Întrebări despre îngrijirea părului?

întrebări frecvente despre îngrijirea părului - NIVEA

1. PRODUSELE DE STYLING NIVEA ÎMI ÎNCARCĂ PĂRUL?
Produse de styling NIVEA nu încarcă părul si scalpul! Dimpotrivă, formulele cu vitamine îți protejează părul împotriva problemelor de zi cu zi.

2. ÎN CE SITUAȚII SĂ FOLOSESC SPUMA DE PĂR?

Spuma de păr este deosebit de bună la aranjarea părului pentru a-i da volum. Spuma de păr dă cele mai bune rezultate în combinație cu uscătorul de păr și cu o perie circulară. Cu toate acestea, ea poate fi folosită și pentru uscarea normală a părului. Spumele de păr NIVEA dau un aspect natural și flexibil care se păstrează pe întreaga durată a zilei. 

3. CÂND SE FOLOSEȘTE FIXATIVUL?

Fixativul îți fixează coafura și o ajută să se mențină pentru o perioadă mai lungă. Fixativele NIVEA oferă o strălucire vizibilă și păstrează părul în forma dorită întreaga zi. Ele se pulverizează ca un finisaj peste coafură și sunt ideale pentru a completa efectul spumelor de păr NIVEA.

4. CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE ULTRA STRONG ȘI EXTRA STRONG?

Produsele de styling sunt în general împărțite în diferite niveluri de rezistență, cum ar fi flexibil, extra strong, ultra strong, mega strong și extrem. Acest lucru aduce cu sine diferite niveluri de fixare a coafurii, de la rezistență flexibilă până la rezistență extremă. Așadar, ultra strong oferă mai multă rezistență și mai puțină flexibilitate decât extra strong.


5. POT FOLOSI PRODUSE DE STYLING CHIAR ȘI DACĂ AM MĂTREAȚĂ?
Produsele NIVEA pentru styling nu au în mod normal niciun impact negativ asupra scalpului sau părului. Chiar și dacă ai mătreață, poți folosi fără ezitare toate produsele NIVEA pentru styling. Mătreața este neplăcută, dar nu trebuie să fie o problemă! Îți recomandăm șampoanele NIVEA Anti-Mătreață. Ele luptă în mod activ cu mătreața și reduc reapariția acesteia.

6. DE CE PRODUSELE NIVEA PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI CONȚIN SILICONI?
Siliconii bine formulați și dozați au multe caracteristici pozitive și prin urmare fac părul mai neted, lucios și suplu. Produsele NIVEA conțin numai siliconi care sunt benefici și nu dăunează părului. Siliconii se folosesc în produsele pentru îngrijirea părului începând cu anii 1980, deși primele produse au fost destul de grele, ceea ce uneori conferă părului subțire un aspect plat și gras. Astăzi, produsele pentru îngrijirea părului cu siliconi nu mai au același efect. Pentru că toți siliconii folosiți pot fi îndepărtați prin agenții activi de suprafață în timpul clătirii, nu se va produce nici un efect de acumulare a siliconilor pe păr. Părul tău este îngrijit în mod optim, fără să-l ștergi sau să-l usuci. Pentru că vrem să-ți dăm posibilitatea de a decide dacă să folosești produse care conțin sau nu silicon, gama NIVEA pentru îngrijirea părului oferă numeroase produse fără silicon, cum ar fi șampoanele.

Further Questions?

Te rugăm să folosești formularul de contact.

 

CONTACTEAZĂ-NE