Simte-te bine în pielea ta. În interior dar și în exterior.

Încrederea în sine e despre a te simți bine în pielea ta. NIVEA DEO împărtășește sfaturile care ne ajută să ne simțim mai confortabil în fiecare zi.

Cum poate o zonă atât de ascunsă să-ți dea încredere în tine?

Încrederea vine din multe lucruri. Dar, de cele mai multe ori, sunt costisitoare sau ocupă prea mult timp. Ce te vom învăța noi astăzi este o modalitate mai simplă prin care îți poți spori încrederea în tine.

Încrederea și starea de bine a corpului sunt strâns legate. De aceea, o rutină corectă de îngrijire combinată cu exerciții ce țin de limbajul corpului, pot avea o influență mare asupra modului în care interacționezi cu cei din jur și asupra felului în care te comporți în situațiile de zi cu zi. 

 

NU TE LIMITA
Zona subrațului e o zonă de rușine pentru mulți dintre noi: fie din cauza petelor de transpirație, fie din cauza pielii iritate sau uscate. Această reținere la ridicarea mâinilor vine cu o limitare la nivelul mișcării corpului și are efecte asupra încrederii de sine.

LIMBAJUL CORPULUI
Limbajul corpului spune foarte multe despre starea ta de confort. Aspectul corpului tău este influențat de mai multe elemente precum poziția, contactul vizual din timpul conversației, zâmbet și gesturi.

Avem o sugestie de un exercițiu simplu, de 2 minute, care îți redă încrederea în tine. Se numește poziția minune și presupune să stai dreaptă, cu pieptul în față, picioarele depărtate și mâinile pe șolduri. Introdu-o în programul tău de zi cu zi și vei vedea cum se va schimba părerea pe care o ai despre tine.

 
nu te limita

ÎNGRIJIREA PERFECTĂ. ÎN INTERIOR DAR ȘI ÎN EXTERIOR

Pielea este cel mai bun indicator al stării tale: acționează ca o barieră de protecție împotriva mediului înconjurător, reglează temperatura și luptă împotriva infecțiilor. Pentru ca ea să funcționeze optim, are nevoie de cea mai bună îngrijire posibilă – atât din interior, cât și din exterior. Introdu în dieta ta cât mai multe fructe și legume care conțin antioxidanți puternici, care o protejează. Buni pentru corp, buni și pentru minte!

SFAT: Încearcă să mănânci cât mai colorat! Mango, coacăzele, avocado și varza vor oferi pielii strălucirea pe care o dorești din interior! 

 

ACORDĂ ATENȚIE DETALIILOR

De cele mai multe ori, se întâmplă să neglijăm zona subrațului. Dar aceasta are nevoie de la fel de multă atenție ca și restul corpului nostru, fiind o zonă care influențează substanțial interacțiunile de zi cu zi.

SFAT: Pune un post-it pe oglinda din baie cu rol de reminder! Astfel, scazi șansele de a omite să îngrijești și această zonă. Vei vedea diferența chiar din primele săptămâni. 

 
acordă atenție detaliilor
nivea-deo

Pielea subrațului este predispusă la iritații și mai sensibilă decât alte părți ale corpului. Această zonă este, în general, acoperită de haine, ferită de lumina soarelui și drept urmare, reține umezeala. În plus, subrațul este supus și epilării – fie cu lama, fie cu ceara sau alte produse de epilare, depilare.

Antiperspirantele Deo Beauty Elixir sunt special create pentru a îngriji pielea subrațului, lăsând-o fină și catifelată, chiar și după epilare. Deodorantele nu conțin alcool, iar formula delicată nu provoacă iritații și nu dă senzație de arsură. Astfel, poți oferi subrațului tău îngrijirea corectă de care are nevoie și protecție eficientă 48h împotriva transpirației și mirosului neplăcut.

 

BUCURĂ-TE DE PROTECȚIE EFICIENTĂ 48 CU EXTRACTE PREȚIOASE DIN LAPTE

Îți dorești protecție eficientă pe toată durata zilei, dar și îngrijire delicată pentru zona subrațului? NIVEA ți le oferă pe amândouă!

Descoperă și încearcă primele deodorante Deo Beauty Elixirs, antiperspirante îmbogățite cu proteine naturale din lapte, care protejează, catifelează și redau frumusețea naturală a subrațului, chiar și după epilare. Misiunea lor? Să ajute femeile să arate și să se simtă frumoase și încrezătoare!

 
nivea-deo