Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Coafuri de iarnă

Coafuri frumoase pentru sezonul rece

Descoperă coafuri de iarnă și sfaturi de îngrijire a părului

Vremea rece și coafatul excesiv îți pot usca părul. Descoperă cum să păstrezi frumusețea părului tău, care este șamponul potrivit pentru sezonul rece și ce coafuri se potrivesc ținutelor tale!

Descoperă coafurile de iarnă!

Descoperă cum să-ți aranjezi părul iarna fără a-l deteriora

 

Rutina de îngrijire a părului în sezonul rece


Pentru ca părul tău să fie mereu frumos, este important să îți adaptezi rutina de îngrijire a părului în funcție de sezon.

Iarna, tendința tuturor femeilor este să folosească mai multe produse și aparate de styling, pentru că e mai greu să lase părul să se usuce natural. De aceea, dacă folosești un ondulator sau o placă de păr, protejează părul de căldură folosind înainte o spumă de păr ca Spuma de păr NIVEA Care & Hold.

În plus, căldura artificială și faptul că porți des căciulă pot irita scalpul. Și ca să te ferești de cojițe pe scalp, folosește un șampon anti-mătreață pe timp de iarnă.

Coafuri și îngrijire pe timp de iarnă

O coafură reușitîă și un păr strălucitor fac orice zi de iarnă mai frumoasă! Descoperă cum să ai grijă de părul tău cu un șampon potrivit.

Cum să previi electrizarea părului pe timp de iarnă

Electrizarea poate apărea pe tot parcursul anului, însă cel mai mult se întâmpla iarna, din cauza căciulilor din lână și materiale asemănătoare.

Pe de altă parte, electrizarea apare la părul subțire și uscat. Astfel, cea mai bună modalitate pentru a o preveni este să îți hidratezi părul și să îi oferi îngrijire intensivă. De exemplu, Șamponul NIVEA Hairmilk pentru păr subțire regenerează în profunzime, fără să încarce părul.

Iar dacă aplici puțină spumă înainte să îți usuci și aranjezi părul, este mai puțin probabil ca părul tău să se electrizeze  - în schimb, va avea volum și strălucire.

Un alt sfat: înainte să îți piepteni părul, aplică puțin fixativ pe perie.

Cum eviți ca părul să ia forma căciulii

Cum eviți ca părul să ia forma căciulii

Să te ferești de frig și în același timp să ai o coafură perfectă poate fi o adevărată provocare. Dacă ai o coafură cu mult volum, asigură-te că usuci bine părul cu foehnul. Iar dacă vrei să porți o căciulă, fă-ți o coafură cu împletituri cât mai aproape de rădăcini.