Un nou look în fiecare zi: descoperă cum să-ți faci o coadă înaltă!

Există atât de multe tipuri de cozi. Cum știi care ți se potrivește cel mai bine? Alege pentru început o coadă simplă, dar de efect. Învață și tu cum să îți faci o coadă perfectă cu ajutorul tutorialului NIVEA.

O coafură clasică – coada înaltă se potrivește oricărei ocazii

Fie că o porți pentru stil sau pentru confort, o coadă înaltă se face foarte ușor. Află cum în tutorial!

Află din clipul video cum să-ți prinzi părul într-o coadă înaltă perfectă

Dacă parcurgi cei 6 pași simpli și rapizi din video, îți poți prinde părul într-o coadă înaltă, simplă și de efect! Tot ce ai nevoie: o perie, fixativ, câteva agrafe și elastice de păr.Tutorialul tău pas cu pas pentru o coadă înaltă șic

Pasul 1- Separă partea de sus a părului

Primul pas este să separi părul în două. Prinde partea de sus cu un elastic și pulverizează puțin fixativ pentru ca părul tău să devină mai maleabil și ușor de aranjat.

Pasul 2 - Ridică părul de pe frunte

Ridică partea din față a părului și aplică un tratament spray. Apoi piaptănă-l și prinde-l într-o nouă coadă, care să o cuprindă și pe cealaltă. Acum trage coada mai mică afară și pulverizează fixativ pe ea.

Pasul 3 - Finisează coada și aranjează elasticul din păr

Oferă coafurii tale un look natural cu o reinterpretare modernă! Ascunde elasticul înfășurând codița mai mică de păr în jurul celei mai mari. Prinde-o bine cu agrafe ca să fii sigură că nu se desface.

Pasul 4 - Finisează-ți coafura

Dă-ți părul peste cap și pulverizează puțin fixativ la rădăcini. Tapează puțin coada ca să-i oferi mai mult volum și un aer mai lejer și jucăuș. Și gata! Ai parcurs toți pașii, iar acum porți o coadă înaltă simplă, care îți scoate în evidență trăsăturile frumoase. A fost ușor, nu?

Sunt atât de multe tipuri de cozi din care poți alege

Cum alegi coada potrivită pentru tine? Ține cont de ce îți dorești să obții:

  • Cozile pot fi joase sau înalte, ca cea prezentată în tutorialul nostru. Cele joase se fac foarte ușor și unul dintre avantajele lor este că îți strâng tot părul care ar putea să-ți stea pe față.
  • Cozile împletite sunt o reinterpretare a celor clasice și îți oferă un look boem. Și când vine vorba de împletituri, știm că nu există limite: sunt foarte multe variante și extrem de diverse!
  • Cozile răsucite sunt elegante și le poți purta la ocazii mai formale, dar și în zilele în care vrei să îndrăznești un look deosebit.
  • Cozile înalte pot fi rebele sau perfect aranjate – și partea bună este că poți experimenta la nesfârșit. Chiar și bărbații cu păr mediu sau lung aleg foarte des să-și prindă părul în cozi!
     

Există foarte multe variante de cozi înalte

Cozile înalte pot fi purtate de oricine și există variante potrivite atât pentru părul lung, cât și pentru cel mediu. Fie că îți dorești un look sport, care să-ți țină părul departe de față și gât sau vrei să porți o coafură elegantă de ocazie, coada înaltă este alegerea perfectă!