Alege îngrijirea în orice moment

Alege îngrijirea în orice moment: îți vom arăta de ce pielea subraţului are nevoie de îngrijire specială & cum o poți proteja cel mai bine.

ALEGE îngrijirea în orice moment

Fiecare dintre noi are propria rutină de îngrijire. Aceasta depinde de stilul de viaţă, de programul fiecăruia şi de cele mai multe ori include îngrijirea feţei, a părului şi a pielii. Femeile oferă atenţie deosebită îngrijirii feţei si părului, însă adesea uită să includă în rutina lor zilnică de îngrijire o zonă specială, care are nevoie de la fel de multă îngrijire: pielea subraţului. Desigur, spălăm această zonă, o epilăm, folosim deodorant, însă pielea sensibilă a subraţului nu are parte de aceeasi îngrijire atentă ca alte părti ale corpului, desi este şi ea la fel de importantă şi delicată.


SUBRAȚUL TĂU ARE NEVOIE DE ÎNGRIJIRE SPECIALĂ
Deoarece pielea subraţului este delicată şi sensibilă, îngrijirea acesteia poate fi o provocare. De aceea, are nevoie de o rutină de îngrijire atentă pentru a-i oferi catifelare şi pentru a împiedica apariţia iritaţiilor.

ÎNLĂTURAREA PĂRULUI ÎN MOD CORECT
Atunci când alegi să elimini părul de la subraţ cu ajutorul unei lame, trebuie să ştii că pentru a evita apariţia firelor sub piele şi a iritaţiilor trebuie să faci epilarea în mod corect. Pentru că părul creşte în mai multe direcţii, trebuie să foloseşti lama în sensul opus creşterii acestora. De asemenea, nu uita să foloseşti o lamă nouă la fiecare câteva săptamâni. 

SFAT: Îndepărtează părul în timpul duşului, astfel încât apa caldă şi aburul să deschidă porii iar gelul de duş sau crema de ras să înmoaie pielea din această zonă. Rezultatul? Mai puţine iritaţii şi o epilare mai precisă.
pielea subrațului
după epilare
DUPĂ EPILARE
Pentru a evita iritaţiile, aşteaptă 10 minute înainte de a folosi deodorantul sau epilează-te înainte de culcare pentru a lăsa pielea să respire. Dacă foloseşti deodorant imediat după sau te îmbraci cu haine din materiale aspre, iritaţiile nu vor întârzia să apară.

PEELING SĂPTĂMÂNAL PENTRU ZONA SUBRAȚULUI
Încă un motiv pentru care subraţul are nevoie de o îngrijire specială este că şi această zonă, la fel ca şi restul corpului, adună celule moarte şi reziduuri. Un peeling delicat, făcut o dată pe săptămână, îndepărtează impurităţile, previne iritaţiile şi apariţia firelor care cresc sub piele şi pregăteşte zona pentru epilare. Pentru a face acest tip de peeling, foloseşte un gel de curăţare exfoliant delicat, aplică-l cu o lufă sau cu mâna şi îndepărtează-l apoi cu apă călduţă.

TRATAMENT SPECIAL
Fiindcă pielea de la subraţ se usucă foarte uşor, trebuie să o hidratezi şi să o răsfeţi la fel ca pe cea de pe restul corpului. 

SFAT: aplică seara loţiune hidratantă în zona subraţului şi las-o să acţioneze ca un tratament până dimineaţă.
DEODORANTUL IDEAL PENTRU PIELEA DELICATĂ A SUBRAȚULUI

Cele mai multe femei folosesc produse speciale pentru îngrijirea părului, a feţei şi a corpului, dar omit pielea delicată a subraţului. Iar această zonă are nevoie de la fel de multă îngrijire şi mai ales, de o îngrijire specială. Noul NIVEA Protect & Care este cel mai delicat deodorant de la NIVEA deoarece îngrijeşte cu blândeţe pielea subraţului în timp ce oferă protecţie eficientă împotriva transpiraţiei şi mirosului neplăcut. Includerea acestuia în rutina de îngrijire zilnică este o alegere perfectă dacă îţi doreşti o piele îngrijită, fină şi o protecţie pe care te poţi baza.
Deodorant Nivea Protect & Care
protecție eficientă 48 ore
BUCURĂ-TE DE PROTECȚIE EFICIENTĂ TIMP DE 48H
CU ÎNGRIJIREA ȘI PARFUMUL UNIC NIVEA CREME

Îţi doreşti protecţie eficientă pe toată durata zilei, dar şi îngrijire delicată pentru zona subraţului? Acum le ai pe amândouă! Descoperă noul deodorant NIVEA Protect & Care.
Nivea Care & Protect