Coafuri şic care încântă cu orice ocazie

Cu aceste updo-uri poți întâmpina cu bucurie toamna și iarna, pentru că îți vor garanta o frumusețe clasică și sunt la modă. Bucură-te acasă de aceste coafuri!

Glamour, încredere, feminitate şi stil

Updo-urile transformă părul lung într-un accesoriu elegant pentru orice ţinută. Starurile le poartă pe covorul roşu, prinţesele şi reginele la gale şi recepţii. Îți vom arăta cum poţi obţine acest tip de coafură simplu şi uşor chiar la tine acasă.
Updo versatil


ELEGANT, CURAJOS SAU TRENDY?
UPDO-UL VERSATIL

În versiunea elegantă updo-urile sunt atracţia balurilor și nunților. Accesorii jucăuşe precum mărgelele de păr, panglicile sau florile le transformă într-un simbol al romantismului. Potrivită pentru ocazii speciale, această coafură nu a fost recunoscută pentru practicitatea sa, mai ales din cauza complexităţii care îi punea în dificultate până şi pe cei mai experimentaţi stilişti.

Odată cu tendinţele actuale din modă, coafura updo îşi cunoaşte renaşterea într-o formă simplă şi uşor de făcut.

Updo-urile curajoase şi cele lejere oferă prin şuviţele lor libere, tapaj şi împletituri un aspect proaspăt și tineresc. Elementele de bază rămân elegante şi pot fi mereu împrospătate cu o atingere modernă. Perfect pentru o întâlnire, interviu de angajare sau un prânz de afaceri.

Updo-uri diferite, necesită instrumente diferite. Esenţiale pentru orice tip de updo sunt următoarele accesorii:

 • Perie de styling pentru updo (alternativ, desigur, poate fi folosit orice alt instrument pentru a partaja și tapa părul) sau un pieptene cu dinţi deşi
 • Ace
 • Agrafe

 În funcție de coafură, mai pot fi utilizate următoarele accesorii:
 • Gogoaşă de păr / inel de păr
 • Burete de păr
 • Twister de păr
 • Elastic de păr
 • Agrafe de păr în diverse dimensiuni
 • Flori, perle, ...

 Coafurile special elaborate trebuie să fie fixate, astfel încât următoarele produse sunt adesea folosite:
 • fixativ
 • spumă
 • gel de păr

Sfaturi pentru coafuri updo
SFATURI PENTRU COAFURI UPDO

Cu ustensilele potrivite și un pic de practică, cele mai frumoase updo-uri pot fi făcute acasă în câteva minute. O coafură nouă necesită mai mult timp atunci când e făcută pentru prima dată. De aceea, exersează acasă coafura updo, pentru ca atunci când ai nevoie repede de ea să nu pierzi prea mult timp. Updo-urile se fac mai uşor dacă părul a fost spălat cu o zi înainte pentru a avea mai mult „grip”.

Nu îți spăla părul în aceeaşi zi. Părul subţire poate căpăta mai mult volum cu ajutorul bigudiurilor sau prin utilizarea Spumei de păr NIVEA Mega Strong.

UPDO ELEGANT:

Sălbaticii ani '60 reînvie cu acest look elegant. Părul lung se transformă în câţiva paşi simpli într-un coc Bouffant Beehive.

AŞA SE FACE:

 1. Alege părul de la urechi până la creştet şi fixează-l cu un clips pentru a nu te încurca.
 2. Prinde restul părului într-o coadă de cal. 
 3. Tapează partea din faţă pentru un plus de volum, lăsând o bucată de breton la o parte. 
 4. Pieptănă delicat părul din creştet cu o perie naturală. 
 5. Răsuceşte-l în jos şi fixează-l cu o agrafă. 
 6. Prinde şi părul de pe laterale pentru a-i da formă. 
 7. Răsuceşte coada de cal şi fixeaz-o cu o agrafă. 
 8. La final, adu bretonul din faţă către spate şi fixează-l cu o agrafă, cât mai lejer. 
 9. Repetă şi pe partea cealaltă şi fixează părul cu fixativ.

Sfatul nostru: Înainte de a utiliza peria, aplică un strat de Spray Fixativ NIVEA Diamond Care. Acest lucru va împiedica încărcarea părului şi-i va asigura o strălucire suplimentară.

Banana Updo

UPDO-URI POPULARE

DUTT

Ca o coafură pentru păr lung, Dutt se bucură de o mare popularitate. Purtată înalt pe cap, vag rostogolită pe lateral sau cu împletituri în spate – acest coc este imbatabil.

BANANA

Banana este creat în mod similar ca stilul Dutt în câțiva pași simpli și are o formă la spate care va atrage cu siguranţă toate privirile. Dacă vrei să pară casual, fixează-l mai lejer.