balsam-leave-in-pentru-ingrijire-intensiva

Balsam leave-in pentru îngrijirea intensivă a părului

Noul balsam leave-in NIVEA Hairmilk are o formulă special creată pentru regenerarea fiecărui tip de păr, în funcţie de structura firului.

IA-ŢI ADIO DE LA VÂRFURILE DEGRADATE CU BALSAMUL LEAVE-IN!

Balsamul leave-in este un pas esenţial din rutina de îngrijire a părului: regenerează, fortifică şi descurcă fiecare şuviţă de păr.

Regenerare pentru parul uscat si deteriorat

Din cauza factorilor de mediu şi a aparatelor de styling cu încălzire, părul se poate deteriora uşor. Noul balsam leave-in NIVEA Hairmilk este ajutorul ideal, care nu oferă doar strălucire, hidratare şi volum părului, ci îngrijeşte în profunzime fiecare fir de păr. Astfel, părul este descurcat, protejat de căldura excesivă şi fortifiat.

Balsamul leave-in Hairmilk pentru păr normal poate fi aplicat fie după şamponare, fie înainte de styling, atât pe părul uscat cât şi pe cel umed, şi nu necesită clătire. Formula uşoară protejează suprafața firelor de factori externi și conferă un plus de strălucire.

Îngrijire cu parfumul delicat NIVEA

Balsamul leave-in Hairmilk pentru păr normal face parte din categoria produselor albastre NIVEA şi conţine parfumul unic NIVEA, asociat de generaţii întregi cu grija, iubirea şi protecţia.

Ghidul pentru aplicarea Balsamului leave-in Hairmilk pentru păr normal

  • Spală-ţi părul cu şamponul NIVEA Hairmilk şi oferă-i un plus de îngrijire cu balsamul din aceeaşi gamă.
  • Aplică produsul pe părul uscat sau umed.
  • Nu e nevoie să clăteşti!
  • Aranjează-ţi părul ca de obicei.
  • Bucură-te de un păr suplu, plin de viaţă!

Care este originea "Hairmilk"?

NIVEA a dezvoltat primul produs de îngrijire a părului încă din anul 1912, care a fost numit NIVEA Hairmilk. Astăzi, gama NIVEA Hairmilk a fost inspirată de produsul original, însă dezvoltată conform ultimelor cercetări NIVEA, ţinând cont şi de preferinţele şi nevoile consumatorilor.

Formule personalizate în funcţie de structura fiecărui tip de păr

Când vine vorba de îngrijirea părului, nu există un produs universal. Fiecare tip de păr are nevoi diferite în funcţie de structura firului. De aceea, NIVEA a identificat principalele tipuri de păr şi a creat formule de îngrijire pentru regenerare ţinând cont de structura fiecărui tip de păr.

Balsamul leave-in Hairmilk pentru păr normal este creat pentru firul normal, pe care îl fortifică din interior şi îl regenerează. Este rezultatul anilor de cercetări dedicate dezvoltării unui tratament special creat pentru nevoile firului de păr normal.

Balsamul leave-in Hairmilk pentru păr subţire a fost special creat pentru a regenera părul subţire, fără să îl încarce. Descoperă care este tipul tău de păr aici.

Beneficiile balsamului leave-in NIVEA Hairmilk

 

Descurcă părul

Formula uşoară a balsamului leave-in ajută peria să alunece mai ușor prin păr și să-l descurce fără să îl rupă şi fără să agaţe.
 

Fortifică părul

Datorită formulei care oferă îngrijire intensivă şi regenerare din interior, părul devine vizibil mai puternic.
 

Regenerare pentru fiecare tip de păr

Formula uşoară cu proteine naturale din lapte învăluie fiecare şuviţă de păr şi oferă regenerare din interior, fără să încarce părul.
 

Oferă protecţie termică

Fie că preferi un păr perfect drept sau foloseşti ondulatorul pentru bucle lejere, balsamul leave-in NIVEA Hairmilk protejează termic și fortifică părul.
 

Oferă protecţie termică

Lasă părul mătăsos, oferă strălucire şi un plus de volum. Bucură-te de un păr suplu, plin de viaţă!

Balsamuri leave-in create în funcţie de structura firului de păr