrăni pielea și pentru a o păstra supla și catifelată, este indicat să folosești o loțiune hidratantă, cu o textură ușoară. 
  • Pielea uscată necesită o îngrijire individualizată nevoilor sale. În caz contrar, aceasta se va usca mai tare şi va provoca mâncărimi. În cazul acestui tip de piele cele mai vulnerabile zone sunt coatele şi genunchii.
  • Pielea ta îţi provoacă mâncărimi, îți creează disconfort și e rigidă? Asta înseamnă că ai o piele foarte uscată. Aceasta necesită îngrijire specială pentru a-şi recăpăta anticorpii naturali. Pielea sensibilă poate fi recunoscută după roşeaţă, care poate apărea şi în cazul utilizării produselor de îngrijire nepotrivite. În acest caz, utilizează produse uşoare, cu un Ph neutru.
Pielea normală

Pielea normală - îngrijirea moderată asigură echilibrul 

Pielea normală are un conţinut de umiditate echilibrat. Chiar şi utilizarea zilnică a unei creme sau loţiuni uşoare este îndeajuns pentru a păstra acest tip de piele sănătoasă şi netedă.

Pielea uscată necesită îngrijire de durată

Pielea uscată necesită o atenție mai mare. Bariera de protecție este slăbită, de aceea pielea se usucă, crapă și devine aspră. Cremele și măștile grase creează stratul lipidic protector, hidratând pielea.
Piele uscată şi foarte uscată

Piele foarte uscată - îngrijire protectoare de la NIVEA

Pielea uscată şi foarte uscată are nevoie de lipide şi hidratare pentru a-şi redobândi stratul protector natural. Cremele bogate şi care îngrijesc intens sunt soluţia pentru această problemă.

Piele îmbătrânită sau sensibilă

Produsele anti-îmbătrânire vizează menţinerea elasticităţii pielii îmbătrânite. Pielea sensibilă are nevoie de loţiuni uşoare pentru a-și menţine echilibrul.

Pielea sensibilă - îngrijire uşoară cu un efect remarcabil

Pielea sensibilă trebuie hrănită cu produse de îngrijire speciale. Îngrijirea delicată stabilizează nivelul de hidratare a pielii sensibile şi o protejează împotriva apariției iritațiilor.
Piele îmbătrânită

Pielea îmbătrânită - produsele de îngrijire NIVEA asigură fermitate și elasticitate

Când îmbătrânim, pielea noastră îşi pierde din fermitate şi elasticitate. Alege produsele de îngrijire potrivite, precum Loţiunea pentru fermitate NIVEA Q10, îmbogăţită cu de două ori mai multă coenzimă Q10.
product-stage-bg