Uleiurile de plajă NIVEA: pentru un bronz natural și de durată

Bucură-te fără griji de soare și ai grijă de pielea ta, chiar și la plajă: uleiurile de plajă NIVEA Sun oferă protecție de încredere și ajută procesul natural de bronzare al pielii.

ULEIURILE DE PLAJĂ NIVEA SUN

 

Uleiul de plajă pentru un bronz natural

Uleiul de plajă NIVEA Sun Protect & Bronze îți asigură o piele fină și hidratată, pe lângă un bronz natural de durată. Formula specială cu extract de pro-melanină susține procesul natural de bronzare al pielii fără să fie nevoie să folosești produse auto-bronzante. Pentru cei care își doresc un bronz frumos și uniform fără să facă compromisuri în ceea ce privește protecția.
sun oil

Uleiul de plajă NIVEA Sun cu factor de protecție solară 20 și 30

Se crede că uleiurile de plajă au avut întotdeauna un factor de protecție mic. Acum NIVEA a spulberat acest mit cu cele două produse de protecție solară sub formă de ulei, oferind pielii tale protecție medie sau ridicată

Îngrijire la plajă pentru un bronz natural și frumos

Ulei de plajă pentru o piele extrem de fină și catifelată

Uleiul de plajă transparent este ușor de aplicat și se absoarbe rapid în piele. Formula mătăsoasă oferă o senzație plăcută și catifelată pieli. Imediat ce este aplicat uleiul de plajă rezistent la apă începe să protejeze pielea de razele solare nocive prin sistemul de filtre UVA/UVB. Pentru o protecție de durată și bronzare intensă - de la NIVEA.

Uleiul de plajă în loc de cremă sau loțiune

Uleiul de plajă NIVEA Sun este diferit față de loțiunea sau crema solară, în primul rând datorită texturii și consistenței: alunecă mult mai ușor pe piele și poate fi aplicat mult mai rapid. Uleiul de plajă este potrivit persoanelor care iubesc produsele sub formă de ulei și aprecieză hidratarea intensivă pe care acestea o oferă, dar nu doresc să facă compromisuri atunci când vine vorba de protejarea pielii împotriva radiațiilor solare. În plus, pielea va arăta mult mai frumos și mai atrăgătoare la plajă.
product-stage-bg

Informații importante de știut despre protecția solară

Bine de știut

Ce înseamnă protecție imediată?

După aplicare, toate produsele NIVEA SUN oferă protecție imediată împotriva arsurilor solare și a îmbătrânirii premature. "Protecție imediată" înseamnă că funcționarea factorului de protecție UVA și UVB este garantată imediat după aplicarea cremei și că nu este nevoie să aștepți o perioadă anumită de timp pentru ca aceasta să își facă efectul și să protejeze pielea. După aplicarea cremei de protecție solară te poți bucura imediat de soare. Însă trebuie să te asiguri că aplici crema de protecție solară înainte de a ieși din casă deoarece chiar și pe drumul către plajă te expui radiațiilor solare.

De ce trebuie reaplicate produsele de protecție solară?


Crema de protecție solară ar trebui aplicată o dată la două ore și imediat după baie deoarece aceasta își poate diminua efectul și poate dispărea dacă intră în contact cu transpirația și apa sau prin joacă. Dar ține cont de faptul că o reaplicare nu înseamnă că se reia nivelul de protecție, ci doar că perioada naturală de protecție a pielii este menținută. Foarte important: folosește cantitatea corectă. Este singura modalitate în care factorul de protecție solară specificat se poate obține și poate da rezultate.  Trebuie să te asiguri din start că folosești o cremă de protecție solară care te va proteja întreaga zi.
Aplicarea produsului

Bucură-te de soare

Uleiurile de plajă transparente NIVEA SUN hidratează intensiv pielea, o protejează eficient împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare și ajută la obținerea unui bronz natural, frumos și de durată.