Coafuri cool de făcut acasă

Toate coafurile arată, cu ajutorul stilului Ombre, moderne şi optimiste. Consultă-te cu stilistul tău pentru a te ajuta să găseşti potrivirea ideală de culoare. În plus, sfaturile noastre te vor ajuta să ai un Ombre minunat!

Ai auzit de brond, ombre sau dip dying?

Nu? Nicio problemă! Prezentăm aici tendințele coafurii Ombre și îți oferim sfaturi cu privire la modul în care poate fi coafat părul mediu şi lung în stilul Ombre!
Ombre

Stilul Ombre cucereşte lumea

Vedete precum Drew Barrymore, Rachel Bilson și Vanessa Hudgens l-au făcut cunoscut: stilul Ombre. Părul închis la culoare cu accente luminoase sau invers este în prezent la modă! În special la părul drept mediu şi lung, degrade-ul arată deosebit de jucăuş şi frumos. Originile acestui amestec extravagant de culori se găsesc în California, unde soarele și apa sărată decolorează în mod natural vârfurile firelor de păr. Dintr-un efect natural s-a transformat rapid într-o modă, care câștigă popularitate atât în Europa, cât și în Asia. Este deosebit de important ca gradientul Ombre să se potrivească tipului de ten. În caz contrar acesta poate arăta ciudat.

De asemenea, este important ca tranziţia dintre cele două culori să se efectueze lin fără un contrast vizibil de culoare. Combinațiile de culori pot fi roșcat cu portocaliu, maro cu caramel și blond cu un castaniu luminos. Pentru femei îndrăznețe există posibilitatea de a combina culoarea naturală a părului cu albastru, turcoaz sau blond-căpșună. Trecerea de la o culoare de păr la alta trebuie să se facă aproximativ la nivelul bărbiei.

Vopseşte-ţi singură părul în stilul Ombre

Dacă ai puțină experiență în decolorare sau vopsire, ar trebui să te adresezi unui stilist, pentru că este foarte greu să realizezi tranziția între culori. Poți totuși îndrăzni să încerci singură. Documentează-te pe internet despre culorile de păr potrivite pentru Ombre și modul în care funcționează vopsirea. Avem, de asemenea, mai multe sfaturi pentru tine, astfel încât vopsirea să funcționeze: acoperă-ți hainele în timpul vopsirii cu o haină de protecție sau un prosop, astfel încât culoarea să nu ajungă pe haine.
 
Cum funcționează: Adăugă pudra de decolorare în developer, adaugă și crema de decolorare și apoi agită energic. Aplică amestecul cu pensula care vine cu pachetul. Fixează în sus partea superioară a părului de pe scalp cu o clemă și începe de la vârfurile părului, din apropierea gâtului.

Apoi ia stratul de sus și dă-l cu pensula de la nivelul bărbiei în jos. Cu cât ești mai aproape de bărbie, cu atât mai puțină vopsea trebuie să utilizezi pentru a asigura o tranziție lină. După aceea, răsucește părul din lateral de pe fiecare parte pentru a asigura gradientul natural și pentru a prinde mai multă culoare pe vârfuri.

Timpul de reacție este între 20 și 45 minute, în funcție de intensitatea dorită. Apoi clătește vopseaua cu apă călduță și șampon și folosește un balsam.

Șamponul NIVEA Color Care & Protect cu complex de uleiuri conține ulei de macadamia și filtre UV care protejează strălucirea culorii părului de două ori mai mult timp. Uleiul de macadamia face părul vizibil mai moale, hidratează și îngrijește. Este exact ce are nevoie părul tău după decolorare/vopsire.
Ombre


Brond

Brond: când șatenul iubește blondul

Această tendință de culoare este similară cu Ombre dar diferă în tehnica de vopsire. Părul este luminat de multe șuvițe subțiri deschise. Aici trebuie să avem însă grijă ca la mijlocul părului vopseaua să acționeze lejer și să fie mai luminoasă înspre vârfuri. Datorită brondului, femeile nu mai trebuie să aleagă între șaten și blond putând purta cu ușurință ambele culori. Jessica Alba și Sarah Jessica Parker dau eleganță acestei coafuri! Brondul arată tânăr, natural și proaspăt - perfect pentru toamnă!
Dip Dying

Dip Dying: cu vârfurile înmuiate în vopsea

Părul Dip-dyied este mai deosebit decât Ombre și brond deoarece acest aspect este doar pentru trendsetterele curajoase! Acest stil presupune scufundarea vârfurilor de păr într-o vopsea intensă și colorată. De asemenea, reține următoarele sfaturi. Pentru părul blond este bine să utilizezi vopsea roz sau portocalie iar pentru șaten, verde sau albastru. Alege culoarea cu înțelepciune, pentru că ea trebuie să se încadreze în garderoba ta și să fie în ton cu tenul și culoarea ochilor!

Coafuri Ombre pentru păr mediu

CULORI OMBRE PENTRU PĂR MEDIU

Dacă ai părul până la umăr şi cauţi  coafuri în stil Ombre, avem garantate câteva coafuri la modă! Dacă ai păr castaniu sau roşcat, combinaţia cu roşu granat va arăta plină de viață!
Cauţi o combinaţie de culori mai naturală? Poţi crea o tranziție lină de la şaten la un caramel cald. Acesta arată bine, atât pentru părul mediu cât şi pentru ce lung. Părului scurt i se potriveşte cel mai bine o combinaţie cu blond.

STILURI DE OMBRE PENTRU PĂR MEDIU

Buclele jucăuşe arată drăguţ mai ales dacă ai păr de lungime medie. Acestea absorb din duritatea stilului Ombre și arată foarte romantic.
La coafurile Ombre se pretează foarte bine un breton mare! Acesta subliniază fața și oferă stilului Ombre acel ceva! Adoptă un look Smokey Eyes cu gri şi negru, dacă porţi o coafură Ombre - combinația va fi desăvârşită!

Asigură-te că părul tău Ombre arată natural, deoarece naturaleţea este motto-ul anului! Dacă vrei să fii mai îndrăzneaţă, optează pentru stilul dip-dye!
Coafuri par mediu

Coafuri pentru păr lung în stil Ombre

Coafuri Ombre par lung

CULORI DE PĂR PENTRU COAFURI LUNGI

Dacă ai părul lung, există nenumărate moduri de a purta aspectul ombre. Mai ales părul șaten care se termină în blond este foarte la modă! Tonurile calde de mocha evocă un aspect de vară, ca și cum părul ar fi fost sărutat de soare.
Negru cu roşu sau maro este, de asemenea la modă. Ceva mai îndrăzneț este blondul platinat combinat cu vârfuri roz.

COAFURI PENTRU PĂR LUNG

Poartă părul Ombre în stilul Undone și lasă-l pe stilistul tău să-l „dezordoneze” – acesta va părea sălbatic și obraznic!
Fie neted sau ondulat, Ombre face părul lung modern. Dacă ești în căutarea coafurii de divă poți apela la un Ombre buclat, astfel acesta va fi un adevărat eye-catcher la fiecare petrecere!