promo

DESCOPERĂ PROMOŢIILE NIVEA ŞI BUCURĂ-TE DE PREMII SURPRINZĂTOARE

PROMOŢII NIVEA

Permanent îți pregătim promoții care să îți ofere șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA, dar și să câștigi premii surprinzătoare. Ca să fii mereu la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm, te invităm să verifici periodic această pagină.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la una dintre promoțiile NIVEA este să afli care sunt campaniile NIVEA disponibile în orașul tău, apoi să selectezi și să participi la promoția dorită. Îți dorim mult succes!

Gama NIVEA Derma Skin Clear îți dă întâlnire pe TikTok! Vei descoperi rutina de îngrijirea a tenului din patru pași simpli și dacă intri în provocarea noastră poți câștiga premii speciale!

Ce trebuie să faci:

  1. Intră în aplicația TikTok
  2. Folosește filtrul NIVEA Derma Skin
  3. Publică videoclipul pe contul tău public
  4. Și poți câștiga prin tragere la sorți unul de cele 10 kit-uri de căști Logitech și produse NIVEA Derma Skin Clear!

Perioada campaniei este 17.03-17.04.2023, iar regulamentul este disponibil aici.

 

Îngrijirea inovatoare îți aduce premii inovatoare! Cumpără 2 produse NIVEA pentru curățarea tenului, din care unul să fie din noua gama Derma SkinClear, special dezvoltată pentru ten cu imperfecțiuni, înscrie bonul fiscal prin WhatsApp la numărul 0766 503 811 și poți câștiga prin tragere la sorți:

  • 1x smartphone iPhone 14
  • 10x căști de gaming Logitech
  • 15x kit-uri NIVEA Derma SkinClear + hanorac

Perioada campaniei promoționale este 15.03 – 30.04.2023, iar regulamentul poate fi consultat aici.

 

Cumpără un produs de îngrijirea corpului NIVEA, înscrie bonul prin SMS la 1859 sau Whatsapp la 0766.503.812 și poți câștiga 3 vouchere de vacanță, 10 biciclete cruiser sau unul din cele 30 kit-uri de produse NIVEA.

Campania se desfășoară în perioada: 10 martie - 14 mai, iar regulamentul este disponibil aici.

 

PROMOŢII INSTORE

De Ziua Femeii, cumpără din magazinele dm produse NIVEA în valoare de 100 lei și primești 20% reducere la casa de marcat.

La promoție participă seturile cadou NIVEA care conțin produse de îngrijire și curățare a tenului, produse de îngrijire a corpului și a mâinilor și toate pachetele avantajoase NIVEA Cremă de zi + Cremă de noapte. Nu participă produsele NIVEA destinate bărbaților.

Perioada campaniei: 1 martie – 4 aprilie 2023.

 

În magazinele Carrefour, te poti bucura de o reducere de 20%, aplicată la casa de marcat, la toate seturile cadou NIVEA care conțin produse de îngrijire a corpului și a mâinilor și la toate produsele NIVEA de îngrijire și curățare a tenului, a corpului și a mâinilor.

Reducerea nu se aplică la produsele NIVEA destinate bărbaților.

Perioada campaniei: 3-5 martie 2023.

 

În magazinele Auchan, nu rata ofertele speciale de reducere preț:

  • toate produsele NIVEA de îngrijire și curățare a tenului, a corpului și a mâinilor beneficiază de reducere de 20%, aplicată la casa de marcat, prin myAuchan card – în perioada 3-5 martie 2023.
  • toate seturile cadou NIVEA care conțin produse de îngrijire și curățare a tenului, a corpului și a mâinilor beneficiază de reducere de 15% – în perioada 8 februarie – 8 martie 2023.

Reducerea nu se aplică la produsele NIVEA destinate bărbaților.

În magazinele Cora, te poți bucura de o reducere de 20%, aplicată la casa de marcat, la toate seturile cadou NIVEA care conțin produse de îngrijire și curățare a tenului, a corpului și a mâinilor și la toate produsele NIVEA de îngrijire și curățare a tenului.

Reducerea nu se aplică la produsele NIVEA destinate bărbaților.
 
Perioada campaniei: 3-5 martie 2023.

 

Campanii încheiate