NIVEA MEN 2 în 1 pentru păr și barbă

Preia controlul! Ai grijă de părul și barba ta într-un timp record cu noul Șampon NIVEA MEN Protect & Care care funcționează precum un șampon și balsam.

De acum, părul și barba ta pot împărți același șampon

Îngrijirea bărbii nu trebuie să fie complicată! Mai ales când nu ai timp de pierdut - tocmai de aceea, îți prezentăm șamponul și balsamul 2 în 1 pentru păr și barbă. Fă duș într-un timp scurt și împrospătează-ți părul într-un timp și mai scurt!

Sunt un tip ocupat - chiar trebuie să îmi curăț barba?

Răspuns simplu: da! O barbă nu poate avea un aspect plăcut dacă nu o speli regulat. Dacă ai putea vedea praful și murdăria care se acumulează în profunzimea bărbii în doar câteva zile, ai apela imediat la șampon. Textura groasă a părului facial face ca acesta să se usuce și să devină aspru repede – și sincer, nimănui nu-i place o barbă cu aspect uscat și neglijent.

Îngrijirea corectă te scapă și de iritații sau mâncărimi! De cele mai multe ori, acestea sunt cauzate de celulele moarte ale pielii, aflate între firele de păr. Poți preveni astfel de situații dacă îți faci timp o dată la câteva zile și ai grijă cum trebuie de barba ta.

 

 

 

 

Un șampon de barbă care se potrivește tuturor

Ai reușit să îți crești barba cât ți-ai dorit? Perfect. De acum încolo,  trebuie să ai o rutină de îngrijire pentru a o menține mereu atrăgătoare și cu un miros plăcut. Primul pas: curățarea. Alege un șampon de barbă cu o formulă delicată, care să nu afecteze uleiurile naturale ale pielii și să prevină uscarea. Asta pentru că o piele lăsată și uscată nu va fi niciodată atrăgătoare. În plus, fii atent și ca șamponul pe care îl folosești să fie hidratant  - pentru că așa barba ta va fi mereu plăcută la atingere.

 

Simplifică-ți rutina cu doar un singur produs!

De ce să îți umpli baia cu diverse șampoane când un produs le poate face pe toate? Viața e destul de complicată oricum. Un șampon și un balsam 2 în 1 curăță și regenerază părul dintr-o singură mișcare. Nu numai că NIVEA MEN 2 în 1 pentru păr și barbă este atât șampon, cât și balsam, dar acesta este creat și pentru părul facial, pe care îl lasă vizibil mai sănătos. Mai mult decât atât, protejează împotriva uscării și a îngrășării. Economisește timp prețios și fă loc lucrurilor mai importante.

Îngrijirea simplă a bărbii: cum să îți cureți barba

Curățarea bărbii nu trebuie să fie o corvoadă! NIVEA Men 2 în 1 pentru păr și barbă o face mai ușoară prin combinarea îngrijirii bărbii cu cea a părului. Pune puțin produs în palme și masează-ți barba umedă. În zonele groase, curăță mai mult - aici se ascunde murdăria! Clătește apoi cu apă caldă. Pentru că este și un balsam pentru barbă, aceasta va fi complet moale. Vei simți imediat diferența. O curățare completă o dată la câteva zile ar trebui să fie suficientă pentru a ține la distanță încurcarea bărbii, dar dacă activitatea ta zilnică implică să fii expus la mult praf, curăț-o mai des, nu îi vei face rău.

Treat bristly skin with these products from NIVEA