Inspiră-te din tutorialul nostru: o coafură superbă, ușor de făcut!

Știm că e greu să alegi o coafură când există atât de multe variante. Descoperă tutorialul nostru și află cum să-ți faci o coafură cu bucle lejere și șuvițe prinse la spate!

O combinație perfectă între o coafură clasică și una modernă!

O coafură casual cu bucle lejere și șuvițe răsucite se potrivește ocaziilor speciale, dar și celor de zi cu zi. Descoperă tutorialul!

Urmărește clipul video și descoperă cum să-ți faci o coafură de efect!

Știm că îți dorești mereu un look nou, însă nu poți petrece ore în șir în fața oglinzii. De aceea, ți-am pregătit un tutorial simplu care te ajută să-ți faci o coafură frumoasă în doar câteva minute. 


Coafură cu bucle și șuvițe răsucite – ghid pas cu pas

Pasul 1 – Separă părul

Înainte să-ți coafezi părul, acesta trebuie să fie spălat și uscat. Separă partea de sus a părului și prinde-o cu o agrafă, astfel încât să fie fixat bine și să nu te încurce.

Pasul 2 – Pregătește-ți părul de coafat

În continuare, împarte-ți părul în șuvițe subțiri și pulverizează fixativ pe ele. Astfel, părul va deveni mai ușor de coafat.

Pasul 3 – Ondulează părul

Acum e momentul să ondulezi șuvițele pe care le-ai pregătit în prealabil cu fixativ. Înfășoară-le rând pe rând în jurul ondulaturului, iar dacă îți dorești un look mai romantic, ondulează-le în direcții diferite.

Pasul 4 – Pregătește-te să prinzi șuvițele

Pentru ca buclele să fie mai netede și ușor de aranjat, piaptănă-le ușor cu o perie mare. Poți folosi o perie dreptunghiulară sau o perie lată cu peri aspri.

Pasul 5 – Prinde șuvițele la spate

Următorul pas este să iei șuvițele din față și să le răsucești strâns, iar apoi să le prinzi la spate cu o agrafă în mijlocul capului. Pentru un aspect mai rebel, poți să îmbini șuvițele înainte să le prinzi.

Pasul 6 – Finisează

Mai ai doar un singur lucru de făcut: aranjează-ți coafura în stilul tău! Separă-ți vârfurile pentru un plus de volum, iar dacă dorești să ai un aspect mai rebel, scoate câteva șuvițe subțiri și lasă-le să îți cadă ușor pe față.

Îngrijire pentru un păr frumos

Indiferent de cum îți coafezi părul, este important să îi oferi îngrijirea de care are nevoie. Astfel, alege întotdeauna șamponul și balsamul potrivit pentru tipul tău de păr. De exemplu, dacă ai părul subțire, folosește produse cu formule de îngrijire delicate și hidratante.

Multe coafuri, puțin timp!

  • Coc înalt cu breton rebel – un look jucăuș cu un aer casual
  • Coc bufant – un look retro reinterpretat cu mai mult volum
  • Coc cu împletituri – pentru un plus de strălucire și o apariție șic
  • Bijuterii, flori și bețișoare – accesorii care să-ți completeze ținuta în funcție de ocazie, stare sau stil