DEODORANTUL CU MAGNEZIU,REMEDIU ÎN TRANSPIRAȚIA EXCESIVĂ

Descoperă cum alegerea unui deodorant natural te ajută să obții protecție în timp ce rămâi în armonie cu corpul tău!SFATURI PENTRU REDUCEREA TRANSPIRAȚIEI EXCESIVE ȘI A MIROSURILOR NEDORITE

Transpirația excesivă sau hiperhidroza – cum este cunoscută în termeni medicali, se localizează de regulă în zona axilelor, palme și picioare. Ea nu are legătură cu o igienă precară, însă sunt câteva lucruri pe care le poți face pentru a reduce transpirația excesivă și mirosul neplăcut.

 

deodorant protectie magneziu

protectie-deodorant-naturalALEGE PROTECȚIA INSPIRATĂ DE NATURĂ

În astfel de situații trebuie să ai grijă ce mănânci. Mâncărurile picante, sărate sau prea calde pot intensifica transpirația. Poartă haine din materiale naturale și alege lenjerii din tesături fine, în locul celor sintetice. Foarte importantă este însă și găsirea unui antiperspirant care să îți ofere senzația de confort și protecție eficientă împotriva umezelii și a mirosurilor neplăcute.

 

deo magnesium roll on

antiperspirant

deodorant magneziu

PROTECȚIE PE BAZĂ DE MAGNEZIU DE LA NIVEA

Plecând de la importanța magneziului, poți descoperi noua generație Magnesium Dry, de la NIVEA.

 

Formula inovatoare a noului deodorant roll on cu magneziu activ derivat natural, complet fără aluminiu (ACH) și alcool, ce oferă protecție antiperspirantă inspirată de natură.    

 
deodorant magneziu NIVEA fara aluminiu

deodorant magneziu NIVEA

NIVEA Magnesium Dry Deo este rezultatul a șapte ani de cercetare, utilizarea a peste 50 de tehnologii diferite, colaborarea cu peste 20 de parteneri de cooperare și peste 30 de studii clinice conform protocoalelor recunoscute la nivel internațional.”

 CUM CONTRIBUIE MAGNEZIUL ÎMPOTRIVA TRANSPIRAȚIEI?

Magneziul sub formă de clorură, combinat cu acidul stearic și pH-ul pielii, formează o peliculă rezistentă la apă, oferind protecție antiperspirantă. Acidul stearic este un acid gras ce apare în fiecare ulei vegetal și corpul uman chiar are capacitatea de a-l forma el însuși. 

 

deodorant natural


DE CE PROTECȚIE FĂRĂ ALCOOL ETILIC?

Un deodorant natural fără alcool etilic previne iritațiile, senzația de mâncărime sau roșeața.
 
antiperspirant fara aluminiu

ALEGEREA CELUI MAI BUN ANTIPERSPIRANT PENTRU TINE

  • Cu antiperspirantul potrivit, emani încredere și te simți confortabil în pielea ta.
  • Dacă ai tendința să transpiri excesiv, este important să alegi un unul  care durează până la 48 de ore.
  • Spray-uri, roll-on-uri și deodorante stick - ai atât de multe opțiuni dintre care să alegi.
 

ÎNGRIJIREA PERFECTĂ PENTRU PIELEA DELICATĂ A SUBRAȚULUI

Pielea delicată a subrațului are nevoie de la fel de multă îngrijire ca părul, fața și corpul tău, mai ales dacă te confrunți cu transpirația excesivă.

 

Includerea unor produse de îngrijire pe bază de magneziu, fără aluminiu și alcool, în rutina ta zilnică este alegerea perfectă dacă îţi doreşti o pielea subrațului hidratată, fină şi o protecţie pe care te poţi baza.

SFATURI INTERESANTE PENTRU TINE