Coafuri frumoase pentru sezonul rece

Vremea rece și coafatul excesiv îți pot usca părul. Descoperă cum să păstrezi frumusețea părului tău, care este șamponul potrivit pentru sezonul rece și ce coafuri se potrivesc ținutelor tale!

Descoperă coafurile de iarnă!

Descoperă cum să-ți aranjezi părul iarna fără a-l deteriora

Coada înaltă

Coada de cal este o coafură simplă și elegantă, purtată des pe covorul roșu de celebrități. Dacă vrei să o porți seara, oferă-i un plus de strălucire cu Fixativul NIVEA Diamond Care. Iar dacă vrei o coafură de zi, scoate câteva șuvițe și lasă-le să-ți atârne lejer pe față.

Coc simplu

La prima vedere, cocul pare o coafură complicată, care te ține în oglindă toată dimineața. În realitate, tot ce ai nevoie pentru a-ți face un coc șic este să îți piepteni părul pe spate, să pulverizezi fixativ, să răsucești părul și să îl prinzi cu niște agrafe.

Coronițe împletite

Coronițele împletite pot fi purtate în orice sezon. Însă ce le face foarte potrivite pentru iarnă este faptul că rezistă chiar și când porți căciulă. Iată cât de simplu le poți face: fă-ți două codițe împletite și apoi prinde-le cu agrafe și finisează cu fixativ.

Coc rebel

Cocul rebel face parte din categoria coafurilor ușor de făcut și extrem de practice. Pentru început fă-ți o coadă de cal lejeră, apoi răsucește-o și prinde-o cu agrafe. Finisează cu Fixativul NIVEA Care & Hold pentru a preveni firele rebele. Această coafură merge cu gulerele polo.

Coadă de pește

O coafură pe care o poți transforma rapid dintr-un look boho de zi într-unul elegant de seară. Pentru a-ți face coada de pește: ia două suvițe de păr. Ia o șuviță din prima și pune-o în a doua, apoi ia o șuviță din a doua și pune-o în prima. Repetă până termini de împletit tot părul.

 

Rutina de îngrijire a părului în sezonul rece


Pentru ca părul tău să fie mereu frumos, este important să îți adaptezi rutina de îngrijire a părului în funcție de sezon.

Iarna, tendința tuturor femeilor este să folosească mai multe produse și aparate de styling, pentru că e mai greu să lase părul să se usuce natural. De aceea, dacă folosești un ondulator sau o placă de păr, protejează părul de căldură folosind înainte o spumă de păr ca Spuma de păr NIVEA Care & Hold.

În plus, căldura artificială și faptul că porți des căciulă pot irita scalpul. Și ca să te ferești de cojițe pe scalp, folosește un șampon anti-mătreață pe timp de iarnă.


Coafuri și îngrijire pe timp de iarnă

O coafură reușitîă și un păr strălucitor fac orice zi de iarnă mai frumoasă! Descoperă cum să ai grijă de părul tău cu un șampon potrivit.

Cum să previi electrizarea părului pe timp de iarnă

Electrizarea poate apărea pe tot parcursul anului, însă cel mai mult se întâmpla iarna, din cauza căciulilor din lână și materiale asemănătoare.

Pe de altă parte, electrizarea apare la părul subțire și uscat. Astfel, cea mai bună modalitate pentru a o preveni este să îți hidratezi părul și să îi oferi îngrijire intensivă. De exemplu, Șamponul NIVEA Hairmilk pentru păr subțire regenerează în profunzime, fără să încarce părul.

Iar dacă aplici puțină spumă înainte să îți usuci și aranjezi părul, este mai puțin probabil ca părul tău să se electrizeze  - în schimb, va avea volum și strălucire.

Un alt sfat: înainte să îți piepteni părul, aplică puțin fixativ pe perie.

Cum eviți ca părul să ia forma căciulii

Să te ferești de frig și în același timp să ai o coafură perfectă poate fi o adevărată provocare. Dacă ai o coafură cu mult volum, asigură-te că usuci bine părul cu foehnul. Iar dacă vrei să porți o căciulă, fă-ți o coafură cu împletituri cât mai aproape de rădăcini. 

Părul lung

Această coafură arată foarte bine pe părul lung și e ușor de făcut. Și pentru că are atât bucle, cât și împletituri, poate fi purtată fără probleme cu o căciulă sau pălărie. Ondulează-ți părul strâns, apoi înfășoară codița împletită în jurul buclelor.

Păr de lungime medie

Cocurile parțiale sunt perfecte pentru părul de lungime medie. De exemplu,  coada răsucită îți oferă un aer șic și este foarte ușor de făcut. Începe prin a-ți prinde o coadă în vârful capului. Apoi, răsucește-i vârful prin locul pe unde ai prins-o și trage în jos.

Părul scurt

Pentru iarnă, alege o coafură rebelă cu vârfuri asimetrice și breton într-o parte. Vei transforma look-ul bob într-unul modern - perfect pentru a înveseli zilele reci. Pentru ca volumul să reziste, folosește Spuma de coafat NIVEA Volume Care înainte să îți usuci, piepteni sau tapezi părul.