simte-te bine

Simte-te bine în pielea ta. În interior dar și în exterior

Cum poate o zonă atât de ascunsă să-ți dea încredere?
Încrederea în sine înseamnă să te simţi bine în pielea ta. Află şi tu de la NIVEA DEO sfaturile care te ajută să te simţi mai confortabil în fiecare zi.

cum poate o zonă atât de ascunsă să-ți dea încredere în tine?
BUCURĂ-TE DE PROTECȚIE EFICIENTĂ TIMP DE 48H
CU INGREDIENTE ESENŢIALE DIN NIVEA CREME

Îţi doreşti protecţie eficientă pe toată durata zilei, dar şi îngrijire delicată pentru zona subraţului? Acum le ai pe amândouă! Descoperă şi testează noul deodorant NIVEA Protect & Care.
Află mai mult

Sunt multe lucruri care te pot ajuta să te simţi sigură pe tine. Dar, de cele mai multe ori, sunt costisitoare sau îţi ocupă prea mult timp. Ce vei afla astăzi este că există o modalitate mult mai simplă prin care îţi poţi spori încrederea în tine. Între încredere şi starea de bine a corpului tău există o legătură strânsă. De aceea, o rutină corectă de îngrijire, alături de exerciţii care ţin de limbajului corpului, pot avea o mare influenţă asupra modului in care interacţionezi cu cei din jur şi asupra felului în care te comporţi în situaţiile de zi cu zi.NU TE LIMITA
Multe persoane se gândesc destul de mult înainte să-şi ridice mâinile, ajungând să evite să o facă deoarece sunt jenate de zona subraţului: fie din cauza petelor de transpiraţie, fie din cauza pielii iritate sau uscate. Acest comportament îi limitează la nivelul mişcării corpului şi le afectează încrederea în ei înşişi.

LIMBAJUL CORPULUI
Modul în care te mişti spune foarte multe despre starea ta de confort. Aspectul corpului tău este influenţat de poziţie, contact vizual în timpul conversaţiei, zâmbet şi gesturi. Dar iată că există un exerciţiu simplu şi rapid care îţi redă încrederea în tine. Se numeşte "poziţia minune", durează 2 minute şi presupune să stai dreaptă, cu pieptul în faţă, picioarele depărtate şi mâinile pe şolduri. Introdu-o în programul tău de zi cu zi şi vei vedea cum se îmbunătăţeşte părerea pe care o ai despre tine.


ÎNGRIJIREA PERFECTĂ. ÎN INTERIOR DAR ȘI ÎN EXTERIOR

Pielea este cel mai bun indicator al stării tale: acţionează ca o barieră de protecţie împotriva mediului înconjurător, reglează temperatura şi luptă împotriva infecţiilor. Pentru ca ea să funcţioneze optim, are nevoie de cea mai bună îngrijire posibilă - atât în interior, cât şi în exterior. Cea mai bună schimbare interioară pe care o poţi face pentru pielea ta este să introduci în dietă fructe şi legume care conţin antioxidanţi puternici, care o protejează.

SFAT: Încearcă să mănânci cât mai colorat: adaugă mango, coacăze, avocado şi varză la mesele tale. Acestea vor oferi pielii tale strălucire din interior.

ACORDĂ ATENȚIE DETALIILOR

De cele mai multe ori, pielea din zona subraţului este neglijată. Aceasta necesită însă la fel de multă atenţie ca şi restul corpului, fiind o zonă care influenţează substanţial interacţiunile tale de zi cu zi.

SFAT: Pentru a te asigura că nu omiţi să îngrijeşti şi această zonă, pune pe oglinda din baie un post-it cu rol de reminder. După câteva săptămâni, vei vedea diferenţa.

Pielea subraţului este sensibilă în mod special pentru că este predispusă la iritaţii. Această zonă a corpului este, în general, acoperită de haine, ferită de lumina soarelui şi drept urmare, reţine umezeala. În plus, subraţul este supus şi epilării - fie cu lama, fie cu ceară. Noul deodorant NIVEA Protect & Care a fost special creat pentru a îngriji pielea subraţului, lăsând-o fină şi catifelată. Pentru că nu conţine alcool, formula sa delicată nu provoacă iritaţii şi nu dă senzaţie de arsură. Toate aceste lucruri contribuie la îngrijirea pielii subraţului, oferind în acelaşi timp protecţie eficientă 48h împotriva transpiraţiei şi mirosului neplăcut.

Gama Nivea Protect & Care

Recomandările noastre pentru tine