tipuri-de-deodorant

DESCOPERĂ DIVERSELE TIPURI DE DEODORANT

Fie că ești la sală sau la birou, știm că îți dorești să arăți mereu perfect. Iar controlarea mirosurilor neplăcute și starea de prospețime îți oferă încrederea de care ai nevoie.

DIFERITE TIPURI DE DEODORANT

La fel cum alegem îngrijirea potrivită în funcție de tipul de ten pe care îl avem, la fel trebuie să ne alegem și îngrijirea potrivită pentru zona subrațului. Află cum să oferi acestei zone delicate îngrijirea de care are nevoie.

Mai multe tipuri de deodorante pentru tine. Ce alegi?

Află cum acționează diferitele tipuri de deodorant și ce metodă de aplicare este ideală pentru tine.

Deodorantele pot veni sub formă de roll-on, stick sau spray.

Deodorantele de tip roll-on se mai numesc și deodorante lichide, deoarece se aplică în textură umedă pe piele, după care se usucă. Formula delicată este ideală pentru persoanele cu pielea uscată sau sensibilă.

Deodorantele de tip stick sunt o altă soluție rapidă pentru femei.

În ceea ce privește deodorantele spray, acestea reprezintă soluția perfectă pentru momentele când ești pe fugă. Sunt suficient de mici pentru a încăpea în geantă, ca să ai parte de o doză de prospețime în orice moment, oriunde te-ai afla.

deodorantul perfect pentru bărbați

Care este deodorantul perfect pentru bărbați?

Pentru că transpiră mai mult decât femeile, bărbații au nevoie de un produs mai puternic. Deodorantul spray NIVEA MEN DEEP este excelent pentru bărbați, dezvoltat pentru a răspunde nevoilor lor. Formula eficientă ce conține carbon acționează puternic împotriva bacteriilor și este completată de un parfum masculin cu note lemnoase.

Ghidul deodorantelor de la A la Z

Deodorantul lichid

Deodorantul lichid

Deodorantul lichid este un deodorant de tip roll-on, aplicându-se pe piele sub forma unui lichid răcoritor care se usucă. Principalul beneficiu al deodorantului lichid stă în aplicarea sa. Nu există zone care să nu fie acoperite, deoarece simți exact unde ai aplicat produsul.
Deodorantul spray

Deodorantul spray

Deodorantele spray sunt cele mai confortabile. Acestea sunt ideale pentru femeile ocupate, care doresc o împrospătare rapidă oriunde s-ar afla. Spray-urile oferă protecție instant, iar tu poți purta haine fără mâneci fără să îți faci griji pentru petele de umezeală cauzate de transpirație.
Deodorantul de tip roll-on

Deodorantul de tip roll-on

Datorită formulei blânde, deodorantele roll-on sunt perfecte pentru utilizare după ras. Totuși, așteaptă zece minute înainte de a-l aplica, pentru a îngriji delicat pielea subrațului. Deodorantul se aplică fără efort și fără a irita pielea.
Deodorantul antiperspirant

Deodorantul antiperspirant

Antiperspirantul NIVEA Dry Fresh te protejează de mirosurile neplăcute și de transpirație 48h cu o formulă puternică, testată în viața reală a unei femei active. În plus, îți oferă un parfum revigorant, care te menține fresh întreaga zi!

TIPURI DE DEODORANTE - ALEGE-L PE CEL POTRIVIT PENTRU TINE

Zona subrațului poate fi o adevărată provocare din cauza pielii delicate. De aceea, are nevoie de o rutină de îngrijire care să o mențină catifelată și fresh în orice moment al zilei.

Care este diferența între deodorant și antiperspirant?

Scopul deodorantului este acela de a preveni mirosurile neplăcute. Deodorantele NIVEA ajută la reducerea numărului de bacterii care provoacă mirosul asociat transpirației și vin cu un parfumuri delicate și feminine pentru ca tu să te simți fresh și încrezătoare, în orice moment al zilei. 

Antiperspirantele au o formulă care stopează transpirația și previne umiditatea, fiind eficiente și ca deodorante. Acest lucru se datorează faptului că înmulțirea bacteriilor este inhibată de un pH scăzut și umezeală redusă. 

Află mai multe informații utile aici.

deodorante-pentru-sport

Deodorante NIVEA care susțin activitățile sportive

Când faci sport, este important să te simți confortabil. Datorită protecției de până la 48h și a mirosului răcoritor al antiperspirantului NIVEA Dry Fresh, ești sigură că duci sesiunea de fitness la bun sfârșit fără să-ți faci griji pentru zona subrațului.
deodorant-pentru-piele-sensibila

Protecție optimă pentru piele sensibilă de la NIVEA

Când vine vorba de deodorante, pielea sensibilă are nevoie de îngrijire specială. Cu antiperspirantul spray NIVEA Protect & Care ai atât protecție de încredere împotriva transpirației, cât și grijă pentru pielea delicată. Formula cu extracte de hamamelis oferă până la 48h de prospețime.