spa-la-tine-acasa

Dăruiește-ți o baie relaxantă

BUCURĂ-TE DE SPA LA TINE ACASĂ

TRANSFORMĂ-ȚI BAIA ÎN EXPERIENȚA SUPREMĂ DE RĂSFĂȚ

 
A Good Book

O carte te poate duce într-o altă lume. Uiți de toate grijile!

Cea mai bună carte pentru relaxare este una pozitivă. Comedie? Da! Dragoste? O, da! Thriller? Poate, dar cu moderație! Lasă-te furată de poveste și uită de griji!

Colțul tău de relaxare, departe de agitația de zi cu zi

  • După o zi lungă, o baie relaxantă poate fi exact ceea ce ai nevoie – dar atmosfera contează mult.
  • Pentru a-ți transforma baia într-o oază de răsfăț, decoreaz-o cu lumânări și bucură-te de lumina lor blândă și liniștitoare. Alege piese clasice sau melodii lente – playlist-ul ideal este cel care te ajută să te relaxezi.
  • Dar nu te grăbi să intri în apă înainte de a pregăti produsele ideale pentru răsfăț, ca gelul-cremă NIVEA Care & Cashmere – o plăcere pentru simțuri.
  • Vrei o doză dublă de răsfăț și hidratare pentru pielea ta? Atunci Uleiul de duș Natural Oil de la NIVEA e alegerea ideală. Și tușa finală pentru o baie relaxantă? Exact: o carte bună.

BAIA TA - O OAZĂ DE RĂSFĂȚ

Ca să te bucuri cu adevărat de sesiunea ta de relaxare, ai nevoie de timp și de liniște. Savurează fiecare minut! Închide telefonul mobil, umple cada cu apă caldă, alege produsele preferate de îngrijire și playlist-ul de relaxare - spa-ul tău privat e gata!

Muzica preferată pentru momentul preferat

Muzica are un efect puternic asupra stării de spirit. Sunetele relaxante reduc notabil nivelul de stres și ne ajută să ne odihnim. Bucură-te de efectul liniștitor al muzicii instrumentale sau al unor piese clasice precum "Concertele brandenburgice". Sunetele blânde și naturale ca cele din "By the sea" al lui Arnd Stein te ajută să-ți regăsești echilibrul interior. Deconectează-te prin muzică și regăsește-ți energia pentru noi provocări.
relaxare

După baie: relaxarea prin îngrijire

La fel ca tine, pielea ta are nevoie de relaxare după o zi lungă. Ajut-o să se regenereze cu un produs intens hidratant și discret parfumat, ca Loțiunea de Corp NIVEA cu Vanilie și Ulei de Migdale, și te vei simți din nou minunat în pielea ta.

Spa la tine acasă - invită și prietenele!

O seară de relaxare e chiar mai frumoasă alături de cea mai bună prietenă: povestiți, râdeți împreună, iar stresul va dispărea pur și simplu!