De ce merită să încerci tehnologia micelară?

Gama de Șampoane Micelare NIVEA vine cu o formulă de curățare pe bază de micele, care atrag imediat impuritățile și sebumul. Astfel, spălarea devine mult mai ușoară și rapidă, iar părul se clătește imediat!

Șamponul micelar NIVEA: prospețime, curățare și hidratare pentru părul tău

Noile Șampoane Micelare de la NIVEA oferă îngrijire delicată părului gras, fragil și scalpului sensibil.

Știința din spatele Șamponului Micelar

Micelele sunt formate din molecule care au o componentă hidrofilă și o parte lipofilă. Partea lipofilă captează murdăria și sebumul. În ce privește capetele hidrofile, acestea permit moleculelor să se dizolve în apă și să fie apoi îndepărtate fără a dăuna lipidelor esențiale ale firului de păr și ale scalpului. 

Tehnologia micelară este potrivită pentru toate tipurile de păr și scalp: părul și scalpul cu tendință de îngrășare primesc curățare în profunzime, fără să le fie afectate rezervele naturale de lipide. Micelele susțin bariera naturală de protecție a pielii și echilibrul PHului, fiind delicate cu părul fragil și scapul sensibil. În plus, datorită formulei de îngrijire extrem de delicate, Șampoanele Micelare pot fi folosite zilnic, reducând probabilitatea de apariție a iritării.
tehnologia micelară a noilor șampoane

Cum funcționează mai exact tehnologia micelară a noilor șampoane?

Tehnologia Șampoanelor Micelare NIVEA îndepărtează și dizolvă impuritățile și sebumul acumulate pe păr, astfel încât acesta poate fi spălat cu ușurință. Agenții de curățare își folosesc capetele hidrofile și lipofile și reușesc să îndepărteze eficient murdăria, lăsându-ți părul și scalpul îngrijite și curățate.
curățare 3-în-1

Curățare 3-în-1 pentru părul tău

Șampoanele Micelare curăță eficient, îngrijesc delicat scalpul și hidratează părul. Tot ce trebuie să faci este să aplici șamponul pe părul ud, să masezi delicat și apoi să clătești. Și gata: ai un păr plin de prospețime!

Îngrijire special creată pentru părul tău

Pentru că nu conțin silicon, Șampoanele Micelare oferă în același timp atât curățare în profunzime, cât și îngrijire delicată.

Șampon Micelar pentru păr fragil și scalp sensibil

Ai un păr fragil? Atunci Șamponul Micelar NIVEA pentru păr fragil și scalp sensibil e perfect pentru tine. Oferă părului curățare delicată, îl hidratează și îi îmbunătățește elasticitatea. În plus, pentru că formula de îngrijire cu agenți micelari de curățare nu conține silicon, poți folosi șamponul în fiecare zi, fără ca părul să se usuce.
Șamponul Micelar pentru păr și scalp cu tendință de îngrășare

Șamponul Micelar pentru păr și scalp cu tendință de îngrășare

Părul tău are tendință de îngrășare? Încearcă Șamponul Micelar pentru păr și scalp cu tendință de îngrășare, care curăță în profunzime părul și îi oferă prospețime de durată. Și pentru că formula cu agenți micelari de curățare și melisa nu conține silicon, șamponul este poate face parte din rutina zilnică de îngrijire a părului.