DESCOPERĂ NOUA GENERAȚIE DE DEODORANTE MAGNESIUM DRY!

BUCURĂ-TE DE PROTECȚIE, CU MAGNEZIU ACTIV DERIVAT NATURAL!

NOU pentru tine

DESCOPERĂ-ȚI FORȚA INTERIOARĂ!

Cea care te ajută să-ți îndeplinești mereu obiectivele.

 

Cea care te menține puternică și sănătoasă.

 

Cea care te face să fii mereu activă și gata de orice.

 

Dar și cea care îți aduce echilibru și te ajută să te deconectezi.

 

Această forță se află în fiecare dintre noi și ne ajută să facem față oricăreri provocări. Această putere este dată de Magneziu, unul dintre mineralele esențiale ale organismului nostru. Iar inspirați de puterea care se află înăuntrul fiecăruia dintre noi, am creat o nouă gamă de deodorante, care să acționeze în echilibru cu mecanismele naturale ale organismului: NIVEA Magnesium Dry.

 

Formula unică și inovatoare folosește puterea minerală a magneziului activ pentru a te menține protejată și revigorată și pentru a avea grijă de pielea delicată a subrațului. Descoperă gama și încearcă primul deodorant cu magneziu activ derivat natural și fără aluminiu de la NIVEA!


NOU de la NIVEA

PROTECȚIE EFICIENTĂ INSPIRATĂ DE NATURĂ

Descoperă noua generație de deodorante: NIVEA Magnesium Dry! Formula inovatoare cu magneziu activ derivat natural oferă protecție inspirată de natură împotriva transpirației – fără aluminiu (ACH)! În plus, păstrează pielea delicată a subrațului sănătoasă, oferă o senzație de confort și protejează eficient împotriva umezelii.
 

PRODUSE

DESCOPERĂ GAMA ȘI ALEGE-ȚI PREFERATUL!

Fie că îți dorești prospețime sau o senzație confortabilă pe parcursul zilei, deodorantele cu magneziu activ derivat natural sunt potrivite pentru tine. Formulele delicate au grijă de pielea fină a subrațului, în timp ce oferă protecție inspirată de natură împotriva transpirației.

Acest magneziu acționează ca o barieră împotriva transpirației, oferind protecție naturală cu 0% alcool și 0% aluminiu.

Și pentru că ambele au un format de tip roll-on, sunt foarte ușor și practic de purtat in geantă, deci te poți bucura de aceeași protecție împotriva transpirației și prospețime, oriunde-ai fi!


DEODORANT ROLL-ON MAGNESIUM DRY FRESH

Dacă la un deodorant îți place cel mai mult acea senzație intensă de prospețime și parfumul proaspăt care te energizează și îți oferă startul perfect pentru fiecare zi, atunci deodorantul MAGNESIUM DRY FRESH este perfect pentru tine!

Formula îmbogățită cu magneziu activ derivat natural este completată de un parfum revigorant, de durată, care-ți va împrospăta pielea la fiecare utilizare. În plus, îți va oferi o senzație uscată și confortabilă, protejându-te împotriva umezelii.

Încearcă-l și convinge-te!DEODORANT ROLL-ON MAGNESIUM DRY

Iar dacă iubești senzația plăcută de confort uscat și îngrijirea delicată pentru pielea subrațului, atunci deodorantul roll-on MAGNESIUM DRY îți va îndeplini toate așteptările.

În plus, pentru că nu conține alcool, are grijă de pielea sensibilă a subrațului și previne astfel iritațiile, senzațiile de mâncărime sau roșeața. Practic, în fiecare zi te vei bucura atât de protecție naturală împotriva transpirației, dar și de o piele îngrijită și sănătoasă!

DESPRE MAGNEZIU

DE CE ESTE MAGNEZIUL BENEFIC PENTRU PIELE ȘI SĂNĂTATE?

MAGNEZIUL ESTE UNA DINTRE MINERALELE ESENȚIALE ALE CORPULUI NOSTRU ȘI ARE EXTREM DE MULTE BENEFICII!

ÎNSĂ CUM CONTRIBUIE MAGNEZIUL LA PROTECȚIA ÎMPOTRIVA TRANSPIRAȚIEI?

În formula noilor deodorante MAGNESIUM DRY, magneziul vine sub formă de clorură și este combinat cu acidul stearic. Iar în combinație cu pH-ul pielii, aceste ingrediente formează o barieră rezistentă la apă, reușind astfel să ofere protecție împotriva transpirației. Procesul este similar cu sărurile de aluminiu, doar că presupune ingrediente active care se găsesc în mod natural în corpul uman.
 

DE CE ESTE COMBINAT MAGNEZIUL CU ACIDUL STEARIC?

Clorura de magneziu, folosită ca atare înregistrează rezultate mai puțin puternice împotriva transpirației. Însă atunci când este combinată cu acidul stearic, devine cu mult mai eficientă. Astfel, atât clorura de magneziu, cât și acidul stearic sunt principalele componente active din formula noilor deodorante. Clorura de magneziu este un mineral esențial, este prezentă în sarea oceanului și în corpul uman. Acidul stearic este un acid gras care apare în fiecare ulei vegetal și corpul uman poate chiar să-l formeze el însuși. Ambele substanțe sunt prezente în mod natural în corpul uman și tocmai de aceea acționează în echilibru cu acesta, fără să afecteze pielea.
 

PROTECȚIA PE CARE O DOREȘTI, ACUM ÎNTR-O FORMULĂ INOVATOARE CU MAGNEZIU, FĂRĂ ALUMINIU! DESCOPERĂ DEODORANTELE MAGNESIUM DRY!